Amla Pulbere 120gr Springmarkt

Amla Pulbere 120gr Springmarkt Amla, sau mai numita Coacazul Indian si Amalaki, se obtine din fructul uscat unui copac indian (Indian Gooseberry - Emblica Officinalis). Pulberea de Amla constituie o alternativa naturala pentru cosmeticele care au in componenta substante chimice (sampon, balsam, masti de fata si par, exfoliant). Este folosita zilnic in medicina traditionala ayurvedica si are niste beneficii extraordinare: - este o sursa excelenta de vitamina C;- contin de 14 ori mai multa vitamine C decat portocalele;- intareste sistemul imunitar;- este un afrodisiac natural;- imbunatateste vederea;- este un antiinflamator eficient;- este eficient in hiperaciditate;- este un antioxidant puternic;- detoxifica ficatul. Amla stimuleaza cresterea parului (fortifica foliculele de par), confera volum si stralucire firelor, conditioneaza parul, previne aparitia matretii si aparitia infectiilor fungice ale scalpului, mentine culoarea naturala a parului si intarzie aparitia inalbirii premature a parului. Poti adauga pulbere de Amla in samponul sau balsamul tau sau poti prepara o masca regeneranta pentru par. Reteta gasesti aici! Beneficii in utlizare externa: - restrange poriile;- curata tenul;- este un antiage puternic;- intareste radacina parului;- este un tonic capilar;- stimuleaza cresterea parului;- confera volum parului.

Amla Pulbere 120gr Springmarkt Amla, sau mai numita Coacazul Indian si Amalaki, se obtine din fructul uscat unui copac indian (Indian Gooseberry – Emblica Officinalis). Pulberea de Amla constituie o alternativa naturala pentru cosmeticele care au in componenta substante chimice (sampon, balsam, masti de fata si par, exfoliant). Este folosita zilnic in medicina traditionala ayurvedica si are niste beneficii extraordinare: – este o sursa excelenta de vitamina C;- contin de 14 ori mai multa vitamine C decat portocalele;- intareste sistemul imunitar;- este un afrodisiac natural;- imbunatateste vederea;- este un antiinflamator eficient;- este eficient in hiperaciditate;- este un antioxidant puternic;- detoxifica ficatul. Amla stimuleaza cresterea parului (fortifica foliculele de par), confera volum si stralucire firelor, conditioneaza parul, previne aparitia matretii si aparitia infectiilor fungice ale scalpului, mentine culoarea naturala a parului si intarzie aparitia inalbirii premature a parului. Poti adauga pulbere de Amla in samponul sau balsamul tau sau poti prepara o masca regeneranta pentru par. Reteta gasesti aici! Beneficii in utlizare externa: – restrange poriile;- curata tenul;- este un antiage puternic;- intareste radacina parului;- este un tonic capilar;- stimuleaza cresterea parului;- confera volum parului.

Va recomandam produsul Amla Pulbere 120gr Springmarkt vandut de la pretul de 27.06 RON.

Amla hraneste si fortifica firele de par, combate matreata si stimuleaza cresterea parului. Este un vitaminizant, tonic si purificant excelent.

CUMPARA

Categoria: Capsule si Comprimate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *