Utilizare: Acest tip de orez are un indice glicemic mic continutul sau de carbohidrati este absorbit in sange mai lent decat cel al altor tipuri de orez, si de aceea ajuta la pastrarea unui nivel de zahar stabil in sange. Preparare: -Orezul basmati trebuie sa fie spalat inainte de a fi gatit, pentru a indeparta pudra de amidon lasata dupa procesare.-Orezul se pune la inmuiat cateva ore, apoi se fierbe in apa cu sare, dupa care se clateste cu apa rece.Dejun forte-Ingrediente: 150g de orez, nuci, stafide, coaja de lamaie, scortisoara, miere sau zahar invertit.-Orezul pregatit anterior se amesteca cu fructele, condimentele, mierea sau zaharul invertit. Se lasa 10 minute si se consuma ca dejun sau ca masa de seara, saparat de alte feluri de mancare.
Va recomandam produsul OREZ BASMATI ALB ECO 500G LONGEVITA vandut de la pretul de 15.73 RON.
Indicatii: -Orezul Basmati este cultivat doar in nordul Indiei si in Pakistan-Nici un alt tip de orez nu poate fi etichetat ca basmati.-Acesta se comercializeaza de asemenea si sub forma integrala, care este mai usor si se gateste mai rapid decat alte ti
Categoria: Paste si Orez