Zahar brun din cocos 200 g

Royal Green din floarea de Cocos este 100% certificat organic si este un ideal inlocuitor pentru zaharul alb rafinat, zaharul din trestie de zahar, din sfecla de zahar, agave sau orice alt sirop. Fermierii traditionali se urca in varfurile copacilor de nuca de Cocos si culeg nectarul dulce din flori. Odata recoltat, nectarul incalzit se transforma incet intr-un zahar delicios. Zaharul Zaharul din floare de Cocos este bogat in Potasiu, Magneziu, Zinc, Fier si este o sursa naturala de vitamine B1, B2, B3, B6 si C. Se poate folosi in ceai, cafea, dulciuri, iaurt, inghetata sau alte deserturi.Atunci cand este consumat cu moderatie, la fel ca multe alte lucruri, zaharul de cocos (zaharul de palmier) poate fi o parte importanta dintr-o alimentatie sanatoasa. Mai ales daca inlocuieste zaharul rafinat obisnuit, care este tipul de zahar cel mai des intalnit, dar si cel mai daunator.Zaharul de cocos este facut din seva florilor de nuca de cocos si este folosit in Asia de cateva mii de ani. In mod impresionant, zaharul de cocos este plin de minerale nutritive si vitamine. Oferind o gama larga de valori nutritionale, zaharul are un nivel mare de vitamina C, vitaminele B (B1, B2, B3, B6), fier, potasiu, magneziu si zinc. Pe langa toate acestea, indexul sau glicemic este relativ redus, cu o valoare de 35, in timp ce zaharul facut din trestie alba are un indice de 70.Zaharul de cocos este o optiune minunata pentru diabetici sau pentru orice persoana care incearca sa gaseasca un indulcitor cu putine calorii si cu un gust placut, putin caramelizat. Practic, acest produs stabilizeaza nivelul zaharului din sange, spre deosebire de fluctuatiile continue pe care le genereaza zaharul alb. Cu cat analizam mai atent gama variata de produse pe care le ofera, nucile de cocos devin din ce in ce mai interesante, furnizand alternative nutritive si sanatoase pentru lapte, ulei, apa si zahar.Palmierul de cocos este cunoscut in Filipine sub denumirea de “copacul vietii”, din cauza nenumaratelor utilizari atat ca o sursa alimentara, cat si ca o sursa medicala. Nucile de cocos, in forma lor pura, sunt bogate in vitamine, minerale si fibre, ceea ce le face extrem de nutritive.Este recomandata includerea produselor uimitoare din cocos in alimentatia zilnica si inlocuirea zaharului rafinat cu cel de cocos pentru a va putea bucura de beneficii consistente pentru sanatate! Produs ecologic RO-ECO-007Prezentare:200 g

Royal Green din floarea de Cocos este 100% certificat organic si este un ideal inlocuitor pentru zaharul alb rafinat, zaharul din trestie de zahar, din sfecla de zahar, agave sau orice alt sirop. Fermierii traditionali se urca in varfurile copacilor de nuca de Cocos si culeg nectarul dulce din flori. Odata recoltat, nectarul incalzit se transforma incet intr-un zahar delicios. Zaharul Zaharul din floare de Cocos este bogat in Potasiu, Magneziu, Zinc, Fier si este o sursa naturala de vitamine B1, B2, B3, B6 si C. Se poate folosi in ceai, cafea, dulciuri, iaurt, inghetata sau alte deserturi.Atunci cand este consumat cu moderatie, la fel ca multe alte lucruri, zaharul de cocos (zaharul de palmier) poate fi o parte importanta dintr-o alimentatie sanatoasa. Mai ales daca inlocuieste zaharul rafinat obisnuit, care este tipul de zahar cel mai des intalnit, dar si cel mai daunator.Zaharul de cocos este facut din seva florilor de nuca de cocos si este folosit in Asia de cateva mii de ani. In mod impresionant, zaharul de cocos este plin de minerale nutritive si vitamine. Oferind o gama larga de valori nutritionale, zaharul are un nivel mare de vitamina C, vitaminele B (B1, B2, B3, B6), fier, potasiu, magneziu si zinc. Pe langa toate acestea, indexul sau glicemic este relativ redus, cu o valoare de 35, in timp ce zaharul facut din trestie alba are un indice de 70.Zaharul de cocos este o optiune minunata pentru diabetici sau pentru orice persoana care incearca sa gaseasca un indulcitor cu putine calorii si cu un gust placut, putin caramelizat. Practic, acest produs stabilizeaza nivelul zaharului din sange, spre deosebire de fluctuatiile continue pe care le genereaza zaharul alb. Cu cat analizam mai atent gama variata de produse pe care le ofera, nucile de cocos devin din ce in ce mai interesante, furnizand alternative nutritive si sanatoase pentru lapte, ulei, apa si zahar.Palmierul de cocos este cunoscut in Filipine sub denumirea de “copacul vietii”, din cauza nenumaratelor utilizari atat ca o sursa alimentara, cat si ca o sursa medicala. Nucile de cocos, in forma lor pura, sunt bogate in vitamine, minerale si fibre, ceea ce le face extrem de nutritive.Este recomandata includerea produselor uimitoare din cocos in alimentatia zilnica si inlocuirea zaharului rafinat cu cel de cocos pentru a va putea bucura de beneficii consistente pentru sanatate! Produs ecologic RO-ECO-007Prezentare:200 g

Va recomandam produsul Zahar brun din cocos 200 g vandut de la pretul de 37.94 RON.

Zaharul Royal Green din cocos este obtinut dinseva dulce de flori de nuca de cocos tropical. 

CUMPARA

Categoria: Indulcitor Natural

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *