LAPTISOR DE MATCA PUR ECO 50G API VITALIS

Doar prin acest procedeu de dozare Laptisorul de matca pur eco isi mentine compozitia fizico-chimica si proprietatile terapeutice pe durata intregului termen de valabilitate, spre deosebire de metoda clasica de ambalare unde prezenta aerului in recipientul cu produs determina modificarea si pierderea unor proprietati esentiale. - pentru un grad suplimentar de protectie fata de variatiile de temperatura, Laptisorul de matca pur eco este introdus intr-o cutie izoterma, ceea ce va confera certitudinea ca va ajunge la dumneavoastra in conditii de maxima siguranta.- nu contine pesticide, antibiotice ori alte substante chimice.

Doar prin acest procedeu de dozare Laptisorul de matca pur eco isi mentine compozitia fizico-chimica si proprietatile terapeutice pe durata intregului termen de valabilitate, spre deosebire de metoda clasica de ambalare unde prezenta aerului in recipientul cu produs determina modificarea si pierderea unor proprietati esentiale. – pentru un grad suplimentar de protectie fata de variatiile de temperatura, Laptisorul de matca pur eco este introdus intr-o cutie izoterma, ceea ce va confera certitudinea ca va ajunge la dumneavoastra in conditii de maxima siguranta.- nu contine pesticide, antibiotice ori alte substante chimice.

Va recomandam produsul LAPTISOR DE MATCA PUR ECO 50G API VITALIS vandut de la pretul de 59.33 RON.

Este unicul produs de acest gen ambalat in laborator certificat, in atmosfera sterila, in conditii de maxima securitate alimentara si igiena, in lipsa oxigenului. 

CUMPARA

Categoria: Laptisor de Matca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *