CEAI BITTER SUEDEZ VRAC 50 G

Prezentare CEAI BITTER SUEDEZ: 50 g Producator CEAI BITTER SUEDEZ: Dacia Plant Ingrediente:  isop (Hyssopus officinalis) - părţi aeriene (8%); angelica (Angelica archangelica)- rădăcină (3%); armurariu(Silybum marianum) - fructe (3%); brusture (Arctium lappa) - rădăcină (3%); busuioc (Ocimum basilicum) - părţi aeriene (3%); cardamom (Elettaria cardamomum) - seminţe (3%); chimen (Carum carvi) - fructe (3%); cimbrişor (Thymus serpyllum) - frunze (3%); coriandru (Coriandrum sativum) - seminţe (3%); cuişoare(Eugenia caryophyllata) - muguri (3%); dafin (Laurus nobilis) - extract hidroalcoolic 10:1 din frunze (3%); fenicul (Foeniculum vulgare) - fructe (3%); frasin (Fraxinus excelsior) - frunze (3%); gălbenele (Calendula officinalis) - flori (3%); genţiană (Gentiana acaulis) - extract hidroalcoolic din rădăcini (3%); ghimpe(Xanthium spinosum) - părţi aeriene (3%); iarbă-de-lămâie (Cymbopogon citratus) - părţi aeriene (3%); ienupăr (Juniperus communis) - fructe (3%); măghiran (Majorana hortensis) - frunze (3%); muşeţel(Matricaria chamomilla) - flori (3%); păpădie (Taraxacum officinale) - frunze (3%); pelin (Artemisia absinthium) - părţi aeriene (3%); plop-negru (Populus nigra) - muguri (3%); rostopască (Chelidonium majus)- părţi aeriene (3%); rozmarin (Rosmarinus officinalis) - părţi aeriene (3%); scai-vânăt (Eryngium planum) - părţi aeriene (3%); scorţişor (Cinnamomum cassia) - extract hidroalcoolic 10:1 din scoarţă (3%); senna(Cassia angustifolia) - părţi aeriene (3%); troscot (Polygonum aviculare) - părţi aeriene (3%); ţintaură(Centaurium umbellatum) - părţi aeriene (3%); urzică (Urtica dioica) - părţi aeriene (3%); ghimbir (Zingiber officinale) - rădăcină (2%).   O combinație unică de plante recomandată pentru creșterea rezistenței organismului în fața infecțiilor și pentru funcționarea optimă a organismului. Gama de ceaiuri medicinale poartă semnătura celebrului fitoterapeut Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor și este bazată pe formule revoluționare, concepute pe grupe și subgrupe de afecțiuni. Fiecare produs este particularizat pe anumite afecțiuni, pentru obținerea unui efect maxim.  7 motive pentru a folosi ceaiurile compuse: - Ceaiurile sunt realizate după rețete testate de-a lungul timpului de către Acad. Prof. Dr. Farm. Ovidiu BOJOR; - Eficiența terapeutică este mult amplificată datorită acțiunii sinergice a plantelor din compoziție; - Plantele nu sunt tratate termic sau chimic; - Gustul şi proprietăţile terapeutice sunt optime, datorită folosirii unui procedeu de tăiere a plantelor, nu de măcinare; - Plantele din compoziţie sunt atent selecţionate şi studiate din punct de vedere medical; - Sunt realizate din ingrediente 100% naturale, nu conţin coloranţi, conservanţi, arome sau îndulcitori artificiali; - Conforme cu standardele de calitate europene.   Contribuie la: - îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului;- reducerea stărilor de oboseală, epuizare şi surmenaj;- îmbunătăţirea vitalităţii şi tonusului organismului;- procesul de remineralizare al organismului;- refacerea organismului după boală;- funcţionarea normală a sistemului imunitar şi aparatului respirator;- funcţionarea normală a sistemului digestiv, prin:- îmbunătăţirea digestiei;- susţinerea funcţiilor hepatice;- stimularea producerii şi eliminării de bilă;- creşterea poftei de mâncare;- reducerea spasmelor care apar la nivelul tractului intestinal;- eliminarea tendinţei de evacuare lentă a scaunului;- eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp;- menţinerea concentraţiei normale a colesterolului şi grăsimilor în sânge;- detoxifierea organismului;- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;- stoparea procesului de îmbătrânire prematură;- îmbunătăţirea stării de sănătate la vârstnici.   Contraindicatii CEAI BITTER SUEDEZ:   Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.   Administrare CEAI BITTER SUEDEZ: - pulbere cu administrare sublinguală - amestecul de plante se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia câte o linguriţă de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15 min., după care se înghite cu apă.- macerat la rece - se prepară din 2 linguriţe cu plante adăugate la 250 ml de apă rece, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează  3 căni cu macerat pe zi, cu 30 de min. înainte de mese.- infuzia - se prepară din 2 linguriţe cu plante adăugate la 250 ml de apă clocotită, se menţine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează  3 căni cu infuzie pe zi, cu 30 de min. înainte de mese.

Prezentare CEAI BITTER SUEDEZ: 50 g Producator CEAI BITTER SUEDEZ: Dacia Plant Ingrediente:  isop (Hyssopus officinalis) – părţi aeriene (8%); angelica (Angelica archangelica)- rădăcină (3%); armurariu(Silybum marianum) – fructe (3%); brusture (Arctium lappa) – rădăcină (3%); busuioc (Ocimum basilicum) – părţi aeriene (3%); cardamom (Elettaria cardamomum) – seminţe (3%); chimen (Carum carvi) – fructe (3%); cimbrişor (Thymus serpyllum) – frunze (3%); coriandru (Coriandrum sativum) – seminţe (3%); cuişoare(Eugenia caryophyllata) – muguri (3%); dafin (Laurus nobilis) – extract hidroalcoolic 10:1 din frunze (3%); fenicul (Foeniculum vulgare) – fructe (3%); frasin (Fraxinus excelsior) – frunze (3%); gălbenele (Calendula officinalis) – flori (3%); genţiană (Gentiana acaulis) – extract hidroalcoolic din rădăcini (3%); ghimpe(Xanthium spinosum) – părţi aeriene (3%); iarbă-de-lămâie (Cymbopogon citratus) – părţi aeriene (3%); ienupăr (Juniperus communis) – fructe (3%); măghiran (Majorana hortensis) – frunze (3%); muşeţel(Matricaria chamomilla) – flori (3%); păpădie (Taraxacum officinale) – frunze (3%); pelin (Artemisia absinthium) – părţi aeriene (3%); plop-negru (Populus nigra) – muguri (3%); rostopască (Chelidonium majus)- părţi aeriene (3%); rozmarin (Rosmarinus officinalis) – părţi aeriene (3%); scai-vânăt (Eryngium planum) – părţi aeriene (3%); scorţişor (Cinnamomum cassia) – extract hidroalcoolic 10:1 din scoarţă (3%); senna(Cassia angustifolia) – părţi aeriene (3%); troscot (Polygonum aviculare) – părţi aeriene (3%); ţintaură(Centaurium umbellatum) – părţi aeriene (3%); urzică (Urtica dioica) – părţi aeriene (3%); ghimbir (Zingiber officinale) – rădăcină (2%).   O combinație unică de plante recomandată pentru creșterea rezistenței organismului în fața infecțiilor și pentru funcționarea optimă a organismului. Gama de ceaiuri medicinale poartă semnătura celebrului fitoterapeut Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor și este bazată pe formule revoluționare, concepute pe grupe și subgrupe de afecțiuni. Fiecare produs este particularizat pe anumite afecțiuni, pentru obținerea unui efect maxim.  7 motive pentru a folosi ceaiurile compuse: – Ceaiurile sunt realizate după rețete testate de-a lungul timpului de către Acad. Prof. Dr. Farm. Ovidiu BOJOR; – Eficiența terapeutică este mult amplificată datorită acțiunii sinergice a plantelor din compoziție; – Plantele nu sunt tratate termic sau chimic; – Gustul şi proprietăţile terapeutice sunt optime, datorită folosirii unui procedeu de tăiere a plantelor, nu de măcinare; – Plantele din compoziţie sunt atent selecţionate şi studiate din punct de vedere medical; – Sunt realizate din ingrediente 100% naturale, nu conţin coloranţi, conservanţi, arome sau îndulcitori artificiali; – Conforme cu standardele de calitate europene.   Contribuie la: – îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului;- reducerea stărilor de oboseală, epuizare şi surmenaj;- îmbunătăţirea vitalităţii şi tonusului organismului;- procesul de remineralizare al organismului;- refacerea organismului după boală;- funcţionarea normală a sistemului imunitar şi aparatului respirator;- funcţionarea normală a sistemului digestiv, prin:- îmbunătăţirea digestiei;- susţinerea funcţiilor hepatice;- stimularea producerii şi eliminării de bilă;- creşterea poftei de mâncare;- reducerea spasmelor care apar la nivelul tractului intestinal;- eliminarea tendinţei de evacuare lentă a scaunului;- eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp;- menţinerea concentraţiei normale a colesterolului şi grăsimilor în sânge;- detoxifierea organismului;- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;- stoparea procesului de îmbătrânire prematură;- îmbunătăţirea stării de sănătate la vârstnici.   Contraindicatii CEAI BITTER SUEDEZ:   Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.   Administrare CEAI BITTER SUEDEZ: – pulbere cu administrare sublinguală – amestecul de plante se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia câte o linguriţă de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15 min., după care se înghite cu apă.- macerat la rece – se prepară din 2 linguriţe cu plante adăugate la 250 ml de apă rece, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează  3 căni cu macerat pe zi, cu 30 de min. înainte de mese.- infuzia – se prepară din 2 linguriţe cu plante adăugate la 250 ml de apă clocotită, se menţine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează  3 căni cu infuzie pe zi, cu 30 de min. înainte de mese.

Va recomandam produsul CEAI BITTER SUEDEZ VRAC 50 G vandut de la pretul de 4.8 RON.

O combinație unică de plante recomandată pentru creșterea rezistenței organismului în fața infecțiilor.

CUMPARA

Categoria: Ceaiuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *