CEAI ANGHINARE VRAC 50 G

CEAI ANGHINARE VRAC 50 G Contribuie la  producerea si eliminarea de bila; protejarea si regenerarea celulei hepatice; detoxifierea ficatului; mentinerea concentratiei normale a colesterolului si grasimilor in sange si la nivelul ficatului; normalizarea tranzitului intestinal incetinit; sustinerea diurezei; mentinerea concentratiei normale a acidului uric din sange; combaterea starilor de oboseala si surmenaj. Mod de administrare - pulberea cu administrare sublinguala - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa;- maceratul la rece - se prepara dintr- o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani pe zi, cu 30 de minute inainte de mese;- infuzia - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese. Ingrediente anghinare (Cynara scolymus) - frunze. Contrandicatii Intoleranta la anghinare.

CEAI ANGHINARE VRAC 50 G Contribuie la  producerea si eliminarea de bila; protejarea si regenerarea celulei hepatice; detoxifierea ficatului; mentinerea concentratiei normale a colesterolului si grasimilor in sange si la nivelul ficatului; normalizarea tranzitului intestinal incetinit; sustinerea diurezei; mentinerea concentratiei normale a acidului uric din sange; combaterea starilor de oboseala si surmenaj. Mod de administrare – pulberea cu administrare sublinguala – planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa;- maceratul la rece – se prepara dintr- o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani pe zi, cu 30 de minute inainte de mese;- infuzia – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese. Ingrediente anghinare (Cynara scolymus) – frunze. Contrandicatii Intoleranta la anghinare.

Va recomandam produsul CEAI ANGHINARE VRAC 50 G vandut de la pretul de 3.82 RON.

Ceaiul de anghinare este recomandat pentru producerea si eliminarea bilei precum si pentru protejarea si regenerarea celulelor hepatice.Produsul nu contine coloranti si conservanti.

CUMPARA

Categoria: Ceaiuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *