CEAI AFIN 50G

Prezentare CEAI AFIN: 50 g Producator CEAI AFIN: Dacia Plant Afinul face parte din familia Ericaceae, fiind un arbust mic, cu tulpini târâtoare, de culoare verde. Frunzele sunt rotund-ovate până la eliptice iar florile, de culoare roz-palide au petalele unite în partea de sus sub formă de clopoţel. Fructele, de culoare negru-albăstrui au formă sferică, fiind zemoase, cu suc violaceu şi gust plăcut dulce-acrişor. Creşte în regiunile alpine, la altitudini de până la 2000-2500m, pe versanţii umbriţi şi umezi, în pădurile de conifere, pe stânci şi pajişti montane.Se mai numeşte afene, afin de munte, afine negre, afinghi, asine, coacăză, pomuşoare, cucuzie.   Contribuie la: INTERN:- eliminarea tendinţei de evacuare rapidă a scaunului;- detoxifierea tractului intestinal (prin eliminarea florei de fermentaţie şi putrefacţie);- detoxifierea tractului urinar;- menţinerea în concentraţii normale a glucozei din sânge;- protejarea şi regenerarea vaselor capilare sanguine din piele ;- reducerea riscului de sângerare;- menţinerea în concentraţii normale a acidului uric din sânge. EXTERN:- reducerea disconfortului care apare la nivelul pielii;- reducerea riscului de sângerare;- reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale şi mucoasei anale.   Precautii CEAI AFIN: Pacienţii cu diabet zaharat insulino-dependent vor fi ţinuţi sub strictă supraveghere, mai ales în primele săptămâni de tratament, prin înregistrarea zilnică sau chiar de 2 ori pe zi a valorilor glicemiei, şi ajustarea dozelor de insulină în funcţie de noile valori obtinute.  Contraindicatii CEAI AFIN: Alergie la afin.   Administrare CEAI AFIN: INTERN: - pulbere - planta se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia o linguriţă cu pulbere de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15 min., după care se înghite cu apă. - macerat la rece - se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi, cu 30 min. înainte de mese.- infuzie - se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă clocotită, se menţine timp de 15 min., la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi, cu 30 min. înainte de mese. EXTERN: Se fac spălături locale sau băi de şezut de 3-4 ori pe zi cu infuzia sau cu maceratul obţinute din plantă.

Prezentare CEAI AFIN: 50 g Producator CEAI AFIN: Dacia Plant Afinul face parte din familia Ericaceae, fiind un arbust mic, cu tulpini târâtoare, de culoare verde. Frunzele sunt rotund-ovate până la eliptice iar florile, de culoare roz-palide au petalele unite în partea de sus sub formă de clopoţel. Fructele, de culoare negru-albăstrui au formă sferică, fiind zemoase, cu suc violaceu şi gust plăcut dulce-acrişor. Creşte în regiunile alpine, la altitudini de până la 2000-2500m, pe versanţii umbriţi şi umezi, în pădurile de conifere, pe stânci şi pajişti montane.Se mai numeşte afene, afin de munte, afine negre, afinghi, asine, coacăză, pomuşoare, cucuzie.   Contribuie la: INTERN:- eliminarea tendinţei de evacuare rapidă a scaunului;- detoxifierea tractului intestinal (prin eliminarea florei de fermentaţie şi putrefacţie);- detoxifierea tractului urinar;- menţinerea în concentraţii normale a glucozei din sânge;- protejarea şi regenerarea vaselor capilare sanguine din piele ;- reducerea riscului de sângerare;- menţinerea în concentraţii normale a acidului uric din sânge. EXTERN:- reducerea disconfortului care apare la nivelul pielii;- reducerea riscului de sângerare;- reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale şi mucoasei anale.   Precautii CEAI AFIN: Pacienţii cu diabet zaharat insulino-dependent vor fi ţinuţi sub strictă supraveghere, mai ales în primele săptămâni de tratament, prin înregistrarea zilnică sau chiar de 2 ori pe zi a valorilor glicemiei, şi ajustarea dozelor de insulină în funcţie de noile valori obtinute.  Contraindicatii CEAI AFIN: Alergie la afin.   Administrare CEAI AFIN: INTERN: – pulbere – planta se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia o linguriţă cu pulbere de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15 min., după care se înghite cu apă. – macerat la rece – se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi, cu 30 min. înainte de mese.- infuzie – se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă clocotită, se menţine timp de 15 min., la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi, cu 30 min. înainte de mese. EXTERN: Se fac spălături locale sau băi de şezut de 3-4 ori pe zi cu infuzia sau cu maceratul obţinute din plantă.

Va recomandam produsul CEAI AFIN 50G vandut de la pretul de 3.96 RON.

Prezentare: 50 g

CUMPARA

Categoria: Ceaiuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *