CACAO CRIOLLO PUDRA ECOLOGICA 125G

CACAO CRIOLLO PUDRA ECOLOGICA 125G  Beneficii pentru sănatate:  Sustine inima si sistemul cardio-vascular la nivel fizic, metafizic și spiritual fiind denumită de azteci ``sângele inimii``; Reduce crizele de astm; Suprima in mod natural apetitul, ajutand in curele de slabire; Protejează ADN-ul de leziunile pe care le produc radicalii liberi; Potențează superalimentele si ciupercile medicinale; Ajută la curațarea colonului fiind sursă importantă de fibre; Reduce apariția cariilor dentare. Cacao cruda este un aliment extraordinar pentru pentru copii. Denumita si ``alimentul zeilor``, cacao a fost pentru o lunga perioada de timp moneda de schimb in locul aurului (la mayasi si azteci). Compozitie: Este cea mai bogata sursa de antioxidanți din lume (polifenoli, catecine, epicatecine), de minerale (cea mai importanta sursa de magneziu organic, 9 g de cacao contin doza zilnica recomandata de fier, crom, mangan, zinc, cupru), de vitamine, triptofan și serotonină triptaminică (substante care îmbunatatesc starea de spirit), si de acizi grași omega 6. Puțini  oameni cunosc beneficiile extraordinare pe care cacao cruda le poate aduce intregului organism, deoarece ea este comercializata in stare prelucrata (ciocolata), care aduce in organism decat 10% din calitatile nutritionale ale celei crude, raw. Spre exemplu, unul dintre aminoacizii ce abunda in cacao raw, triptofanul, este distrus in totalitate la punctul de fierbere. Alta componenta, feniletilamina (o clasa de substante chimice produsa si de organism atunci cand ne indragostim, cu rol important in amplificarea luciditatii si a puterii de concentrare), este distrusa in procesul de prajire a boabelor de cacao. Omega 6, unul dintre acizii grasi foarte benefici care nu pot fi sintetizati de corpul uman, se gasesc in cacaoa cruda. In cacao procesata omega 6 rancezeste si poate determina reactii inflamatorii in corp. Singurul aliment in care a fost descoperita anandamida (o endorfina pe care corpul uman o produce dupa exercitiile fizice, cunoscuta si ca ``substanta fericirii``) este cacaoa raw. Cacao mai contine si o serie de substante chimice care impiedica inflamatiile peretilor vaselor sangvine.Fiind o sursa enorma de antioxidanti, cacaoa potenteaza efectele benefice ale plantelor si ciupercilor medicinale. Studiile referitoare la cacao au aratat ca ramane cel mai bun produs natural atunci cand vine vorba de pierderea in greutate si energizare.

CACAO CRIOLLO PUDRA ECOLOGICA 125G  Beneficii pentru sănatate:  Sustine inima si sistemul cardio-vascular la nivel fizic, metafizic și spiritual fiind denumită de azteci “sângele inimii“; Reduce crizele de astm; Suprima in mod natural apetitul, ajutand in curele de slabire; Protejează ADN-ul de leziunile pe care le produc radicalii liberi; Potențează superalimentele si ciupercile medicinale; Ajută la curațarea colonului fiind sursă importantă de fibre; Reduce apariția cariilor dentare. Cacao cruda este un aliment extraordinar pentru pentru copii. Denumita si “alimentul zeilor“, cacao a fost pentru o lunga perioada de timp moneda de schimb in locul aurului (la mayasi si azteci). Compozitie: Este cea mai bogata sursa de antioxidanți din lume (polifenoli, catecine, epicatecine), de minerale (cea mai importanta sursa de magneziu organic, 9 g de cacao contin doza zilnica recomandata de fier, crom, mangan, zinc, cupru), de vitamine, triptofan și serotonină triptaminică (substante care îmbunatatesc starea de spirit), si de acizi grași omega 6. Puțini  oameni cunosc beneficiile extraordinare pe care cacao cruda le poate aduce intregului organism, deoarece ea este comercializata in stare prelucrata (ciocolata), care aduce in organism decat 10% din calitatile nutritionale ale celei crude, raw. Spre exemplu, unul dintre aminoacizii ce abunda in cacao raw, triptofanul, este distrus in totalitate la punctul de fierbere. Alta componenta, feniletilamina (o clasa de substante chimice produsa si de organism atunci cand ne indragostim, cu rol important in amplificarea luciditatii si a puterii de concentrare), este distrusa in procesul de prajire a boabelor de cacao. Omega 6, unul dintre acizii grasi foarte benefici care nu pot fi sintetizati de corpul uman, se gasesc in cacaoa cruda. In cacao procesata omega 6 rancezeste si poate determina reactii inflamatorii in corp. Singurul aliment in care a fost descoperita anandamida (o endorfina pe care corpul uman o produce dupa exercitiile fizice, cunoscuta si ca “substanta fericirii“) este cacaoa raw. Cacao mai contine si o serie de substante chimice care impiedica inflamatiile peretilor vaselor sangvine.Fiind o sursa enorma de antioxidanti, cacaoa potenteaza efectele benefice ale plantelor si ciupercilor medicinale. Studiile referitoare la cacao au aratat ca ramane cel mai bun produs natural atunci cand vine vorba de pierderea in greutate si energizare.

Va recomandam produsul CACAO CRIOLLO PUDRA ECOLOGICA 125G vandut de la pretul de 19.0 RON.

Cacao Criollo cruda (raw), este cea mai de calitate varietate de cacao din lume. Ea are un continut foarte redus de cofeina si este unul dintre cele mai alcaline produse de pe pamant .

CUMPARA

Categoria: Cacao BIO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *