Conferă vitalitate organismului şi susţine sistemul imunitar Protejează celulele şi ţesuturile împotriva stresului oxidativ Fructele de cătină sunt renumite pentru conţinutul lor deosebit de ridicat în vitamine, în special vitaminele A şi C. Ingrediente: fructele arbustului Hippophaë rhamnoides L., fam. Elaeagnaceae, conţin vitaminele C, E, B1,B2, PP; carotenoide (provitamine A), flavonoide (vitamine P); proantociani, pectine, fitosteroli, ulei gras, catehina, acizi triterpenici. Efect Vitaminizant de excepţie, tonic general, antioxidant, depurativ; cicatrizant. Întrebuinţari principale Avitaminoza, anemie Alte întrebuinţari Astenie, convalescenţă, afecţiuni hepatice, stări alergice, diverse dermatoze. Contraindicaţii La dozele recomandate nu se cunosc. Preparare Infuzie din 1-2 linguriţe fructe la o cană cu apă clocotită. Întrebuinţare Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi, înaintea meselor principale.
Va recomandam produsul CEAI FRUCTE DE CATINA VRAC 50 G vandut de la pretul de 8.79 RON.
Prezentare: cutie a 50 g
Categoria: Ceaiuri