ALCOOL SANITAR 70% 0.5L

ALCOOL SANITAR 70% 0.5L  Ingrediente:  Alcool etilic rafinat denaturat cu salicilat de etil si albastru de metilen, apa dedurizata, colorant: albastru de metilen.  Substanta activa: ethanol (CE 200-578-6) 70%(v/v).  Cantitate neta (kg/buc/l) 0.5 l  Alcool % 70 Tara de origine Romania   Conditii pastrare si/sau preparare: A se evita expunerea la razele solare. Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale): - inflamabil; - inhalarea vaporilor poate provoca somnolenta si ameteala; - a nu se lasa la indemana copiilor; - a se pastra recipientul inchis ermetic; - a se pastra departe de orice flacara sau scantei - fumatul interzis; - a nu se inspira vaporii; - in caz de inghitire, a se consulta medicul si a i se arata ambalajul sau eticheta. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

ALCOOL SANITAR 70% 0.5L  Ingrediente:  Alcool etilic rafinat denaturat cu salicilat de etil si albastru de metilen, apa dedurizata, colorant: albastru de metilen.  Substanta activa: ethanol (CE 200-578-6) 70%(v/v).  Cantitate neta (kg/buc/l) 0.5 l  Alcool % 70 Tara de origine Romania   Conditii pastrare si/sau preparare: A se evita expunerea la razele solare. Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale): – inflamabil; – inhalarea vaporilor poate provoca somnolenta si ameteala; – a nu se lasa la indemana copiilor; – a se pastra recipientul inchis ermetic; – a se pastra departe de orice flacara sau scantei – fumatul interzis; – a nu se inspira vaporii; – in caz de inghitire, a se consulta medicul si a i se arata ambalajul sau eticheta. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Va recomandam produsul ALCOOL SANITAR 70% 0.5L vandut de la pretul de 4.9 RON.

Produs biocid utilizat in domeniul privat ca dezinfectant de uz extern, cu activitate bactericida si fungicida de baza. Lichidul concentrat se foloseste ca atare; prin frecare; timp de actiune – 5 min. Categorie de utilizatori: populatie.

CUMPARA

Categoria: Tincturi uz intern

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *