Va recomandam produsul Sos bio pentru lasagna, Natur Compagnie, 40 g vandut de Natur Compagnie la pretul de 7.0 ron.
Preparatul clasic – simplu si rapid de gatit, pentru 2 portii. Pentru 200 g de carne tocata, 6 portii de lasagna, 100 g de smantana ai 50 g de branza. Fara ulei de palmier Preparare: Preparare sos pentru 200 g carne tocata, 6 foi de lasagne, 100 g smantana proaspata si 50 g cascaval ras: • Prajiti in ulei carnea tocata. Adaugati 350 ml apa rece si incorporati continutul ambalajului. • Aduceti la punctul de fierbere amestecand continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. Intr-o forma unsa de gratin asezati alternativ straturi succesive de sos de carne tocata si foi de lasagna. Incepeti si incheiati cu sosul. • Distribuiti uniform smantana dulce deasupra si presarati cascavalul. • Introduceti in cuptorul preincalzit la 200°C (pe gaz: setarea 3/electric:175°C) si lasati la copt timp de 25-30 minute, pana cand capata o culoare brun-aurie. Buon Appetito! Valori nutritionale medii/ 100 g pudra: Valoare energetica: 1337 kJ / 316 kcal Grasimi: 2,9 g din care acizi grasi saturati: 0,4 g Glucide: 59,4 g din care zaharuri: 27,3 g Proteine: 10,3 g Sare: 13,9 g Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Producator: Heirler Cenovis GmbH, Germania Ingrediente: rosii* (29%), faina de grau*, sare de mare, amidon de porumb*, zahar brut din trestie*, extract de drojdie, ceapa*, maltodextrina*, oregano*, ulei de floarea-soarelui*, usturoi*, busuioc*, curcuma*, boia de ardei*, telina*, morcovi*, patrunjel*, maghiran*. *din culturi certificate ecologic Poate să contina urme de oua, lapte, mustar, soia.
Categoria: Mancare BIO / Paste, sosuri, orez, supe bio.