X

FAINA INTEGRALA DE SECARA 1KG SOLARIS

Mod de preparare:Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. Secara cu susan si verdeataIngrediente: 100g faina de secara, 300ml apa, pasta de susan, verdeata (dupa preferinta) Se pune faina de secara in apa fierbinte cu sare si se amesteca continuu pana se obtine o pasta consistenta. Se adauga pasta de susan si verdeata taiata marunt. Se consuma rece.

Va recomandam produsul FAINA INTEGRALA DE SECARA 1KG SOLARIS vandut de la pretul de 5.27 RON.

Are proprietati diferite de faina din grau la coacere, aceasta se explica prin faptul ca moleculele de gluten, prin prezenta de pentozan nu se produce efectul lipicios ca faina de grau pentru a retine gazele din aluat. Insa datorita prezentei substantelo

CUMPARA

Categoria: Fainuri si Tarate

Categories: Fainuri si Tarate
admin :