CEAI RENOLIT 50G

Descriere: Renolit amestec de plante pentru ceai este excelent pentru mentinerea sănătăţii aparatului urinar.   Compozitie: Conuri de hamei (Strobuli lupuli), Frunze de Mesteacan (Betulae folium), Fructe de Maces (Cynosbati fructus), Flori de Zamosita (Hibisci flores), Urzica Moarta Alba (Herba lamii Albi).     Indicatii: Favorizează dizolvarea calculilor din căile urinare, antispastic, sedativ, depurativ, diuretic.Se recomandă ca adjuvant în: afecţiuni ale rinichilor şi căilor urinare, litiază urinară, inflamaţii renale (nefrite, pielonefrite etc.), infecţii urinare (cistite, pielocistite) şi în retenţia de urină.     Contraindicatii: Copii sub 7 ani, alergie la oricare dintre componentele produsului.     Administrare: - macerat la rece: se macerează timp de 6-8 ore (de seara până dimineața), 3-4 linguri din amestecul de plante, într-un litru de apă plată. Se strecoară și se beau 3-4 căni de macerat în decursul unei zile, înainte de masă.- infuzie: 3-4 linguri din amestecul de plante la 1l de apă clocotită, se păstrează 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea. Se administrează câte o cană de infuzie de 3 ori/zi. - pulbere de plantă: se macină fin amesecul de plante cu ajutorul unei râșnițe electrice. Se administreazăsublingual timp de 15 min de 3-4 ori pe zi aproximativ câte o linguriță din pulberea obținută, apoi se înghite cu apă.Eficienţa terapeutică creşte dacă administrarea maceratului, infuziei sau pulberii de plantă se face pe stomacul gol. O cura cu plante dureaza minim 3 luni. Informatiile despre produs nu suplinesc sfatul medicului.

Descriere: Renolit amestec de plante pentru ceai este excelent pentru mentinerea sănătăţii aparatului urinar.   Compozitie: Conuri de hamei (Strobuli lupuli), Frunze de Mesteacan (Betulae folium), Fructe de Maces (Cynosbati fructus), Flori de Zamosita (Hibisci flores), Urzica Moarta Alba (Herba lamii Albi).     Indicatii: Favorizează dizolvarea calculilor din căile urinare, antispastic, sedativ, depurativ, diuretic.Se recomandă ca adjuvant în: afecţiuni ale rinichilor şi căilor urinare, litiază urinară, inflamaţii renale (nefrite, pielonefrite etc.), infecţii urinare (cistite, pielocistite) şi în retenţia de urină.     Contraindicatii: Copii sub 7 ani, alergie la oricare dintre componentele produsului.     Administrare: – macerat la rece: se macerează timp de 6-8 ore (de seara până dimineața), 3-4 linguri din amestecul de plante, într-un litru de apă plată. Se strecoară și se beau 3-4 căni de macerat în decursul unei zile, înainte de masă.- infuzie: 3-4 linguri din amestecul de plante la 1l de apă clocotită, se păstrează 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea. Se administrează câte o cană de infuzie de 3 ori/zi. – pulbere de plantă: se macină fin amesecul de plante cu ajutorul unei râșnițe electrice. Se administreazăsublingual timp de 15 min de 3-4 ori pe zi aproximativ câte o linguriță din pulberea obținută, apoi se înghite cu apă.Eficienţa terapeutică creşte dacă administrarea maceratului, infuziei sau pulberii de plantă se face pe stomacul gol. O cura cu plante dureaza minim 3 luni. Informatiile despre produs nu suplinesc sfatul medicului.

Va recomandam produsul CEAI RENOLIT 50G vandut de la pretul de 5.1 RON.

Adjuvant in caz de litiaza renala, inflamatii renale (nefrite, pielonefrite etc.), infectii ale cailor urinare (cistite, pielocistite) si in retentia de urina.

CUMPARA

Categoria: Ceaiuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *