Unt de cacao crud, nerafinat. INGREDIENTE: unt de cacao crud. (Theobroma cacao) Este obţinut prin presarea la rece a boabelor de cacao urmat de filtrarea mecanică a acesteia. Untul de cacao are o culoare gălbuie, cu aromă şi gust de specific. Componenţi principali: acid stearic, acid oleic, acid palmitic, acid linoleic, polifenoli, teobromină, tocoferoli, tocotrineoli, squalene, fitosteroli. Untul de cacao este solid la temperatura camerei, se topeşte la peste 35°C. Se poate folosi pentru prepararea produselor de patiserie, cofetarie. Ţara de provenienţă: Republica Dominicană.
Va recomandam produsul UNT DE CACAO 200GR vandut de la pretul de 28.9 RON.
Este obţinut prin presarea la rece a boabelor de cacao urmat de filtrarea mecanică a acesteia. Untul de cacao are o culoare gălbuie, cu aromă şi gust de specific.
Categoria: Cosmetice si Ingrijire