Crema de noapte 30 ml

Crema de noapte  30 ml   Tip ten: normal/uscat O cremă de noapte cu textură neuleioasă, creată special pentru tenul normal sau uscat, cu puternice proprietăți nutritive și hidratante, de refacere și protecție a pielii, conferite de conțintul ridicat de Unt de Shea Bio de minimum 10%, folosit în formă pură, de extractele de alge marine cu puternice calitățile antioxidante, de sporire a elasticității și fermității pielii și de combinația de portocale, ulei de jojoba, migdale și floarea soarelui.   Recomandată pentru tenul normal sau uscat. Fabricat în Franța.   Certificat ECOCERT Greenlife.    Potrivită penru vegani.   Ingrediente active: - Unt de Shea Bio, pur și nerafinat, bogat în acizi grași și vitaminele A, E, F, K, cu proprietăți de protecție, de hidratare și regenerare a pielii. Luna Beauté folosește doar Unt de Shea Bio, nerafinat, garanție a înaltei calități, produs și dezvoltat de o comunitate de femei din Africa.   Vitamina A ajută la regenerarea pielii mature, rănite și uscate, stimulează elasticitate și previne apariția ridurilor datorate razelor UV. Vitamina E (tocopherol) deține propietăți anti-inflamatorii, încetinește procesul de îmbătrânire, reduce ridurile, protejează împotriva acțiunii razelor UV și îmbunătățește micro circulația la nivel cutanat. Vitamina F (acid linoleic) reglează nivelul umidității din piele și protejează împotriva agresivității factorilor externe. Vitamina K controlează coagularea sângelui.   - Extracte de Alaria Esculenta, algă marină recunoscută pentru propietățile sale cu efecte anti oxidante, anti-îmbătrânire, hidratare, protecție și pentru întărirea fermității. Stimulează sinteza colagenului și a acidului hialuronic.

Crema de noapte  30 ml   Tip ten: normal/uscat O cremă de noapte cu textură neuleioasă, creată special pentru tenul normal sau uscat, cu puternice proprietăți nutritive și hidratante, de refacere și protecție a pielii, conferite de conțintul ridicat de Unt de Shea Bio de minimum 10%, folosit în formă pură, de extractele de alge marine cu puternice calitățile antioxidante, de sporire a elasticității și fermității pielii și de combinația de portocale, ulei de jojoba, migdale și floarea soarelui.   Recomandată pentru tenul normal sau uscat. Fabricat în Franța.   Certificat ECOCERT Greenlife.    Potrivită penru vegani.   Ingrediente active: – Unt de Shea Bio, pur și nerafinat, bogat în acizi grași și vitaminele A, E, F, K, cu proprietăți de protecție, de hidratare și regenerare a pielii. Luna Beauté folosește doar Unt de Shea Bio, nerafinat, garanție a înaltei calități, produs și dezvoltat de o comunitate de femei din Africa.   Vitamina A ajută la regenerarea pielii mature, rănite și uscate, stimulează elasticitate și previne apariția ridurilor datorate razelor UV. Vitamina E (tocopherol) deține propietăți anti-inflamatorii, încetinește procesul de îmbătrânire, reduce ridurile, protejează împotriva acțiunii razelor UV și îmbunătățește micro circulația la nivel cutanat. Vitamina F (acid linoleic) reglează nivelul umidității din piele și protejează împotriva agresivității factorilor externe. Vitamina K controlează coagularea sângelui.   – Extracte de Alaria Esculenta, algă marină recunoscută pentru propietățile sale cu efecte anti oxidante, anti-îmbătrânire, hidratare, protecție și pentru întărirea fermității. Stimulează sinteza colagenului și a acidului hialuronic.

Va recomandam produsul Crema de noapte 30 ml vandut de la pretul de 119.5 RON.

O cremă de noapte cu textură neuleioasă, creată special pentru tenul normal sau uscat, cu puternice proprietăți nutritive și hidratante, de refacere și protecție a pielii, conferite de conțintul ridicat de Unt de Shea Bio de minimum 10%, folosit în formă

CUMPARA

Categoria: Ingrijirea Tenului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *