FAINA PROTEICA DE CANEPA ECO 300G

Faina de canepa eco- ideala in retetele  dumneavoastra preferate de prajituri, fursecuri sau biscuiti Beneficii:  -senzatie de satietate datorita multitudinii de nutrienti pe care ii contine; -previne constipatia; -suplineste lipsa carnii; -continutul de colagen si fibrogen ajuta la stoparea caderii parului; -continutul de lecitina ajuta in moemntele de solicitare intelectuala intensa;   Despre faina de canepa:   Canepa este unul dintre alimentele perfecte ale naturii, un super-aliment care poate ajuta la mentinerea sanatatii si a starii de bine. Canepa poate oferi un spectru larg de beneficii pentru sanatate, cele mai importante fiind: cresterea nivelului de energie, reglarea nivelului colesterolului, imbunatatirea circulatiei, intarirea sistemului imunitar si nervos, recuperarea rapida in cazul leziunilor, reducerea stresului, diminuarea simptomelor dermatitelor atopice si alergiilor.   Făina de cânepă este un aliment cu valori nutriţionale deosebite care conţine multe răspunsuri la problemele dietei tale zilnice. În făina de cânepă găsim ambele tipuri de proteine: structurale şi biologic active (globulare).   Proteinele structurale includ colagenul, creatina şi fibrogenul, acestea fiind constituenţii principali ai oaselor, pielii, părului, ligamentelor.Proteinele biologic active sunt mai ales globulinele şi includ de exemplu hormonii, hemoglobina, anticorpii (imunoglobulinele) şi enzimele. Proteina din făina de cânepă conţine toţi cei 8 aminoacizi esenţiali, fără de care alimentaţia noastră ar fi grav afectată.   În făina de cânepă întâlnim un procent mare de fibre alimentare - 30%, care te vor ajuta să ai un tranzit intestinal optim pentru confortul şi sănătatea ta. De asemena, conţine acizi graşi esenţiali omega 6 şi omega 3 în raportul optim de 3:1.   Microelementele prezente în făina de cânepă includ stronţiu, torium, arsenic şi crom. Alte elemente conţinute mai sunt: lecitina, colina, inositol, fitosteroli. Faina ecologica de canepa nu contine gluten si constituie o sursa bogata de substante nutritive datorita continutului ridicat de 29% proteina completa cu toti aminoacizii esentiali. Continutul de fibra al fainii de canepa este mai mare de 50%, depasind continutul celorlalte tipuri de faina comerciala. Valori nutritionale: Valoare energetica/100 g 319 Kcal/ 1318 KJ Grasimi 8-8.5 g Saturate 0.5-1.2 g Carbohidrati 5.5-7 g Zaharuri 3.2-4.5 g Proteina 28-33 g Saruri 0.2-0.4 g Mononesaturate   Omega 9 0.5-1 g Polinesaturate   Omega 6 4-5 g Omega 3 1.3-1.6 g Amidon 2-3 g Fibre 45-52 g Vitamine   Vitamina alfa E 0.22 Vitamina gamma E 2.47 Minerale   Calciu 140 mg Magneziu 420 mg Fosfor 1030 mg Potasiu 780 mg THC <10ppm       Mod de administrare: Faina de canepa se foloseste in amestec cu alte tipuri de faina care contin gluten in proportie de maxim 20%, in retetele dumneavoastra peferate de paine, biscuiti, fursecuri sau prajituri Mod de pastrare:  A se pastra la frigider dupa desigilare.

Faina de canepa eco- ideala in retetele  dumneavoastra preferate de prajituri, fursecuri sau biscuiti Beneficii:  -senzatie de satietate datorita multitudinii de nutrienti pe care ii contine; -previne constipatia; -suplineste lipsa carnii; -continutul de colagen si fibrogen ajuta la stoparea caderii parului; -continutul de lecitina ajuta in moemntele de solicitare intelectuala intensa;   Despre faina de canepa:   Canepa este unul dintre alimentele perfecte ale naturii, un super-aliment care poate ajuta la mentinerea sanatatii si a starii de bine. Canepa poate oferi un spectru larg de beneficii pentru sanatate, cele mai importante fiind: cresterea nivelului de energie, reglarea nivelului colesterolului, imbunatatirea circulatiei, intarirea sistemului imunitar si nervos, recuperarea rapida in cazul leziunilor, reducerea stresului, diminuarea simptomelor dermatitelor atopice si alergiilor.   Făina de cânepă este un aliment cu valori nutriţionale deosebite care conţine multe răspunsuri la problemele dietei tale zilnice. În făina de cânepă găsim ambele tipuri de proteine: structurale şi biologic active (globulare).   Proteinele structurale includ colagenul, creatina şi fibrogenul, acestea fiind constituenţii principali ai oaselor, pielii, părului, ligamentelor.Proteinele biologic active sunt mai ales globulinele şi includ de exemplu hormonii, hemoglobina, anticorpii (imunoglobulinele) şi enzimele. Proteina din făina de cânepă conţine toţi cei 8 aminoacizi esenţiali, fără de care alimentaţia noastră ar fi grav afectată.   În făina de cânepă întâlnim un procent mare de fibre alimentare – 30%, care te vor ajuta să ai un tranzit intestinal optim pentru confortul şi sănătatea ta. De asemena, conţine acizi graşi esenţiali omega 6 şi omega 3 în raportul optim de 3:1.   Microelementele prezente în făina de cânepă includ stronţiu, torium, arsenic şi crom. Alte elemente conţinute mai sunt: lecitina, colina, inositol, fitosteroli. Faina ecologica de canepa nu contine gluten si constituie o sursa bogata de substante nutritive datorita continutului ridicat de 29% proteina completa cu toti aminoacizii esentiali. Continutul de fibra al fainii de canepa este mai mare de 50%, depasind continutul celorlalte tipuri de faina comerciala. Valori nutritionale: Valoare energetica/100 g 319 Kcal/ 1318 KJ Grasimi 8-8.5 g Saturate 0.5-1.2 g Carbohidrati 5.5-7 g Zaharuri 3.2-4.5 g Proteina 28-33 g Saruri 0.2-0.4 g Mononesaturate   Omega 9 0.5-1 g Polinesaturate   Omega 6 4-5 g Omega 3 1.3-1.6 g Amidon 2-3 g Fibre 45-52 g Vitamine   Vitamina alfa E 0.22 Vitamina gamma E 2.47 Minerale   Calciu 140 mg Magneziu 420 mg Fosfor 1030 mg Potasiu 780 mg THC <10ppm       Mod de administrare: Faina de canepa se foloseste in amestec cu alte tipuri de faina care contin gluten in proportie de maxim 20%, in retetele dumneavoastra peferate de paine, biscuiti, fursecuri sau prajituri Mod de pastrare:  A se pastra la frigider dupa desigilare.

Va recomandam produsul FAINA PROTEICA DE CANEPA ECO 300G vandut de la pretul de 20.57 RON.

Faina ecologica de canepa nu contine gluten si constituie o sursa bogata de substante nutritive datorita continutului ridicat de 29% proteina completa cu toti aminoacizii esentiali. 

CUMPARA

Categoria: Fainuri si Tarate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *