BETACAROTEN NATURAL 25.000UI – 100 CAPSULE GELATINOASE

Beta-carotenul stimulează funcționarea sistemului imunitar! Oferă protecție împotriva afecțiunilor canceroase și a aterosclerozei. În apariția aterosclerozei, un rol important îl are oxidarea lipoproteinelor de mică densitate. Beta-carotenul împiedică oxidarea  acestora, reducând riscul apariției aterosclerozei și, astfel, riscul producerii infarctului miocardic.   Beta-carotenul este unul din cei 600 de reprezentanți ai familiei carotinelor vegetale. Este cunoscut și sub denumirea de  provitamina A, ceea ce înseamnă că o parte din betacarotenul ajuns în organism odată cu alimentele este transformat, în funcție  de necesități, în vitamina A. Vitamina A este o substanță activă vitală, care ajută la menținerea agerimii vederii, sănătății pielii și întărește sistemul imunitar. Betacarotenul se găsește în plantele verzi, sursele cele mai valoroase fiind morcovii, spanacul și varza creață, dintre zarzavaturi, și pepenele galben și caisele, dintre fructe.   S-a observat că la japonezi și norvegieni, care consumă în cantitate mai mare alimente cu un conținut bogat în beta-caroten, incidența îmbolnăvirilor de cancer pulmonar, de colon, de prostată, de col uterin și de sân, este mult scăzută față de restul țărilor.   Rezultatele unor cercetări pe o perioadă de 10 ani, au demonstrat că numărul cazurilor de afecțiuni cardiace și de cancer a fost de două ori mai mic în cazul bărbaților care au consumat sistematic betacaroten, în comparație cu cei din lotul-martor, care nu au consumat această substanță. În opinia cercetătorilor, vitamina A reduce riscul apariției cancerului, deoarece sprijină diferențierea celulară și, astfel, poate controla înmulțirea nelimitată a celulelor cancerigene, iar zincul contribuie la reglarea circuitul vitaminei A în celule.   Din păcate, deseori alimentele consumate conțin chimicale și substanțe nocive din mediul înconjurător, nefiind ideale ca sursă de vitamine. În morcovi, de exemplu, se găsesc adesea cantități mai mari de cadmiu și nitrați decât de beta-caroten, excepție făcând doar plantele cultivate prin metode ecologice.   INGREDIENT ACTIV CANTITATE %VNR Vitamina A (Betacaroten) 2500 mcg 312,5   Alte ingrediente: ulei de soia, gelatină, glicerină, apă, ceară de albine. Doza zilnică recomandată: o capsulă pe 2 zile. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumină excesivă. 

Beta-carotenul stimulează funcționarea sistemului imunitar! Oferă protecție împotriva afecțiunilor canceroase și a aterosclerozei. În apariția aterosclerozei, un rol important îl are oxidarea lipoproteinelor de mică densitate. Beta-carotenul împiedică oxidarea  acestora, reducând riscul apariției aterosclerozei și, astfel, riscul producerii infarctului miocardic.   Beta-carotenul este unul din cei 600 de reprezentanți ai familiei carotinelor vegetale. Este cunoscut și sub denumirea de  provitamina A, ceea ce înseamnă că o parte din betacarotenul ajuns în organism odată cu alimentele este transformat, în funcție  de necesități, în vitamina A. Vitamina A este o substanță activă vitală, care ajută la menținerea agerimii vederii, sănătății pielii și întărește sistemul imunitar. Betacarotenul se găsește în plantele verzi, sursele cele mai valoroase fiind morcovii, spanacul și varza creață, dintre zarzavaturi, și pepenele galben și caisele, dintre fructe.   S-a observat că la japonezi și norvegieni, care consumă în cantitate mai mare alimente cu un conținut bogat în beta-caroten, incidența îmbolnăvirilor de cancer pulmonar, de colon, de prostată, de col uterin și de sân, este mult scăzută față de restul țărilor.   Rezultatele unor cercetări pe o perioadă de 10 ani, au demonstrat că numărul cazurilor de afecțiuni cardiace și de cancer a fost de două ori mai mic în cazul bărbaților care au consumat sistematic betacaroten, în comparație cu cei din lotul-martor, care nu au consumat această substanță. În opinia cercetătorilor, vitamina A reduce riscul apariției cancerului, deoarece sprijină diferențierea celulară și, astfel, poate controla înmulțirea nelimitată a celulelor cancerigene, iar zincul contribuie la reglarea circuitul vitaminei A în celule.   Din păcate, deseori alimentele consumate conțin chimicale și substanțe nocive din mediul înconjurător, nefiind ideale ca sursă de vitamine. În morcovi, de exemplu, se găsesc adesea cantități mai mari de cadmiu și nitrați decât de beta-caroten, excepție făcând doar plantele cultivate prin metode ecologice.   INGREDIENT ACTIV CANTITATE %VNR Vitamina A (Betacaroten) 2500 mcg 312,5   Alte ingrediente: ulei de soia, gelatină, glicerină, apă, ceară de albine. Doza zilnică recomandată: o capsulă pe 2 zile. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumină excesivă. 

Va recomandam produsul BETACAROTEN NATURAL 25.000UI – 100 CAPSULE GELATINOASE vandut de la pretul de 40.0 RON.

Oferă protecție împotriva afecțiunilor canceroase și a aterosclerozei.

CUMPARA

Categoria: Vitamine si Minerale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *