Oferta – Bautura din iarba de grau Amazing Grass – Antioxidant, 1 portie – Last Chance

Va recomandam produsul Oferta – Bautura din iarba de grau Amazing Grass – Antioxidant, 1 portie vandut de Last Chance la pretul de 11.0 ron.

Atentie: produsul expira pe 31.03.2018! Cantitate: 8g (1 portie) Probabil ca tu sau copilul tau nu consumati intr-o zi vitaminele necesare pentru un organism puternic si sanatos! Adauga Amazing Grass in apa, lapte, miere, iaurt, juice, smoothie sau chiar in aluatul de briose preferat si poti fi sigur ca ti-ai luat aportul de vitamine necesar pentru intreaga zi! O singura portie de Amazing Grass este echivalentul a 5-9 mese de fructe si legume bio. O confluenta de plante si fructe de padure! Luam cel mai vandut produs Green SuperFood si il infuzam cu fructe de goji si acai. Acesta bautura racoritoare este abundenta in beta-caroten, flavonoide si antioxidanti care va vor face sa va simtiti uimitor. Ingrediente: Amestec de plante verzi 5722mg: Iarba organica de grau, iarba organica de orz, lucerna organica, spirulina organica, spanac organic, clorella organica( obtinuta prin spargerea peretelui celular), broccoli organic. Amestec de antioxidanti 1081mg: Fructe organice de acai, maca organica, morcov organic, sfecla organica, zmeura, maces organic, ananas organic, fructe organice de goji, ceai verde, cirese acerola Ameste de fibre EFA 670 mg: Pudra organica din seminte de in, fibre din pectina de mere. Amestec din enzime digestive si culturi active: Prebiotice si probiotice 420 mg F.O.S. ( fructoligozaharide din radacina de cicoare), lactobacillus acidophilus, proteaza (aspergillus oryzae) amylase(aspergillus oryzae), lipase(aspergillus niger), lactase(aspergillus oryzae), cellulase(trichoderma reesei) Caracteristici: - Mult mai multe plante/gram decat orice alta „bautura din plante” - Peste 70% ingrediente certificate organic - Nu contine umpluturi din lecitina de soia - Fara gluten - Vegane - Amestec de enzime prebiotice si digestive - Continut mare de Maca si Acai organice Beneficii: - Alcalinitatea ridicata ajuta la echilibrarea ph-ului din organism - Stimularea energiei si intarirea sistemului imunitar - Maca actioneaza ca un adaptogen care promoveaza echilibrarea hormonala Recomandate pentru cei care: - Doresc sa curete si detoxifice organismul - Se regasesc in cei 95% din populatie care nu consuma portia zilnica de legume - Doresc sa pastreze nivelul de energie - Sunt vegani sau vegetarieni si cauta alimente de inalta calitate, pline de nutrienti - Doresc sa isi mentina greutatea corpului Se recomanda: 1 masura de Amazing Grass cu 240ml. de apa suc, lapte etc., o data pe zi. Pentru cei mai "mofturosi" la gust, puteti pune mai putin lichid, astfel incat sa puteti bea din 2-3 inghitituri. Recomandat copiilor de la 5 ani. Recomandat maximum 3 portii pe zi.

Atentie: produsul expira pe 31.03.2018! Cantitate: 8g (1 portie) Probabil ca tu sau copilul tau nu consumati intr-o zi vitaminele necesare pentru un organism puternic si sanatos! Adauga Amazing Grass in apa, lapte, miere, iaurt, juice, smoothie sau chiar in aluatul de briose preferat si poti fi sigur ca ti-ai luat aportul de vitamine necesar pentru intreaga zi! O singura portie de Amazing Grass este echivalentul a 5-9 mese de fructe si legume bio. O confluenta de plante si fructe de padure! Luam cel mai vandut produs Green SuperFood si il infuzam cu fructe de goji si acai. Acesta bautura racoritoare este abundenta in beta-caroten, flavonoide si antioxidanti care va vor face sa va simtiti uimitor. Ingrediente: Amestec de plante verzi 5722mg: Iarba organica de grau, iarba organica de orz, lucerna organica, spirulina organica, spanac organic, clorella organica( obtinuta prin spargerea peretelui celular), broccoli organic. Amestec de antioxidanti 1081mg: Fructe organice de acai, maca organica, morcov organic, sfecla organica, zmeura, maces organic, ananas organic, fructe organice de goji, ceai verde, cirese acerola Ameste de fibre EFA 670 mg: Pudra organica din seminte de in, fibre din pectina de mere. Amestec din enzime digestive si culturi active: Prebiotice si probiotice 420 mg F.O.S. ( fructoligozaharide din radacina de cicoare), lactobacillus acidophilus, proteaza (aspergillus oryzae) amylase(aspergillus oryzae), lipase(aspergillus niger), lactase(aspergillus oryzae), cellulase(trichoderma reesei) Caracteristici: – Mult mai multe plante/gram decat orice alta „bautura din plante” – Peste 70% ingrediente certificate organic – Nu contine umpluturi din lecitina de soia – Fara gluten – Vegane – Amestec de enzime prebiotice si digestive – Continut mare de Maca si Acai organice Beneficii: – Alcalinitatea ridicata ajuta la echilibrarea ph-ului din organism – Stimularea energiei si intarirea sistemului imunitar – Maca actioneaza ca un adaptogen care promoveaza echilibrarea hormonala Recomandate pentru cei care: – Doresc sa curete si detoxifice organismul – Se regasesc in cei 95% din populatie care nu consuma portia zilnica de legume – Doresc sa pastreze nivelul de energie – Sunt vegani sau vegetarieni si cauta alimente de inalta calitate, pline de nutrienti – Doresc sa isi mentina greutatea corpului Se recomanda: 1 masura de Amazing Grass cu 240ml. de apa suc, lapte etc., o data pe zi. Pentru cei mai "mofturosi" la gust, puteti pune mai putin lichid, astfel incat sa puteti bea din 2-3 inghitituri. Recomandat copiilor de la 5 ani. Recomandat maximum 3 portii pe zi.

CUMPARA

Categoria: LAST CHANCE / LAST CHANCE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *