UTILIZARE pentru BIO Grau bulgur: -se poate inmuia in apa 15 minute si se adauga in diferite mancaruri: ghiveci de legume, ardei umpluti, sarmale, pilafuri, supe-se pot prepara deserturi gustoase cu lapte, fructe, alune, miere, scortisoara-in “tabbouleh”, salata Orientului Mijlociu, este delicios in combinatie cu patrunjel maruntit, menta, rosii, ceapa verde, suc de lamaie, sare si ulei de masline Valoare energetica: 8% kcal (351%kj)-proteine: 3.1%-carbohidrati: 18.6%-lipide: 0 %-fibre: 4.5%-vitamine: A, K, B1, B3, B6, B9-minerale: Ca, Fe, Mg, P, K, Na, Zn
Va recomandam produsul GRAU BULGUR ECO 500G LONGEVITA vandut de la pretul de 10.99 RON.
GRAU BULGUR: -este facut din boabe fierte carora li s-a indepartat in prealabil invelisul extern, apoi sunt uscate si zdrobite-este hranitor, bogat in fibre, minerale, vitamine-are indice glicemic mai bun decat orezul alb
Categoria: Fainuri si Tarate