Caracteristici: Condiment clasic al sosurilor de paste si pizza, deci foarte utilizat in bucataria italiană, oregano este prezent si in bucataria greceasca, unde il intalnim de la salata greceasca la preparate din peşte.Oregano se asociaza bine cu mancarurile de legume pregatite din dovlecei, zucchini, ardei grasi si cartofi, dar si cu fripturile de porc, vita si miel.Oregano este un condiment aromatic care se adauga la sfarsitul prepararii mancarii pentru a-si degaja pe deplin aroma. Utilizare: Se foloseste pentru condimentarea diferitelor preparate: supe, ciorbe, sufleuri cu legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri si branzeturi.Se poate consuma si sub forma de pulbere, macerat la rece sau ceai (infuzie: 2 lingurite de oregano la 200ml apa fierbinte, 2-3 cani/zi).
Va recomandam produsul CONDIMENT OREGANO 50G vandut de la pretul de 2.29 RON.
Se foloseste pentru condimentarea diferitelor preparate.
Categoria: Sare si Condimente