Ulei de cocos raw, Bio Health, virgin presat la rece, 500 ml – Bio Health

Va recomandam produsul Ulei de cocos raw, Bio Health, virgin presat la rece, 500 ml vandut de Bio Health la pretul de 53.0 ron.

Uleiul de cocos din Sri Lanca, presat la rece, numit virgin sau extravirgin, este obtinut prin procesul mecanic de presare a pulpei de cocos crude, proaspete sau uscate. Uleiul de cocos nerafinat, extras la rece, organic este cel mai benefic dintre toate uleiurile, deoarece toate proprietatile sale se pastreaza nemodificate. Uleiul de cocos este unicul dintre uleiurile vegetale cu o concentratie ridicata de acizi grasi saturati si care au o multitudine de beneficii pentru sanatate. Contine un tip special de grasimi saturate, respectiv trigliceride cu lant mediu care sunt metabolizate diferit. Printre acestea, se numara: acidul caprilic, acidul lauric si acidul capric . Acesti acizi grasi sunt usor digerabili, au proprietati antimicrobiene si antifungice si se duc direct la ficat din tractul digestiv unde sunt utilizati ca o sursa imediata de energie sau transformati in asa-numitele ketone care pot trata afectiuni ale creierului, cum ar fi epilepsia sau boala Alzheimer. Acizii grasi se asimileaza rapid in organism si se transforma in energie, motiv pentru care este recomandat persoanelor care vor sa slabeasca si celor care fac sport. Acidul lauric se gaseste si in laptele matern si protejeaza organismal impotriva virusurilor si bacteriilor. Cu 10% mai putine calorii fata de alte grasimi vegetale, uleiul de cocos este unul dintre cele mai bogate surse de grasimi saturate, aproape 90% din acizii grasi fiind saturate. Prin rezistenta sa la temperaturi ridicate si faptul ca nu se oxideaza usor, poate fi folosit cu success la gatit, la prajit, se adauga la prajituri, salate, se adauga in ceai sau lapte, faciliteaza cresterea si absorbtia fitonutrientilor si antioxidantilor. Consumat simplu sau tartinat, este un superaliment, iar doza zilnica poate fi de1 -2 lingurite. Este un bun ergizant pentru sportivi. Creste absorbtia proteinelor, vitaminelor si nutrientilor. Mod de folosire: Curata foarte bine dintii si pielea. Catifeleaza, hidrateaza si calmeaza pielea. Balsam pentru par. Trateaza infectiile cu ciuperci, chiar si candida, folosit ca unguent local. Calmeaza mancarimea cauzata de muscaturile de insecte. Efect anticelulitic. Valori nutritionale / 100 g: Energie 3768 kj / 900 kcal Grasimi 100 g din care saturate 86,5 g Mono-nesaturate 5,8 g Poli-nesaturate 1,8 g Carbohidrati 0,0 g din care zaharuri 0,0 g Proteine 0,0 g Sare 0,0 g Produs biologic Ingrediente:  ulei de cocos

Uleiul de cocos din Sri Lanca, presat la rece, numit virgin sau extravirgin, este obtinut prin procesul mecanic de presare a pulpei de cocos crude, proaspete sau uscate. Uleiul de cocos nerafinat, extras la rece, organic este cel mai benefic dintre toate uleiurile, deoarece toate proprietatile sale se pastreaza nemodificate. Uleiul de cocos este unicul dintre uleiurile vegetale cu o concentratie ridicata de acizi grasi saturati si care au o multitudine de beneficii pentru sanatate. Contine un tip special de grasimi saturate, respectiv trigliceride cu lant mediu care sunt metabolizate diferit. Printre acestea, se numara: acidul caprilic, acidul lauric si acidul capric . Acesti acizi grasi sunt usor digerabili, au proprietati antimicrobiene si antifungice si se duc direct la ficat din tractul digestiv unde sunt utilizati ca o sursa imediata de energie sau transformati in asa-numitele ketone care pot trata afectiuni ale creierului, cum ar fi epilepsia sau boala Alzheimer. Acizii grasi se asimileaza rapid in organism si se transforma in energie, motiv pentru care este recomandat persoanelor care vor sa slabeasca si celor care fac sport. Acidul lauric se gaseste si in laptele matern si protejeaza organismal impotriva virusurilor si bacteriilor. Cu 10% mai putine calorii fata de alte grasimi vegetale, uleiul de cocos este unul dintre cele mai bogate surse de grasimi saturate, aproape 90% din acizii grasi fiind saturate. Prin rezistenta sa la temperaturi ridicate si faptul ca nu se oxideaza usor, poate fi folosit cu success la gatit, la prajit, se adauga la prajituri, salate, se adauga in ceai sau lapte, faciliteaza cresterea si absorbtia fitonutrientilor si antioxidantilor. Consumat simplu sau tartinat, este un superaliment, iar doza zilnica poate fi de1 -2 lingurite. Este un bun ergizant pentru sportivi. Creste absorbtia proteinelor, vitaminelor si nutrientilor. Mod de folosire: Curata foarte bine dintii si pielea. Catifeleaza, hidrateaza si calmeaza pielea. Balsam pentru par. Trateaza infectiile cu ciuperci, chiar si candida, folosit ca unguent local. Calmeaza mancarimea cauzata de muscaturile de insecte. Efect anticelulitic. Valori nutritionale / 100 g: Energie 3768 kj / 900 kcal Grasimi 100 g din care saturate 86,5 g Mono-nesaturate 5,8 g Poli-nesaturate 1,8 g Carbohidrati 0,0 g din care zaharuri 0,0 g Proteine 0,0 g Sare 0,0 g Produs biologic Ingrediente:  ulei de cocos

CUMPARA

Categoria: Mancare BIO / Condimente, faina, ulei BIO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *