Ulei de Cocos 500ml Raw Organic Extra Virgin + Polen Crud Poliflor 100% Raw Organic 500g

Ulei de Cocos 500ml Raw Organic Extra Virgin + Polen Crud Poliflor 100% Raw Organic 500g  Organismul uman transforma acidul lauric in monolaurin care lupta impotriva virusurilor si bacteriilor care cauzeaza boli. Uleiul din nucă de cocos are proprietăţi:  Anti-inflamatoare;  Anti-microbiene;  Anti-fungice;  Anti-virale. Imbunătăţeşte procesul de absorbţie a substanţelor nutritive. Cum foloseste corpul nostru acidul lauric? Organismul uman transforma acidul lauric in monolaurin care lupta impotriva virusurilor si bacteriilor care cauzeaza boli, cum ar fi herpesul, gripa, cytomegalovirusul, HIV, Listeria monocytogenes, etc. Desi mecanismul sau exact de actiune era inca necunoscut, uleiul de nuca de cocos a fost utilizat pe scara larga in Ayurveda, sistemul de medicina traditionala a Indiei. De ce este uleiul de cocos atât de sănătos? Uleiul de cocos este unicul dintre uleiurile vegetale care are o concentraţie ridicată de acizi graşi saturaţi care pot genera o mulţime de reacţii pozitive, benefice pentru sănătate. Proprietăţile sale se datorează în special acestor acizi graşi: acizilor lauric, capric şi caprilic. El se asimilează rapid în organism şi se transformă în energie, motiv pentru care uleiul de cocos este recomandat persoanelor care vor să slăbească şi celor care fac sport. În plus uleiul de cocos scade colesterolul, stimulează sistemul imunitar prin polifenoli şi antioxidanţi naturali, vitaminele A, C si E, vitamina K, Fier şi Calciu, reglează metabolismul şi digestia şi, printre altele, ne ajută să avem părul şi pielea sănătoase şi strălucitoare atunci când alegem sa-l folosim ca si ingredient cosmetic.     Polenul crud, una dintre cele mai valoroase daruri ale naturii Polenul este o pulbere, constituită din grăuncioare microscopice, produsă de staminele fanerogamelor, celulele reproducătoare masculine. Polenul și mierea sunt singurele resurse alimentare care s-au descoperit că conțin 22 de nutrienți. Din această cauză polenul este considerat ca „aliment complet”. Polenul crud este o alegere mai bună şi mult mai eficientă în tratarea afecţiunilor din sfera colonului şi a tranzitului intestinal, iar calitatea lui în acest sens este incontestabilă. atunci când polenul este uscat la căldură, se distrug lactobacilii, bifidobacilii, drojdiile conţinute în el precum şi o mare parte din vitamine, enzime, pro-enzime, reducându-se foarte mult efectele benefice ale polenului. Prin acţiunea de uscare a polenului, lactobacilii care ajută la purificarea, protejarea şi regenerarea florei intestinale sunt distruşi. Cand incercam sa intelegem proprietatile polenului, ca si pe ale oricarui produs al stupului, trebuie sa pornim de la analiza scopului pentru care albinele il recolteaza. Pentru albine polenul are o insemnatate deosebita, fiind atat sursa lor principala de hrana, de proteine, de vitamine, minerale, micronutrienti cat si a micutilor din stup. Polenul are o influenta benefica asupra functiilor digestive si intestinale, combate starile de slabiciune, poate contribui la combaterea nevrozelor si a depresiei psihice, neurasteniei, afectiunilor prostatei si diabetului. Polenul este si un excelent afrodisiac, imbunatateste capacitatea sexuala si faciliteaza nasterea. Consumul de polen scade nivelul colesterolului, regleaza greutatea corporala, intareste inima si sistemul imunitar. Cat polen sa consumam? Pentru un regim obisnuit de viata, dozele de polen sunt urmatoarele: – de 2-5 g/zi la copii sub un an – 5-10 g/zi la copii de 1-10 ani – 10-30 g/zi peste varsta de 10 ani Pentru un regim de supraso¬licitare fizica sau intelectuala, cat si in cure de incar¬care nutritiva, cantitatile pot creste pana la 50-100 g/zi. Cum se consuma polenul? Spre a se absorbi complet din tubul digestiv, e bine ca polenul sa fie predizolvat in apa cu suc de lamaie proaspat, intr-un suc fresh, bors sau kefir. Vo¬lumul orientativ de polen plus lichid este de 150 ml pentru 30 g polen. Trebuie sa stea la dizolvat minimum 20 de mi-nute. Cand este in doza unica, ideal se adminis¬trează dimineata. Cei care iau prima data e bine sa creasca progresiv dozele si sa inceapa administrarea dupa ce au mancat. Mai tarziu, se poate trece la admi¬nistrarea pe stomacul gol.

Ulei de Cocos 500ml Raw Organic Extra Virgin + Polen Crud Poliflor 100% Raw Organic 500g  Organismul uman transforma acidul lauric in monolaurin care lupta impotriva virusurilor si bacteriilor care cauzeaza boli. Uleiul din nucă de cocos are proprietăţi:  Anti-inflamatoare;  Anti-microbiene;  Anti-fungice;  Anti-virale. Imbunătăţeşte procesul de absorbţie a substanţelor nutritive. Cum foloseste corpul nostru acidul lauric? Organismul uman transforma acidul lauric in monolaurin care lupta impotriva virusurilor si bacteriilor care cauzeaza boli, cum ar fi herpesul, gripa, cytomegalovirusul, HIV, Listeria monocytogenes, etc. Desi mecanismul sau exact de actiune era inca necunoscut, uleiul de nuca de cocos a fost utilizat pe scara larga in Ayurveda, sistemul de medicina traditionala a Indiei. De ce este uleiul de cocos atât de sănătos? Uleiul de cocos este unicul dintre uleiurile vegetale care are o concentraţie ridicată de acizi graşi saturaţi care pot genera o mulţime de reacţii pozitive, benefice pentru sănătate. Proprietăţile sale se datorează în special acestor acizi graşi: acizilor lauric, capric şi caprilic. El se asimilează rapid în organism şi se transformă în energie, motiv pentru care uleiul de cocos este recomandat persoanelor care vor să slăbească şi celor care fac sport. În plus uleiul de cocos scade colesterolul, stimulează sistemul imunitar prin polifenoli şi antioxidanţi naturali, vitaminele A, C si E, vitamina K, Fier şi Calciu, reglează metabolismul şi digestia şi, printre altele, ne ajută să avem părul şi pielea sănătoase şi strălucitoare atunci când alegem sa-l folosim ca si ingredient cosmetic.     Polenul crud, una dintre cele mai valoroase daruri ale naturii Polenul este o pulbere, constituită din grăuncioare microscopice, produsă de staminele fanerogamelor, celulele reproducătoare masculine. Polenul și mierea sunt singurele resurse alimentare care s-au descoperit că conțin 22 de nutrienți. Din această cauză polenul este considerat ca „aliment complet”. Polenul crud este o alegere mai bună şi mult mai eficientă în tratarea afecţiunilor din sfera colonului şi a tranzitului intestinal, iar calitatea lui în acest sens este incontestabilă. atunci când polenul este uscat la căldură, se distrug lactobacilii, bifidobacilii, drojdiile conţinute în el precum şi o mare parte din vitamine, enzime, pro-enzime, reducându-se foarte mult efectele benefice ale polenului. Prin acţiunea de uscare a polenului, lactobacilii care ajută la purificarea, protejarea şi regenerarea florei intestinale sunt distruşi. Cand incercam sa intelegem proprietatile polenului, ca si pe ale oricarui produs al stupului, trebuie sa pornim de la analiza scopului pentru care albinele il recolteaza. Pentru albine polenul are o insemnatate deosebita, fiind atat sursa lor principala de hrana, de proteine, de vitamine, minerale, micronutrienti cat si a micutilor din stup. Polenul are o influenta benefica asupra functiilor digestive si intestinale, combate starile de slabiciune, poate contribui la combaterea nevrozelor si a depresiei psihice, neurasteniei, afectiunilor prostatei si diabetului. Polenul este si un excelent afrodisiac, imbunatateste capacitatea sexuala si faciliteaza nasterea. Consumul de polen scade nivelul colesterolului, regleaza greutatea corporala, intareste inima si sistemul imunitar. Cat polen sa consumam? Pentru un regim obisnuit de viata, dozele de polen sunt urmatoarele: – de 2-5 g/zi la copii sub un an – 5-10 g/zi la copii de 1-10 ani – 10-30 g/zi peste varsta de 10 ani Pentru un regim de supraso¬licitare fizica sau intelectuala, cat si in cure de incar¬care nutritiva, cantitatile pot creste pana la 50-100 g/zi. Cum se consuma polenul? Spre a se absorbi complet din tubul digestiv, e bine ca polenul sa fie predizolvat in apa cu suc de lamaie proaspat, intr-un suc fresh, bors sau kefir. Vo¬lumul orientativ de polen plus lichid este de 150 ml pentru 30 g polen. Trebuie sa stea la dizolvat minimum 20 de mi-nute. Cand este in doza unica, ideal se adminis¬trează dimineata. Cei care iau prima data e bine sa creasca progresiv dozele si sa inceapa administrarea dupa ce au mancat. Mai tarziu, se poate trece la admi¬nistrarea pe stomacul gol.

Va recomandam produsul Ulei de Cocos 500ml Raw Organic Extra Virgin + Polen Crud Poliflor 100% Raw Organic 500g vandut de la pretul de 123.09 RON.

Pachetul contine:   – Ulei de Cocos 500ml Raw Organic Extra Virgin; – Polen Crud Poliflor 100% Raw Organic 500g.

CUMPARA

Categoria: Promotii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *