Indicatii: anemie, afectiuni digestive, litiaza biliara Mod de preparare: ovazul se spala si se pune la inmuiat in multa apa rece, timp de 6-8 ore. Se scurge si se pune la fiert la foc potrivit in amestec cu diferite legume. Contine: – Ovaz integral- Vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, E- Minerale K, Mg, Ca, Fe, Zn, I Persoanele care consuma cat mai mult ovaz prezinta mai putine riscuri de a dezvolta boli de inima.Substantele fotochimice din ovaz au, de asemenea, proprietati care lupta impotriva cancerului.
Va recomandam produsul OVAZ INTEGRAL ECO 500GR LONGEVITA vandut de la pretul de 10.11 RON.
Persoanele care consuma cat mai mult ovaz prezinta mai putine riscuri de a dezvolta boli de inima.Substantele fotochimice din ovaz au, de asemenea, proprietati care lupta impotriva cancerului.Ovazul integral – hrana vegetala – se poate consuma cu mare sa
Categoria: Fainuri si Tarate