Va recomandam produsul Sos bio Natur Compagnie, pentru paste gratinate cu legume, 40 g vandut de Natur Compagnie la pretul de 7.0 ron.
1 pachet = 3 retete: paste gratin cu legume, paste gratin cu sunca si broccoli gratin, 2 portii Fara ulei de palmier. Preparare: Preparare sos pentru paste gratin cu legume , de exemplu 200g broccoli (proaspat sau congelat), 125g paste fainoase (penne sau rigatoni), 100ml smantana dulce si 50g cascaval ras: • Opariti timp de 2 min. broccoli proaspat; decongelati broccoli congelat. • Intr-o forma unsa de gratin asezati mai intai pastele negatite, apoi distribuiti uniform broccoli. • Diluati continutul ambalajului in 400ml apa rece si adaugati prin amestecare 100ml smantana dulce, aduceti la punctul de fierbere amestecand continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. • Distribuiti uniform sosul in forma de gratin. • Presarati deasupra cascavalul si dati la copt in cuptorul preincalzit la 200°C (pe gaz: setarea 3/electric:175°C) timp de 25-30 minute, pana cand capata o culoare brun-aurie. Pofta buna! Preparare sos pentru paste gratin cu sunca , cu 125g paste fainoase (penne sau rigatoni), 100g sunca fiarta, 100ml smantana dulce si 50g cascaval ras: • Puneti pastele negatite intr-o forma unsa de gratin. • Taiati sunca in cuburi si distribuiti-o uniform. • Diluati continutul ambalajului in 400ml apa rece si adaugati prin amestecare 100ml smantana dulce, aduceti la punctul de fierbere amestecand continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. • Distribuiti sosul uniform in forma de gratin. • Presarati deasupra cascavalul si dati la copt in cuptorul preincalzit la 200°C (pe gaz: setarea 3/electric:175°C) timp de 25-30 minute, pana cand capata o culoare brun-aurie. Preparare sos pentru broccoli gratin , cu 300g broccoli (proaspat sau congelat) si 50g cascaval ras: • Opariti broccoli proaspat timp de 2 min.; decongelati broccoli congelat. • Distribuiti uniform broccoli intr-o forma unsa de gratin. • Diluati continutul ambalajului in 250ml apa rece, aduceti la punctul de fierbere amestecand continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. • Distribuiti sosul uniform in forma de gratin si presarati deasupra cascavalul. • Dati la copt in cuptorul preincalzit la 200°C (pe gaz: setarea 3/electric:175°C) timp de 25-30 minute, pana cand capata o culoare brun-aurie. Valori nutritionale medii/ 100g pudra: Valoare energetica: 1402 kJ / 331 kcal Grasimi: 2,1 g din care acizi grasi saturati: 0,4 g Glucide: 56,7 g din care zaharuri: 27,2 g Proteine: 20,2 g Sare: 10,3 g Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Producator: Heirler Cenovis GmbH, Germania Ingrediente: pudra de lapte degresat*, amidon de porumb*, faina de grau*, sare de mare, ceapa*, maltodextrina*, ulei de floarea-soarelui*, extract de drojdie, telina*, coaja de nucsoara*, piper*, curcuma*. *din culturi certificate ecologic Poate sa contina urme de oua, mustar, soia.
Categoria: Mancare BIO / Paste, sosuri, orez, supe bio.