Nuca bio de cocos rasa Rapunzel, 250 g – Rapunzel

Va recomandam produsul Nuca bio de cocos rasa Rapunzel, 250 g vandut de Rapunzel la pretul de 17.0 ron.

Ingrediente:   Nuca de cocos bio. Descriere:  Bogata in elemente minerale. Intrebuintare:   Pentru deserturi si Müsli, pentru copt si pentru bucătăria asiatică.   Origine: Sri Lanka Nucile de cocos cultivate în mod ecologic pentru RAPUNZEL provin din Sri Lanka. Palmierii de cocos sunt cultivaţi în culturi mixte. Pământul palmierilor este îngrăşat cu fibre de cocos bogate în potasiu, care sunt îngropate în jurul arborilor. Datorită acestui procedeu apa este depozitată mai bine, iar palmierul primeşte substanţe nutritive importante.   Importanţa nutritivă din punct de vedere fiziologic  Nuca de cocos ocupă în rândul nucilor o poziţie specială. Ea conţine cu 36,5 % mai puţine grăsimi decât alte tipuri de nuci. Dominanţi sunt la nuca de cocos acizii graşi, însă totuşi grăsimea de cocos influenţează în mod pozitiv metabolismul. Acest efect se datorează acizilor graşi cu lanţ intermediar şi mai ales acidului lauric. Acesta măreşte grăsimea bună HDL, care protejează împotriva afecţiunilor cardio-vasculare. În plus, nuca de cocos conţine o cantitate mare de proteine, vitamina B şi substanţe minerale importante, cum ar fi sodiu,  potasiu, magneziu şi fier. Greutate: 250g

Ingrediente:   Nuca de cocos bio. Descriere:  Bogata in elemente minerale. Intrebuintare:   Pentru deserturi si Müsli, pentru copt si pentru bucătăria asiatică.   Origine: Sri Lanka Nucile de cocos cultivate în mod ecologic pentru RAPUNZEL provin din Sri Lanka. Palmierii de cocos sunt cultivaţi în culturi mixte. Pământul palmierilor este îngrăşat cu fibre de cocos bogate în potasiu, care sunt îngropate în jurul arborilor. Datorită acestui procedeu apa este depozitată mai bine, iar palmierul primeşte substanţe nutritive importante.   Importanţa nutritivă din punct de vedere fiziologic  Nuca de cocos ocupă în rândul nucilor o poziţie specială. Ea conţine cu 36,5 % mai puţine grăsimi decât alte tipuri de nuci. Dominanţi sunt la nuca de cocos acizii graşi, însă totuşi grăsimea de cocos influenţează în mod pozitiv metabolismul. Acest efect se datorează acizilor graşi cu lanţ intermediar şi mai ales acidului lauric. Acesta măreşte grăsimea bună HDL, care protejează împotriva afecţiunilor cardio-vasculare. În plus, nuca de cocos conţine o cantitate mare de proteine, vitamina B şi substanţe minerale importante, cum ar fi sodiu,  potasiu, magneziu şi fier. Greutate: 250g

CUMPARA

Categoria: Mancare BIO / Condimente, faina, ulei BIO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *