CARTUS FILTRANT K-64

CARTUS FILTRANT K-64 CARTUS FILTRANT UNIVERSAL K64 FITO FILTER. COMPATIBIL CU CANILE FILTRANTE BARRIER Vine in set cu un mineralizator brevetat unic de sunghit!Carbune activ de inalta calitate cu continut de argint, purifica apa de clor activ, substante organice si contaminanti organici clorurati si alte substante nocive. Elimina mirosul si gustul neplacut. Prelucrarea carbunelui cu argint previne dezvoltarea bacteriilor in interiorul cartusului. Rasina schimbatoare de ioni inlatura metalele toxice din ioni si reduce duritatea. La fabricarea cartuselor se foloseste material plastic alimentar de calitate inalta, permis pentru contactul cu apa potabila. Temperatura apei purificate, nu mai mare de 40°C. Capacitatea de filtrare a cartuslui filtrant 300Litri. Inainte de utilizare: Spalati toate componentele filtrului cu o solutie de sapun delicat, clatiti cu apa si uscati;Infiletati cartusul inlocuibil in palnie pana la capat;Varsati obligatoriu primele 2 portii de apa purificata. In primele doua portii este posibil sa existe o cantitate mica de praf de carbune;Cand turnati apa purificata din filtru, tineti cu degetul palnia. Recomandari: Nu folositi filtrul pentru purificarea apei, nesigure din punct de vedere microbiologic utilizati filtrul doar la destinatieEste necesar cel putin o data pe luna sa spalati toate componentele filtrului cu o solutie de sapun delicat, clatiti cu apa si uscatile;Nu se permite ca filtrul sa stea sub razele solare directe o periada lunga de timp;In cazul intreruperilor prelungite de functionare a filtrului (mai mult de 3 zile) apa purificata trebuie eliminata, iar partile filtrului trebuie sterse cu un prosop curat;Inainte de a utiliza filtrul, repetati procedura de pregatire a filtrului pentru lucru.Sunghitul este un mineral natural, care poseda uimitoare proprietati curative. Unicitatea sunghitului se explica prin faptul, ca acest mineral contine molecule de carbon intr-o forma deosebita, numite fulereni, pentru descoperirea carora, un grup de savanti englezi a fost distins cu premiul Nobel. La contactul cu apa SUNGHITUL: Satura apa cu fulereni curativi;Apa este structurizata si biologic activata;Este curatata de impuritati daunatoare;Atribuie apei un puternic efect bactericid si antioxidant; STRUCTURA SI PRINCIPIUl DE FUNCTIOANARE AL MINERALIZATORULUI DE SUNGHIT: Carcasa mineralizatorului este umpluta cu mineralul natural sunghit, prelucrat in mod special si granulat pana la marimea necesara. Contactul cu apa, timp de citeva ore, sunghitul satura apa cu microelemente benefice pentru organismul uman. MODUL DE INTREBUINTARE AL MINERALIZATORULUI: Tineti mineralizatorul sub getul de apa pentru a spala praful de sunghit, dupa care plasati-l la fundul canii.Este necesar ca mineralizatorul sa se afle mereu in apa.Durata de exploatare a mineralizatorului - nu mai mult de 3 luni.Durata de stocare pina la inceputul exploatarii – 4 ani.

CARTUS FILTRANT K-64 CARTUS FILTRANT UNIVERSAL K64 FITO FILTER. COMPATIBIL CU CANILE FILTRANTE BARRIER Vine in set cu un mineralizator brevetat unic de sunghit!Carbune activ de inalta calitate cu continut de argint, purifica apa de clor activ, substante organice si contaminanti organici clorurati si alte substante nocive. Elimina mirosul si gustul neplacut. Prelucrarea carbunelui cu argint previne dezvoltarea bacteriilor in interiorul cartusului. Rasina schimbatoare de ioni inlatura metalele toxice din ioni si reduce duritatea. La fabricarea cartuselor se foloseste material plastic alimentar de calitate inalta, permis pentru contactul cu apa potabila. Temperatura apei purificate, nu mai mare de 40°C. Capacitatea de filtrare a cartuslui filtrant 300Litri. Inainte de utilizare: Spalati toate componentele filtrului cu o solutie de sapun delicat, clatiti cu apa si uscati;Infiletati cartusul inlocuibil in palnie pana la capat;Varsati obligatoriu primele 2 portii de apa purificata. In primele doua portii este posibil sa existe o cantitate mica de praf de carbune;Cand turnati apa purificata din filtru, tineti cu degetul palnia. Recomandari: Nu folositi filtrul pentru purificarea apei, nesigure din punct de vedere microbiologic utilizati filtrul doar la destinatieEste necesar cel putin o data pe luna sa spalati toate componentele filtrului cu o solutie de sapun delicat, clatiti cu apa si uscatile;Nu se permite ca filtrul sa stea sub razele solare directe o periada lunga de timp;In cazul intreruperilor prelungite de functionare a filtrului (mai mult de 3 zile) apa purificata trebuie eliminata, iar partile filtrului trebuie sterse cu un prosop curat;Inainte de a utiliza filtrul, repetati procedura de pregatire a filtrului pentru lucru.Sunghitul este un mineral natural, care poseda uimitoare proprietati curative. Unicitatea sunghitului se explica prin faptul, ca acest mineral contine molecule de carbon intr-o forma deosebita, numite fulereni, pentru descoperirea carora, un grup de savanti englezi a fost distins cu premiul Nobel. La contactul cu apa SUNGHITUL: Satura apa cu fulereni curativi;Apa este structurizata si biologic activata;Este curatata de impuritati daunatoare;Atribuie apei un puternic efect bactericid si antioxidant; STRUCTURA SI PRINCIPIUl DE FUNCTIOANARE AL MINERALIZATORULUI DE SUNGHIT: Carcasa mineralizatorului este umpluta cu mineralul natural sunghit, prelucrat in mod special si granulat pana la marimea necesara. Contactul cu apa, timp de citeva ore, sunghitul satura apa cu microelemente benefice pentru organismul uman. MODUL DE INTREBUINTARE AL MINERALIZATORULUI: Tineti mineralizatorul sub getul de apa pentru a spala praful de sunghit, dupa care plasati-l la fundul canii.Este necesar ca mineralizatorul sa se afle mereu in apa.Durata de exploatare a mineralizatorului – nu mai mult de 3 luni.Durata de stocare pina la inceputul exploatarii – 4 ani.

Va recomandam produsul CARTUS FILTRANT K-64 vandut de la pretul de 23.9 RON.

Carbune activ de inalta calitate cu continut de argint, purifica apa de clor activ, substante organice si contaminanti organici clorurati si alte substante nocive. Elimina mirosul si gustul neplacut.

CUMPARA

Categoria: Produse Uz Casnic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *