CAFEA INSTANT CU GANODERMA 15DZ

Cafea Instant cu ciuperci de Ganoderma - bei cafea si te mentii tanar si sanatos Beneficii Cafea Instant cu ciuperci de Ganoderma:  Susţine sistemul de apărare al organismului faţă de infecţii, radicali liberi de oxigen si condiţii de stres psihic, fizic si imunitar.  Are efect antiinflamator, antialergic, antibacterian, antiviral, fotoprotector cu efect antiaging, hepatoprotector, antitumoral, adjuvant în dificultaţi de respiraţie, tuse seacă, îmbunătăţeşte circulaţia sanguina (antiaterogen).   Ciupercile Shiitake şi Ganoderma sunt resurse importante de proteine, potasiu si zinc. Activeaza sistemul imun si prin efectul lor semnificativ de protectori de celule au un rol important in tratamentul bolilor de tumoare. Ambele ciuperci sunt bogate in fibre, conţin in mare cantitati aminoacizi, vitaminele B şi D, indispensabile organismului. Efectul protector de sanatate al celor doua ciuperci este marit de compoziţia lor de hidrat de carbon special. Ciuperca rosie asiatica (Ganoderma lucidum), sau cum este numit in China „planta nemuririi” este foarte raspandita si foarte pretuită pentru efectul sau terapeutic. In Est, medicii o considera una dintre cele eficiente solutii de intarire. Datorita conţinutului foarte mare de polizacharidă are efect de reducere a tumorilor şi de intarire a sistemului imunitar. Este bogat în triterpene, care reduc tensiunea arteriala respectiv eliberarea chistaminului si protejeaza ficatul. Ganoderma lucidum este antioxidant si are efect antiinflamator, amelioreaza in mod ideal efectele secundare ale radioterapiei si chimioterapiei, pentru ca protejeaza celulele sanatoase de efectele distrugatoare. Propolisul, substanţa ceroasa produsa de albine este un fel de antibiotic natural. Este ideal pentru intarirea capacitatii de rezistenta a organismului.   Prin adaugarea vitaminei C se poate creste efectul biologic al polizacharidelor din ciuperca rosie asiatica, respectiv aceasta vitamina ajuta la absorbtia si prelucrarea agentilor ciupercii. Supliment alimentar pentru intarirea sistemului imunitar.   Ingrediente: Ciuperci de Ganoderma, ulei de ocos, maltodextina, zahar prah, lapte praf, extract cafea (1000 mg) Ingrediente active: 2 plicuri: Ciuperci uscate ganoderma (5000 mg) Cofeina (40 mg) Mod de preparare: Peste un pic de cafea se toarna apa clocotita sau lapte. Mod de administrare: 2 plicuri de cafea pe zi Prezentare: 15 dz Producator: Oriental Herbs Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Cafea Instant cu ciuperci de Ganoderma – bei cafea si te mentii tanar si sanatos Beneficii Cafea Instant cu ciuperci de Ganoderma:  Susţine sistemul de apărare al organismului faţă de infecţii, radicali liberi de oxigen si condiţii de stres psihic, fizic si imunitar.  Are efect antiinflamator, antialergic, antibacterian, antiviral, fotoprotector cu efect antiaging, hepatoprotector, antitumoral, adjuvant în dificultaţi de respiraţie, tuse seacă, îmbunătăţeşte circulaţia sanguina (antiaterogen).   Ciupercile Shiitake şi Ganoderma sunt resurse importante de proteine, potasiu si zinc. Activeaza sistemul imun si prin efectul lor semnificativ de protectori de celule au un rol important in tratamentul bolilor de tumoare. Ambele ciuperci sunt bogate in fibre, conţin in mare cantitati aminoacizi, vitaminele B şi D, indispensabile organismului. Efectul protector de sanatate al celor doua ciuperci este marit de compoziţia lor de hidrat de carbon special. Ciuperca rosie asiatica (Ganoderma lucidum), sau cum este numit in China „planta nemuririi” este foarte raspandita si foarte pretuită pentru efectul sau terapeutic. In Est, medicii o considera una dintre cele eficiente solutii de intarire. Datorita conţinutului foarte mare de polizacharidă are efect de reducere a tumorilor şi de intarire a sistemului imunitar. Este bogat în triterpene, care reduc tensiunea arteriala respectiv eliberarea chistaminului si protejeaza ficatul. Ganoderma lucidum este antioxidant si are efect antiinflamator, amelioreaza in mod ideal efectele secundare ale radioterapiei si chimioterapiei, pentru ca protejeaza celulele sanatoase de efectele distrugatoare. Propolisul, substanţa ceroasa produsa de albine este un fel de antibiotic natural. Este ideal pentru intarirea capacitatii de rezistenta a organismului.   Prin adaugarea vitaminei C se poate creste efectul biologic al polizacharidelor din ciuperca rosie asiatica, respectiv aceasta vitamina ajuta la absorbtia si prelucrarea agentilor ciupercii. Supliment alimentar pentru intarirea sistemului imunitar.   Ingrediente: Ciuperci de Ganoderma, ulei de ocos, maltodextina, zahar prah, lapte praf, extract cafea (1000 mg) Ingrediente active: 2 plicuri: Ciuperci uscate ganoderma (5000 mg) Cofeina (40 mg) Mod de preparare: Peste un pic de cafea se toarna apa clocotita sau lapte. Mod de administrare: 2 plicuri de cafea pe zi Prezentare: 15 dz Producator: Oriental Herbs Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Va recomandam produsul CAFEA INSTANT CU GANODERMA 15DZ vandut de la pretul de 40.61 RON.

Cofeina are rolul de-a stimula functionarea inimii si circulatia, dar si de-a accelera metabolismul. Ganoderma, certificata BIO, asigura protectie renala superioara si creste capacitatea de aparare imuna, precum si nivelul de antioxidanti, functionand ca

CUMPARA

Categoria: Cafea BIO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *