X

TINCTURA TALPA GASTEI 50ML

Prezentare TINCTURA TALPA GASTEI: 50 ml Producator TINCTURA TALPA GASTEI: Dacia Plant Ingrediente TINCTURA TALPA GASTEI: apă purificată; alcool etilic 40% vol.; talpa-gâştei (Leonurus cardiaca) – părţi aeriene (27%).Raport plantă/alcool etilic – 1:3,7 Produsul nu conţine conservanţi şi coloranţi artificiali.   TINCTURA DE TALPA-GÂŞTEIeste o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din părţile aeriene ale plantei Leonurus cardiaca. Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp. În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat. DESPRE  TALPA-GÂŞTEI:Talpa-gâştei face parte din familia Lamiaceae, fiind o plantă erbacee, perenă, heliofilă, cu o tulpină înaltă de până la un metru, goală în interior şi frunze adânc lobate, cu trei crestături, cele din vârful tulpinii fiind alungite şi dinţate, aducând ca formă cu talpa unei gâşte. Florile au culoarea roz, fiind dispuse la baza frunzelor. Denumirea latină ,,cardiaca” provine din faptul că, în antichitate planta se utiliza în tratamentul afecţiunilor cardiace. Se mai numeşte apucătoare, talpa-lupului, buruiană-de-bleasnă, cătâjnică, creasta-cocoşului, iarbă-flocoasă, lingorică, iarbă-de-dat etc.   Contribuie la funcţionarea normală a aparatului cardiovascular, prin:- menţinerea ritmului cardiac şi tensiunii arteriale în limite normale- reducerea disconfortului ce apare la nivel cardiac- protejarea organismului împotriva stresului, contribuind la funcţionarea normală a aparatului cardio-vascular.   Precautii TINCTURA TALPA GASTEI Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).  Contraindicatii TINCTURA TALPA GASTEI Din cauza conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare.Alergie la talpa-gâştei, tratamente care nu permit consumul de alcool.   Administrare TINCTURA TALPA GASTEI INTERN:Adulţi: câte o linguriţă de tinctură diluată în 100 ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.

Va recomandam produsul TINCTURA TALPA GASTEI 50ML vandut de la pretul de 7.9 RON.

Prezentare 50 ml

CUMPARA

Categoria: Tincturi uz intern

Categories: Tincturi uz intern
admin :