QUINOA ECO ALBA 250g

Quinoa - mama tuturor granelor  Beneficii:   are un continuit ridicat de proteine si aminoacizi esentiali contine cantitati mari de vitamina A, E, B si mangan, ceea ce o transforma intr-un antioxidant cu proprietati de eliminare a toxinelor reprezinta o sursa importanta de magneziu, eficient in tratarea migrenelor, relaxarea vaselor de sange si reducere a riscului de hipertensiune datorita potasiului si mangeziului din compozitie previne formarea cheagurilor de sange si imbunatatirea functiei inimii. reduce nivelul de grasimi din sange si este ideal pentru cei ce sunt adeptii unei alimentatii sanatoase  are un indice glicemic redus, astfel ca iti va mentine senzatia de satietate pe termen lung este hipoalergenica si reprezinta o proteina completa. Quinoa este o super-cereala ce intareste sistemul imunitar, scade riscul bolilor cardiace, intareste articulatiile si este un bun factor de protectie impotriva osteoporozei, fiind o sursa deosebita de calciu ce se asimileaza mai usor decat din lapte. Este foarte usor digerabila, usoara si gustoasa. Stimuleaza cresterea la copii. Este totodata si extrem de benefica pentru reintinerirea ficatului si a rinichilor.   Mod de utilizare: Quinoa este foarte gustoasa si usor de digerat, se poate prepara asemanator orezului, doar ca intr-un timp mult mai redus, iar in urma prepararii isi mareste volumul de aproximativ patru ori. Constituie un aliment ce poate fi servit ca atare, sub forma unei budinci, adaugat in salate, supe sau sosuri.   Cea mai intalnita metoda de a gati quinoa este prin fierbere, iar dupa ce ai fiert-o, o poti asezona cu putin ulei de masline, sare si piper.   O alta varianta este constituita de cea in care quinoa va fi calita in ulei de masline pentru a-i intensifica aroma. Pune quinoa intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline si las-o asa cateva minute, dupa aceea scurge-o si pune-o la fiert. In acest fel, aroma usoara de nuca va fi mai puternica.   Quinoa poate fi fiarta si in supa de legume sau chiar supa de pui (in cazul celor ce nu sunt vegetarieni), maniera in care vei intensifica si mai mult aroma mancarurilor tale.   Pentru utilizarea in salate, quinoa trebuie scursa bine dupa fierbere, deoarece poate retine destul de multa apa, lucru ce poate dauna prepatelor.   De asemenea, este important sa lasi quinoa sa se „odihneasca” cam 15 minute dupa ce ai fiert-o. In acest fel se usuca si semintele vor capata o consistenta mai buna, pentru ca se separa unele de altele. In caz contrar, vor fi mai lipicioase si mai putin aspectoase. Valori nutriționale / 100 grame: Energie 1582kj/374kcalProteine 13,1gCarbohidrați 71gGrăsimi 5,8gGrăsimi saturate 0gFibre 6,0gSodiu 21mgFier 9,3mgCalciu 118mgFosfor 418mgMagneziu 204mg Prezentare: 250 g Producator: Sanovita

Quinoa – mama tuturor granelor  Beneficii:   are un continuit ridicat de proteine si aminoacizi esentiali contine cantitati mari de vitamina A, E, B si mangan, ceea ce o transforma intr-un antioxidant cu proprietati de eliminare a toxinelor reprezinta o sursa importanta de magneziu, eficient in tratarea migrenelor, relaxarea vaselor de sange si reducere a riscului de hipertensiune datorita potasiului si mangeziului din compozitie previne formarea cheagurilor de sange si imbunatatirea functiei inimii. reduce nivelul de grasimi din sange si este ideal pentru cei ce sunt adeptii unei alimentatii sanatoase  are un indice glicemic redus, astfel ca iti va mentine senzatia de satietate pe termen lung este hipoalergenica si reprezinta o proteina completa. Quinoa este o super-cereala ce intareste sistemul imunitar, scade riscul bolilor cardiace, intareste articulatiile si este un bun factor de protectie impotriva osteoporozei, fiind o sursa deosebita de calciu ce se asimileaza mai usor decat din lapte. Este foarte usor digerabila, usoara si gustoasa. Stimuleaza cresterea la copii. Este totodata si extrem de benefica pentru reintinerirea ficatului si a rinichilor.   Mod de utilizare: Quinoa este foarte gustoasa si usor de digerat, se poate prepara asemanator orezului, doar ca intr-un timp mult mai redus, iar in urma prepararii isi mareste volumul de aproximativ patru ori. Constituie un aliment ce poate fi servit ca atare, sub forma unei budinci, adaugat in salate, supe sau sosuri.   Cea mai intalnita metoda de a gati quinoa este prin fierbere, iar dupa ce ai fiert-o, o poti asezona cu putin ulei de masline, sare si piper.   O alta varianta este constituita de cea in care quinoa va fi calita in ulei de masline pentru a-i intensifica aroma. Pune quinoa intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline si las-o asa cateva minute, dupa aceea scurge-o si pune-o la fiert. In acest fel, aroma usoara de nuca va fi mai puternica.   Quinoa poate fi fiarta si in supa de legume sau chiar supa de pui (in cazul celor ce nu sunt vegetarieni), maniera in care vei intensifica si mai mult aroma mancarurilor tale.   Pentru utilizarea in salate, quinoa trebuie scursa bine dupa fierbere, deoarece poate retine destul de multa apa, lucru ce poate dauna prepatelor.   De asemenea, este important sa lasi quinoa sa se „odihneasca” cam 15 minute dupa ce ai fiert-o. In acest fel se usuca si semintele vor capata o consistenta mai buna, pentru ca se separa unele de altele. In caz contrar, vor fi mai lipicioase si mai putin aspectoase. Valori nutriționale / 100 grame: Energie 1582kj/374kcalProteine 13,1gCarbohidrați 71gGrăsimi 5,8gGrăsimi saturate 0gFibre 6,0gSodiu 21mgFier 9,3mgCalciu 118mgFosfor 418mgMagneziu 204mg Prezentare: 250 g Producator: Sanovita

Va recomandam produsul QUINOA ECO ALBA 250g vandut de la pretul de 26.0 RON.

Quinoa constituie un superaliment cu gust delicios, fiind excelent pentru sanatatea ta datorita continutului ridicat de proteine, fibre, fosfor, magneziu, fier si calciu.

CUMPARA

Categoria: Leguminoase si Seminte Naturale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *