CEAI HIPOTENSIN 50G

Ingrediente:  păducel, sulfină, vâsc, roiniţă, talpa-gâştei, traista-ciobanului.   Gama de ceaiuri medicinale poartă semnătura celebrului fitoterapeut Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor și este bazată pe formule revoluționare, concepute pe grupe și subgrupe de afecțiuni. Fiecare produs este particularizat pe anumite afecțiuni, pentru obținerea unui efect maxim.7 motive pentru a folosi ceaiurile compuse:· Ceaiurile sunt realizate după rețete testate de-a lungul timpului de către Acad. Prof. Dr. Farm. Ovidiu BOJOR· Eficiența terapeutică este mult amplificată datorită acțiunii sinergice a plantelor din compoziție.· Plantele nu sunt tratate termic sau chimic,· Gustul şi proprietăţile terapeutice sunt optime, datorită folosirii unui procedeu de tăiere a plantelor, nu de măcinare.· Plantele din compoziţie sunt atent selecţionate şi studiate din punct de vedere medical.· Sunt realizate din ingrediente 100% naturale, nu conţin coloranţi, conservanţi, arome sau îndulcitori artificiali.· Conforme cu standardele de calitate europene.   Contribuie la - menţinerea tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac în limite normale- reducerea disconfortului ce apare la nivel cardiac- îmbunătăţirea fluxului coronarian şi funcţiei cardiace- îmbunătăţirea tonusului cardiac- protejarea organismului împotriva stresului, contribuind la funcţionarea normală a aparatului cardio-vascular.   Contraindicatii Alergie la oricare dintre componentele produsului.   Administrare INTERN:- pulbere cu administrare sublinguală – amestecul de plante se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia câte o linguriţă de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15 min., după care se înghite cu apă;- macerat la rece – se prepară din 2 linguriţe cu plante adăugate la 250 ml de apă rece, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi, cu 30 minute înainte de mese.- infuzie – se prepară din 2 linguriţe cu plante adăugate la 250 ml de apă clocotită, se menţine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi, cu 30 min. înainte de mese.

Ingrediente:  păducel, sulfină, vâsc, roiniţă, talpa-gâştei, traista-ciobanului.   Gama de ceaiuri medicinale poartă semnătura celebrului fitoterapeut Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor și este bazată pe formule revoluționare, concepute pe grupe și subgrupe de afecțiuni. Fiecare produs este particularizat pe anumite afecțiuni, pentru obținerea unui efect maxim.7 motive pentru a folosi ceaiurile compuse:· Ceaiurile sunt realizate după rețete testate de-a lungul timpului de către Acad. Prof. Dr. Farm. Ovidiu BOJOR· Eficiența terapeutică este mult amplificată datorită acțiunii sinergice a plantelor din compoziție.· Plantele nu sunt tratate termic sau chimic,· Gustul şi proprietăţile terapeutice sunt optime, datorită folosirii unui procedeu de tăiere a plantelor, nu de măcinare.· Plantele din compoziţie sunt atent selecţionate şi studiate din punct de vedere medical.· Sunt realizate din ingrediente 100% naturale, nu conţin coloranţi, conservanţi, arome sau îndulcitori artificiali.· Conforme cu standardele de calitate europene.   Contribuie la – menţinerea tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac în limite normale- reducerea disconfortului ce apare la nivel cardiac- îmbunătăţirea fluxului coronarian şi funcţiei cardiace- îmbunătăţirea tonusului cardiac- protejarea organismului împotriva stresului, contribuind la funcţionarea normală a aparatului cardio-vascular.   Contraindicatii Alergie la oricare dintre componentele produsului.   Administrare INTERN:- pulbere cu administrare sublinguală – amestecul de plante se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia câte o linguriţă de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15 min., după care se înghite cu apă;- macerat la rece – se prepară din 2 linguriţe cu plante adăugate la 250 ml de apă rece, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi, cu 30 minute înainte de mese.- infuzie – se prepară din 2 linguriţe cu plante adăugate la 250 ml de apă clocotită, se menţine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi, cu 30 min. înainte de mese.

Va recomandam produsul CEAI HIPOTENSIN 50G vandut de la pretul de 4.57 RON.

Eficiența terapeutică este mult amplificată datorită acțiunii sinergice a plantelor din compoziție.

CUMPARA

Categoria: Ceaiuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *