CEAI DE DUD 50G

Prezentare CEAI DE DUD : 50 g Producator CEAI DE DUD : Stefmar     Actiune terapeutica ceai din frunze de dud : astringenta si antidiabetica. Compozitie  ceai din frunze de dud : frunzele fragmentate ale plantei Morus alba si Morgus nigra - dud - 50 grame. Administrare ceai de frunze de dud : 250 ml (1 cana) de apa clocotita se toarna peste 1 lingurita de produs, se acopera 10-15 minute, apoi se strecoara. 2-3 cani/zi. Compozitie chimica: Frunzele contin taninuri, acid asparctic, acid folic si folinic, arginina si compusi volatili:butilamina, acid acetic, propionic, izoburitic, aldehide, cetone, beta-caroten, maleat si carbonat de calciu; fructele contin antociani, tanin, acizi organici, glucide si pectine, vitamina C, saruri minerale.  Farmacologie: Actiunea hipoglicemianta a extractelor din frunze a fost confirmata de mai multi cercetatori. S-au obtinut rezultate positive si in distrofii ale miocardului.Extern, infuzia concentrate din frunze sau sucul acid au proprietati dezinfectante si astringente ale afetiunilor bucale si ale faringelui. Recomandari: Adjuvant in formele usoare de diabet. Fructele immature sunt astringente, iar cele coapte, laxative.Extern, pentru gatgata in afte, stomatite si angina, sub forma de decoct concentrate (2 linguri frunze la o cana) sau suc concentrate preparat din fructe proaspete Mod de preparare si administrare: Frunzele se prepara sub forma de infuzie, o lingura, la o cana cu apa; se beau 2-3 cani pe zi. Contraindicatii: Nu prezinta.

Prezentare CEAI DE DUD : 50 g Producator CEAI DE DUD : Stefmar     Actiune terapeutica ceai din frunze de dud : astringenta si antidiabetica. Compozitie  ceai din frunze de dud : frunzele fragmentate ale plantei Morus alba si Morgus nigra – dud – 50 grame. Administrare ceai de frunze de dud : 250 ml (1 cana) de apa clocotita se toarna peste 1 lingurita de produs, se acopera 10-15 minute, apoi se strecoara. 2-3 cani/zi. Compozitie chimica: Frunzele contin taninuri, acid asparctic, acid folic si folinic, arginina si compusi volatili:butilamina, acid acetic, propionic, izoburitic, aldehide, cetone, beta-caroten, maleat si carbonat de calciu; fructele contin antociani, tanin, acizi organici, glucide si pectine, vitamina C, saruri minerale.  Farmacologie: Actiunea hipoglicemianta a extractelor din frunze a fost confirmata de mai multi cercetatori. S-au obtinut rezultate positive si in distrofii ale miocardului.Extern, infuzia concentrate din frunze sau sucul acid au proprietati dezinfectante si astringente ale afetiunilor bucale si ale faringelui. Recomandari: Adjuvant in formele usoare de diabet. Fructele immature sunt astringente, iar cele coapte, laxative.Extern, pentru gatgata in afte, stomatite si angina, sub forma de decoct concentrate (2 linguri frunze la o cana) sau suc concentrate preparat din fructe proaspete Mod de preparare si administrare: Frunzele se prepara sub forma de infuzie, o lingura, la o cana cu apa; se beau 2-3 cani pe zi. Contraindicatii: Nu prezinta.

Va recomandam produsul CEAI DE DUD 50G vandut de la pretul de 2.11 RON.

Actiune terapeutica ceai din frunze de dud: astringenta si antidiabetica.

CUMPARA

Categoria: Ceaiuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *