TINCTURA PAPADIE 50ML

TINCTURA PAPADIE 50ML Producator TINCTURA PAPADIE: Dacia Plant Ingrediente TINCTURA PAPADIE : apă purificată; alcool etilic 40% vol.; păpădie  (Taraxacum officinale)- părţi aeriene (27%). Raport plantă/alcool etilic – 1:3,7Produsul nu conţine conservanţi şi coloranţi artificiali.   TINCTURA DE PĂPĂDIEeste o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din părţile aeriene ale plantei Taraxacum officinale.Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp. În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat. DESPRE PĂPĂDIE:Păpădia face parte din familia Asteraceae, fiind o plantă erbacee, perenă, cu o tulpină cilindrică, goală în interior, fără noduri, terminată cu o inflorescenţă. Frunzele sunt lanceolate, cu marginea inegal scobită, iar florile mari şi galbene se închid seara şi se deschid dimineaţa. Originară din Europa şi Asia, Păpădia este o plantă cunoscută şi folosită de mii de ani. În medicina tradiţională arabă planta se utiliza în afecţiuni ale ficatului şi splinei, iar în medicina tradiţională chineză era asociată cu alte plante pentru tratamentul hepatitei. În medicina tradiţională românească Păpădia se întrebuinţa pentru creşterea secreţiilor gastrice, pancreatice, biliare şi intestinale, eliminarea toxinelor din organism şi în curele de slăbire. Se mai numeşte crestăţea, floarea-broaştei, flori-galbene, lăptucă, lilicea etc.   Contribuie la - funcţionarea normală a sistemului hepato-biliar, prin stimularea producerii şi eliminării de bilă- normalizarea secreţiilor digestive: gastrice, pancreatice şi intestinale- creşterea poftei de mâncare- eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp- accelerarea tranzitului intestinal- detoxifierea organismului- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.   Precautii TINCTURA PAPADIE  Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).  Contraindicatii Din cauza conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare. Gastrită hiperacidă, ulcer gastric şi duodenal, alergie la păpădie, tratamente care nu permit consumul de alcool.   Administrare TINCTURA PAPADIE  INTERN:Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte o linguriţă de tinctură diluată în 100 ml de apă (jumătate de pahar), de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.Copii 7-14 ani: câte 10-30 picături de tinctură diluate în 100 ml de apă (jumătate de pahar) de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.

TINCTURA PAPADIE 50ML Producator TINCTURA PAPADIE: Dacia Plant Ingrediente TINCTURA PAPADIE : apă purificată; alcool etilic 40% vol.; păpădie  (Taraxacum officinale)- părţi aeriene (27%). Raport plantă/alcool etilic – 1:3,7Produsul nu conţine conservanţi şi coloranţi artificiali.   TINCTURA DE PĂPĂDIEeste o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din părţile aeriene ale plantei Taraxacum officinale.Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp. În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat. DESPRE PĂPĂDIE:Păpădia face parte din familia Asteraceae, fiind o plantă erbacee, perenă, cu o tulpină cilindrică, goală în interior, fără noduri, terminată cu o inflorescenţă. Frunzele sunt lanceolate, cu marginea inegal scobită, iar florile mari şi galbene se închid seara şi se deschid dimineaţa. Originară din Europa şi Asia, Păpădia este o plantă cunoscută şi folosită de mii de ani. În medicina tradiţională arabă planta se utiliza în afecţiuni ale ficatului şi splinei, iar în medicina tradiţională chineză era asociată cu alte plante pentru tratamentul hepatitei. În medicina tradiţională românească Păpădia se întrebuinţa pentru creşterea secreţiilor gastrice, pancreatice, biliare şi intestinale, eliminarea toxinelor din organism şi în curele de slăbire. Se mai numeşte crestăţea, floarea-broaştei, flori-galbene, lăptucă, lilicea etc.   Contribuie la – funcţionarea normală a sistemului hepato-biliar, prin stimularea producerii şi eliminării de bilă- normalizarea secreţiilor digestive: gastrice, pancreatice şi intestinale- creşterea poftei de mâncare- eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp- accelerarea tranzitului intestinal- detoxifierea organismului- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.   Precautii TINCTURA PAPADIE  Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).  Contraindicatii Din cauza conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare. Gastrită hiperacidă, ulcer gastric şi duodenal, alergie la păpădie, tratamente care nu permit consumul de alcool.   Administrare TINCTURA PAPADIE  INTERN:Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte o linguriţă de tinctură diluată în 100 ml de apă (jumătate de pahar), de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.Copii 7-14 ani: câte 10-30 picături de tinctură diluate în 100 ml de apă (jumătate de pahar) de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.

Va recomandam produsul TINCTURA PAPADIE 50ML vandut de la pretul de 7.9 RON.

Stoc limitat!

CUMPARA

Categoria: Suplimente Alimentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *