Tamov 60TB

Prezentare GHIMBIR: 60 comprimate Producator GHIMBIR: Dacia Plant   Ingrediente GHIMBIR /comprimat: celuloză microcristalină; ghimbir (Zingiber officinale) – pulbere din rădăcină (400 mg); dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu; ulei esenţial de mentă (Mentha piperita) (0,5 mg); ulei esenţial de roiniţă (Mellisa officinalis) (0,5 mg).   GHIMBIR este un supliment alimentar care vă ajută să aveți un proces normal de digestie și să savurați fără griji mâncărurile preferate. SCURT ISTORIC:Originar din Asia tropicală, ghimbirul este o plantă cunoscută şi utilizată de peste 3000 de ani. În medicina tradiţională chineză, indiană şi japoneză, rizomii de ghimbir se întrebuinţează datorită efectului încălzitor pentru creşterea capacităţii digestive, în stări de balonare, greaţă, vomă, precum şi în afecţiuni respiratorii caracterizate de amplificarea calităţii de rece (astm bronşic, sinuzită etc). Ghimbirul a fost adus din India de către negustorii arabi, care îl comercializau în Grecia Antică şi Imperiul Roman. După căderea acestuia,  ghimbirul a dispărut din Europa, pentru a fi reintrodus de-abia în secolul al XI-lea. Primul tratat  medical care descrie aceasta plantă a fost scris în secolul al XIII-lea de către doctorul Rhiwallow şi cei trei fii ai săi, la ordinul prinţului de South Wales. Regina Elisabeta I era o mare iubitoare de ghimbir, ea consumând pentru prima dată turtă dulce cu ghimbir, aliment care a devenit tradiţional cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. În Africa, planta a fost introdusă  în secolul al XV-lea, ea fiind utilizată de băştinaşi în cazurile de malarie şi febră galbenă. În prezent ghimbirul  este cultivat în ţările tropicale din întreaga lume.   Contribuie la: afuncţionarea normală a digestieiareducerea flatulenţei după consumul de alimenteareducerea disconfortului asociat răului de mişcareamenţinerea concentraţiei normale a colesterolului şi grăsimilor în sângeacreşterea poftei de mâncareabuna funcţionare a circulaţiei perifericeamenţinerea în limite normale a greutăţii corporaleaprotejarea celulelor împotriva stresului oxidativamenţinerea flexibilităţii normale a articulaţiilor.   Contraindicatii GHIMBIR  Ulcer gastro-duodenal, gastrite hiperacide, duodenite, sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre ingeredientele produsului.   Administrare GHIMBIR  Adulţi şi tineri peste 14 ani: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, în timpul mesei.Copii între 7 şi 13 ani: câte ½ de comprimat de 3 ori pe zi, în timpul mesei. Comprimatele se înghit cu apă, întregi sau se sfărâmă în gură. În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două. Pentru o absorbţie mai rapidă şi integrală, comprimatele pot fi administrate sublingual.

Prezentare GHIMBIR: 60 comprimate Producator GHIMBIR: Dacia Plant   Ingrediente GHIMBIR /comprimat: celuloză microcristalină; ghimbir (Zingiber officinale) – pulbere din rădăcină (400 mg); dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu; ulei esenţial de mentă (Mentha piperita) (0,5 mg); ulei esenţial de roiniţă (Mellisa officinalis) (0,5 mg).   GHIMBIR este un supliment alimentar care vă ajută să aveți un proces normal de digestie și să savurați fără griji mâncărurile preferate. SCURT ISTORIC:Originar din Asia tropicală, ghimbirul este o plantă cunoscută şi utilizată de peste 3000 de ani. În medicina tradiţională chineză, indiană şi japoneză, rizomii de ghimbir se întrebuinţează datorită efectului încălzitor pentru creşterea capacităţii digestive, în stări de balonare, greaţă, vomă, precum şi în afecţiuni respiratorii caracterizate de amplificarea calităţii de rece (astm bronşic, sinuzită etc). Ghimbirul a fost adus din India de către negustorii arabi, care îl comercializau în Grecia Antică şi Imperiul Roman. După căderea acestuia,  ghimbirul a dispărut din Europa, pentru a fi reintrodus de-abia în secolul al XI-lea. Primul tratat  medical care descrie aceasta plantă a fost scris în secolul al XIII-lea de către doctorul Rhiwallow şi cei trei fii ai săi, la ordinul prinţului de South Wales. Regina Elisabeta I era o mare iubitoare de ghimbir, ea consumând pentru prima dată turtă dulce cu ghimbir, aliment care a devenit tradiţional cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. În Africa, planta a fost introdusă  în secolul al XV-lea, ea fiind utilizată de băştinaşi în cazurile de malarie şi febră galbenă. În prezent ghimbirul  este cultivat în ţările tropicale din întreaga lume.   Contribuie la: afuncţionarea normală a digestieiareducerea flatulenţei după consumul de alimenteareducerea disconfortului asociat răului de mişcareamenţinerea concentraţiei normale a colesterolului şi grăsimilor în sângeacreşterea poftei de mâncareabuna funcţionare a circulaţiei perifericeamenţinerea în limite normale a greutăţii corporaleaprotejarea celulelor împotriva stresului oxidativamenţinerea flexibilităţii normale a articulaţiilor.   Contraindicatii GHIMBIR  Ulcer gastro-duodenal, gastrite hiperacide, duodenite, sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre ingeredientele produsului.   Administrare GHIMBIR  Adulţi şi tineri peste 14 ani: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, în timpul mesei.Copii între 7 şi 13 ani: câte ½ de comprimat de 3 ori pe zi, în timpul mesei. Comprimatele se înghit cu apă, întregi sau se sfărâmă în gură. În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două. Pentru o absorbţie mai rapidă şi integrală, comprimatele pot fi administrate sublingual.

Va recomandam produsul Tamov 60TB vandut de la pretul de 15.9 RON.

Prezentare: 60 comprimate

CUMPARA

Categoria: Suplimente Alimentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *