COMPEED – PLASTURI DE TRATARE BASICI – MICI – 6 BUC/SET

Compeed Plasture pentru Basici, Mic, 6 bucTehnologia Al doilea strat de pieleAtunci cand incaltamintea freaca piciorul provocand fisurarea dermei si aparitia besicilor, Compeed actioneaza ca un strat suplimentar de piele:Protejeaza pielea si impiedica frecarea de incaltaminte, atenuand imediat durerea cauzata de basici.Plasturele formeaza o bariera care ofera protectie impotriva apei, prafului si bacteriilor.Ramane fixat ferm cateva zile, permitand pielii sa se regenereze rapid.Compeed. Fii de neoprit!Utilizare:Se utilizeaza la primele semne de frecare cu incaltamintea pentru a preveni formarea basicilor sau pe basicile deja existente - alina durerea si accelereaza vindecareaPrecautii:Diabetici: consultati medicul inainte de folosire.

Compeed Plasture pentru Basici, Mic, 6 bucTehnologia Al doilea strat de pieleAtunci cand incaltamintea freaca piciorul provocand fisurarea dermei si aparitia besicilor, Compeed actioneaza ca un strat suplimentar de piele:Protejeaza pielea si impiedica frecarea de incaltaminte, atenuand imediat durerea cauzata de basici.Plasturele formeaza o bariera care ofera protectie impotriva apei, prafului si bacteriilor.Ramane fixat ferm cateva zile, permitand pielii sa se regenereze rapid.Compeed. Fii de neoprit!Utilizare:Se utilizeaza la primele semne de frecare cu incaltamintea pentru a preveni formarea basicilor sau pe basicile deja existente – alina durerea si accelereaza vindecareaPrecautii:Diabetici: consultati medicul inainte de folosire.

Va recomandam produsul COMPEED – PLASTURI DE TRATARE BASICI – MICI – 6 BUC/SET vandut de la pretul de 19.0 RON.

Iubim vremea frumoasa, soarele si miscarea. Caldura, umezeala si frecarea pot contribui insa la aparitia basicilor.   Scapam de disconfort cu ajutorul produselor Compeed. Tehnologia hidrocoloidala care sta la baza acestora ajuta la crearea unui mediu opt

CUMPARA

Categoria: Plasturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *