Ulei bio pentru copt si prajit 500 ml – Rapunzel

Va recomandam produsul Ulei bio pentru copt si prajit 500 ml vandut de Rapunzel la pretul de 24.0 ron.

Ingrediente:  Ulei din seminte de floarea-soarelui*(ce rezista la temperaturi ridicate). * provin din agricultura ecologica. Tara de origine: Germania Descriere: Ulei multifuncţional pentru gătit. Uleiul de floarea soarelui ecologic este cunoscut pentru conţinutul ridicat de vitamina E. Intrebuintare: Uleiul de floarea soarelui bio se pretează foarte bine pentru salate si tartar, ca si pentru bucataria autohtona. Origine si fabricare: Uleiul pentru copt si prajit se obtine din samburi de floarea soarelui high oleic. Samburii obtinuti din agricultura ecologica provin de pe plantatiile traditionale din Europa. Dupa recoltare, samburii de floarea soarelui bio sunt curatati cu grija si presati la rece. După filtrare uleiul este dezodorizat gentil sub vacuum, adica folosindu-se vapori de apa, pentru a inlatura aroma intensiva. Important: Semintele de floarea soarelui high oleic sunt un sortiment special de seminte , care se disting prin continutul lor ridicat de acizi grasi. De aceea uleiul pentru copt si prajit bio se potriveste cel mai bine temperaturilor inalte. Sfaturi: - Pentru Muffins(briose); - Pentru aluatul cu branza de vaci; - Pentru maioneze; - Pentru ungerea formelor de copt.  

Ingrediente:  Ulei din seminte de floarea-soarelui*(ce rezista la temperaturi ridicate). * provin din agricultura ecologica. Tara de origine: Germania Descriere: Ulei multifuncţional pentru gătit. Uleiul de floarea soarelui ecologic este cunoscut pentru conţinutul ridicat de vitamina E. Intrebuintare: Uleiul de floarea soarelui bio se pretează foarte bine pentru salate si tartar, ca si pentru bucataria autohtona. Origine si fabricare: Uleiul pentru copt si prajit se obtine din samburi de floarea soarelui high oleic. Samburii obtinuti din agricultura ecologica provin de pe plantatiile traditionale din Europa. Dupa recoltare, samburii de floarea soarelui bio sunt curatati cu grija si presati la rece. După filtrare uleiul este dezodorizat gentil sub vacuum, adica folosindu-se vapori de apa, pentru a inlatura aroma intensiva. Important: Semintele de floarea soarelui high oleic sunt un sortiment special de seminte , care se disting prin continutul lor ridicat de acizi grasi. De aceea uleiul pentru copt si prajit bio se potriveste cel mai bine temperaturilor inalte. Sfaturi: – Pentru Muffins(briose); – Pentru aluatul cu branza de vaci; – Pentru maioneze; – Pentru ungerea formelor de copt.  

CUMPARA

Categoria: Mancare BIO / Condimente, faina, ulei BIO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *