COLONSAN 200GR

Cand raportul este invers, probabil datorita alimentatiei nesanatoase, care creaza dezordini stomacale, depozite de toxine, urmare a consumului de antibiotice, stresului etc, va puteti intalni cu simptome, precum: - constipatie- diaree- gaze- reflux gastric- balonare- hemoroizi- fisuri anale- surplus de greutate- cancer de colon Ajuta la restabilirea si mentinerea echilibrului intestinal pentru ca stimuleaza bacteriile folositoare si inhiba flora patogena. Indiciile imbolnavirii florei intestinale sunt colita si constipatia. Malignizarea este determinata de modificarea mediului bacterian al intestinului, prin aparitia agentilor patogeni de putrefactie. Fapt pentru care noi consideram, ca deosebit de important, in procesul dezintoxicarii, intretinerea florei bacteriene a intestinului si o includem, intotdeauna, in planul terapiei naturale. Fibrele din produs, in combinatie cu lichidele isi maresc mult volumul, curatind ca un detergent intreg tubul digestiv, in special colonul. Regleaza tranzitul intestinal, amelioreaza problemele tubului digestiv. Reduce senzatia de foame, ajuta la scaderea colesterolului si trigliceridelor; creste imunitatea. Mod de administrare: ca supliment alimentar Doza zilnica recomandata: 1-3 linguri pe zi amestecate cu 200 ml iaurt si apa (pentru fiecare lingura). Ingrediente/100g: 55 g seminte de in (Lini semen)20 g frunze de patlagina (Plantaginis folium)10 g tarate de grau (Triticum vulgare)5 g chimen (Carvi fructus)4 g cimbrisor (Serphylli herba)3 g coriandru (Coriandri fructus)3 g argila.

Cand raportul este invers, probabil datorita alimentatiei nesanatoase, care creaza dezordini stomacale, depozite de toxine, urmare a consumului de antibiotice, stresului etc, va puteti intalni cu simptome, precum: – constipatie- diaree- gaze- reflux gastric- balonare- hemoroizi- fisuri anale- surplus de greutate- cancer de colon Ajuta la restabilirea si mentinerea echilibrului intestinal pentru ca stimuleaza bacteriile folositoare si inhiba flora patogena. Indiciile imbolnavirii florei intestinale sunt colita si constipatia. Malignizarea este determinata de modificarea mediului bacterian al intestinului, prin aparitia agentilor patogeni de putrefactie. Fapt pentru care noi consideram, ca deosebit de important, in procesul dezintoxicarii, intretinerea florei bacteriene a intestinului si o includem, intotdeauna, in planul terapiei naturale. Fibrele din produs, in combinatie cu lichidele isi maresc mult volumul, curatind ca un detergent intreg tubul digestiv, in special colonul. Regleaza tranzitul intestinal, amelioreaza problemele tubului digestiv. Reduce senzatia de foame, ajuta la scaderea colesterolului si trigliceridelor; creste imunitatea. Mod de administrare: ca supliment alimentar Doza zilnica recomandata: 1-3 linguri pe zi amestecate cu 200 ml iaurt si apa (pentru fiecare lingura). Ingrediente/100g: 55 g seminte de in (Lini semen)20 g frunze de patlagina (Plantaginis folium)10 g tarate de grau (Triticum vulgare)5 g chimen (Carvi fructus)4 g cimbrisor (Serphylli herba)3 g coriandru (Coriandri fructus)3 g argila.

Va recomandam produsul COLONSAN 200GR vandut de la pretul de 34.19 RON.

  Curata colonul, insanatoseste flora intestinala (al doilea ficat), sporeste imunitatea. 80% din imunitate de aici provine (cand bacteriile sanatoase au un ascendent fata de cele patogene)

CUMPARA

Categoria: Sistemul Gastrointestinal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *