Pachet Laptisor de matca 100g Albina Carpatina si MIERE DE MANUKA RAW ACTIVA 12+ 500G Laptisor de matca 100g Albina Carpatina Este vitalizant, imunomodulator, contribuie la buna functionare a sistemului imunitar, tonic in perioadele de epuizare fizica si psihica (stres, examen, competitii) si in perioadele de convalescenta, menopauza sau tulburari de menstruatie. Ajuta la protejarea ficatului. Are efect antioxidant si intarzie procesul imbatranirii. Contribuie la mentinerea valorilor normale a tensiunii arteriale si a colesterolului din sange; remineralizant pentru unghii si par. Este unul dintre cele mai valoroase produse apicole deoarece:contine substanta activa: Acid 10-HDA (acid 10-hidro-2-decenoic) prezenta exclusiv in laptisorul de matca pur, cu efect antibacterian, antiviral, antifungic si contribuie la buna functionare a sistemului imunitar;este singura sursa naturala de Acetilcolina, care faciliteaza transmiterea influxului nervos intre neuroni;contine polifenoli care au efect antioxidant si contribuie la eliminarea radicalilor liberi. Este sursa de vitamine din complexul B, indispensabile pentru buna functionare a organismului (B1, B2, B3, B6) in special vit B5 (acid pantothenic), supranumita “vitamina antistres”;contine toata gama de aminoacizi esentiali (in special prolina si lisina) pe care organismul nu ii poate sintetiza, desi sunt necesari intr-o alimentatie zilnica echilibrata. Valorile nutritionale medii/100g: valoare energetica: 624 kJ/148 kcal, grasimi 4.19 g din care acizi grasi saturati 1.68g, glucide 12.35g din care zaharuri 12.1g, fibre:0 g, proteine: 15.2g, sare: 0.03g. Mod de utilizare: 1 gram/zi. Cutia de lăptişor de matcă conţine o linguriţă specială destinată dozării care conţine 0,5 grame de lăptişor de matcă. Pentru adulţi, doza uzuală este de 1-2 linguriţe, adică 0,5-1 grame/zi, admninistrat sublingual până la asimilare. Recomandarea noastră este să se înceapă cu 1 linguriţă şi să se mărească doza în funcţie de necesitate. Pentru copii, doza obişnuită este de 0,5 grame, adică o linguriţă. Momentul optim pentru consum este dimineaţa, pe stomacul gol, înainte de prima masă cu 20-30 de minute. Opţional, se poate amesteca în miere. Astfel aveţi la îndemână efectele combinate ale celor două produse-minune ale stupului. Cura recomandată este cea de 6-8 săptămâni, de obicei una primăvara şi una toamna pentru a face faţă asteniilor, respectiv perioadelor reci ale iernii.Consumarea lăptişorului de către diabetici nu are, nici el, contraindicaţii, dimpotrivă, ajută la scăderea nivelului glucidic. Mod de pastrare: Se pastreaza la frigider, 0-4°C. Ingrediente: Laptisor de matca pur: 100%. Atentionari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu este recomandat persoanelor alergice la produsele apicole. Nu se recomanda diabeticilor, persoanelor cu alergii la produse apicole si copiilor sub 3 ani. MIERE DE MANUKA 100% RAW ACTIVA 12+ 500 G Beneficii si indicatii: 100% RAW (nepasteurizat / netratat termic) Produs DOAR in NOUA ZEELANDA Nu contine organisme modificate genetic (GMO) Este considerata cel mai puternic antibiotic natural Fiecare borcan este inregistrat putand fi detectata „istoria” incepand de la apicultor Stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator Ambalajele nu contin substante BPA Nivelul activ din miere a fost obtinut exclusiv pe cale naturala Produs recomandat de: www.sfatulmedicului.ro Produsele din miere de Manuka sunt recomandate atat pentru consum preventiv, cat si pentru a trata diverse afectiuni. www.csid.ro O lingurita pe zi poate fi suficienta pentru a tine la distanta milioanele de micro-organisme care se pregatesc sa atenteze la integritatea sanatatii voastre. www.ziare.com Mierea de manuka este dovedit ca fiind unul dintre cele mai sanatoase alimente cunoscute pana in prezent. www.copilul.ro Mierea de Manuka – metoda sigura de crestere a imunitatii copilului www.kudika.ro Mierea de manuka, dovedit stiintific ca fiind extrem de eficienta impotriva tratarii ranilor si infectiilor din organism. Acesta miere este potrivita pentru consumul de zi cu zi, avand un nivel activ mai mic. Este ideal pentru revitalizarea sistemului imunitar sau pentru mentinerea unui sanatati optime la nivel digestiv. La fel ca si restul mierilor din gama Wedderspoon Raw Activa si nepasteurizata sunt garantate urmatoarele aspecte: nu contine antibiotice si organisme modificate genetic (GMO), fiecare barcan poate fi „identificat” pana la nivelul de apicultor conducator, nivelul de activitate din miere s-a format in mod natural, ambalajele nu contin substant BPA. Spre deosebire de alte mieri pasteurizate, gama de miere de manuka Wedderspoon este 100% raw ( nepasteurizata ), aceasta insemnand ca toate substantele nutritive se regasesc in fiecare borcanel. Aceasta miere este cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator. Aceasta miere contine enzime vii, nu prezinta reziduri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic GMO. Atunci cand alegeti o miere de manuka cititi eticheta si daca vedeti Raw atunci beneficiati de MAI MULT! Provenind dintr-un loc unde apicultorii vorbesc cu albinele proprii si isi fac timp sa inteleaga natura cu toata bogatia ei, produsele Wederspoon beneficiaza de o aprecieze generala in randul consumatorilor sai datorita calitatii exceptionale si consistentei sale. Toata mierile de manuka raw Wedderspoon provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande. Aceasta miere a dobandit un nivel activ maxim in mod natural si nu este procesata in nici un fel cu scopul de a-i creste valoarea (si automat profitul) deoarece producatprul nu este de acord cu practicele netice, ele nu sunt in armonie cu tot ce este natural si bun. Ca metoda de testare si de diferentiere a nivelul de potential benefic al mierii Wedderspoon fiecare serie de miere de manuka este testata pe baza sursei de polen, a enzimelor vii, antioxidanti si alte componente fitochimice valoroase. Toate mierile Wedderspoon sunt raw insemnand ca nu au fost procesate in nici un fel. Mierile ating in mod natural o temperatura de 42 de grade Celsius, aceasta fiind temperatura medie dintr-un stup cu albine lucratoare. Mierile RAW arata ca enzimele naturale ale albinelor, antioxidantii, vitaminele si mineralele, precum si gradul de activitate naturala raman prezente in produs nealterate, intacte si nu sunt distruse pe parcursul ambalarii si prelucrarii. Toate tipurile de miere Wedderspoon sunt riguros testate pentru a se asigura ca nu vor contine nicioadata urme de antibiotice si reziduri chimice. S-a descoperit ca mierea de manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborat si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere. Spre exemplu: Mierea de manuka Activa16+ contine un echivalent de 16% solutie antiseptica. Aceasta activitate este stabila in conditii normale de temperatura si umiditate si o data inceputa nu va inceta. Wedderspoon testeaza in mod independent fiecare serie de miere intr-un Laborator acreditat din Noua Zeelanda pentru a-i putea determina activitatea.Putem observa ca mierea de manuka Wedderspoon nu va depasi un grad de activitate de 16+ deoarece un astfel de nivel nu se regaseste in natura. Pentru a putea obtine un asemenea grad ridicat de activitate (si bineinteles un cost proportional) unele companii manipuleaza mierea folosind temperaturi extreme pozitive sau negative, dar care ucid enzimele albinelor, antioxidantii, vitaminele si minerale in decursul procesului. Inca din cele mai vechi timpuri, populatia triburilor Maori se vindeca cu leacuri obtinute din florile si frunzele arborelui de Manuka, traditie transmisa de mii de ani din generatie in generatie. HMF (HydroxyMethylFurfuraldehyde) este folosit cu rol de indicator al schimbarile conditiilor de caldura si depozitare sau a alterarii provenite din adaugarea unor markeri chimici precum Methyglyoxal (substanat ce idica nivelul de activita din mierea de manuka). HMF este format in urma scaderii nivelului de fructoza in prezenta unui acid – caldura creste viteza acestei reactii. HMF apare in mod natural in aproape toate mierile. In mod obisnuit nivelul HMF este sub 10mg/kg la miere proaspat extrase. Nivelul maxim permis in Uniunea Europeana este de 40mg/kg. Pentru a putea fi etichetata ca mierea de Manuka, mierea trebuie sa aiba un indice de polen in continut de cel putin 70% potrivit Jurnaulul de cercetari agrare al Noii Zeelande din 1985, vol. 28:39-7,0. O mare majoritate a companiilor producatore de Miere de Manuka isi canalizeaza atentia asupra nivelului antibactrial, ignorand indicele de polen din miere (pollen count) precum si alte proprietati pe care mierea le-a dobandit in mod natural. Firma Wedderspoon garanteaza ca mierea sa de manuka contine unul din cei mai ridicati indici de polen din industrie, indice obtinut intr-o maniera naturala, asigurandu-si clientii ca beneficiaza de o miere pura, autentica de manuka, fara sa fie mixata in vreun fel.Firma Wedderspoon a luat decizia de a nu folosi termenul comercial de UMF (Unique Manuka Factor) deoarece ACESTA se axeaza doar pe activitatea non-peroxidica(NPA) – proprietatile antibacterine ale mierii. Dar firma Wedderspooon este pasionata de promovarea multiplelor beneficii ale consumului de miere de manuka RAW si nu doar al nivelul de activitate antibacteriana. Informatii nutritionale / 100 g: Calorii 322 Kcal Total Carbohidrati 80 g Din care zaharuri 78 g Total Grasimi < 0.1 g Proteine 0.4 g Sodiu <0.012 mg Fibre <0.1 mg Mod de administrare: 1-2 lingurite cu jumatatea de ora inainte de mese A nu se administra copiilor sub 1 an! Nu este nevoie sa fie tinuta la rece dupa deschidere. Producator:
Va recomandam produsul Pachet Laptisor de matca 100g Albina Carpatina si MIERE DE MANUKA RAW ACTIVA 12+ 500G vandut de la pretul de 252.84 RON.
Pachetul contine : – Laptisor de matca 100g Albina Carpatina; – MIERE DE MANUKA RAW ACTIVA 12+ 500G.
Categoria: Pachete-Protocoale