Crema Masca Antirid 50 ML cu Miere de Manuka + Balsam de buze – Unt de shea, Miere si Portocala 8gr Cadou

  Crema Masca Antirid 50 ML cu Miere de Manuka + Balsam de buze - Unt de shea, Miere si Portocala 8gr Cadou Beneficii: efect anti-aging efect calmant stimuleaza productia de elastina reduce vizil liniiile fine efect rapid   De ce sa incerci acest produs? Masca de fata cu venin Royal Nectar are un efect calmant si incantator asupra pielii, ea fiind tratamentul ideal pentru reducerea efectelor imbatranirii asupra tenului! Veninul de albine din compozitia sa ajuta la stimularea productiei de elastina si ajuta sangele sa circule mai bine, astfel incat pielea sa fie irigata in mod corespunzator. Aceste efecte ajuta pielea sa devina mai ferma si frumoasa, favorizand astfel disparitia ridurilor. Mierea de Manuka din compozitia ajuta la cicatrizarea semnelor si la obtinerea unui efect luminos.     Balsam de buze - Unt de shea, Miere si Portocala 8 Gr Beneficii:  Reda confortul buzelor excesiv de uscate;  Previne deshidratarea si craparea buzelor;  Hraneste si catifeleaza;  Hidrateaza si ofera un aspect stralucitor buzelor;  Protejeaza pielea. Descriere: Acest balsam de buze contine mai mult de 50% unt de shea, hranind instant buzele, lasandu-le perfect catifelate. Datorita texturii sale onctuoase, balsamul reparator cu unt de shea repara buzele uscate si va ofera o senzatie de confort in cel mai scurt timp.    

  Crema Masca Antirid 50 ML cu Miere de Manuka + Balsam de buze – Unt de shea, Miere si Portocala 8gr Cadou Beneficii: efect anti-aging efect calmant stimuleaza productia de elastina reduce vizil liniiile fine efect rapid   De ce sa incerci acest produs? Masca de fata cu venin Royal Nectar are un efect calmant si incantator asupra pielii, ea fiind tratamentul ideal pentru reducerea efectelor imbatranirii asupra tenului! Veninul de albine din compozitia sa ajuta la stimularea productiei de elastina si ajuta sangele sa circule mai bine, astfel incat pielea sa fie irigata in mod corespunzator. Aceste efecte ajuta pielea sa devina mai ferma si frumoasa, favorizand astfel disparitia ridurilor. Mierea de Manuka din compozitia ajuta la cicatrizarea semnelor si la obtinerea unui efect luminos.     Balsam de buze – Unt de shea, Miere si Portocala 8 Gr Beneficii:  Reda confortul buzelor excesiv de uscate;  Previne deshidratarea si craparea buzelor;  Hraneste si catifeleaza;  Hidrateaza si ofera un aspect stralucitor buzelor;  Protejeaza pielea. Descriere: Acest balsam de buze contine mai mult de 50% unt de shea, hranind instant buzele, lasandu-le perfect catifelate. Datorita texturii sale onctuoase, balsamul reparator cu unt de shea repara buzele uscate si va ofera o senzatie de confort in cel mai scurt timp.    

Va recomandam produsul Crema Masca Antirid 50 ML cu Miere de Manuka + Balsam de buze – Unt de shea, Miere si Portocala 8gr Cadou vandut de la pretul de 379.0 RON.

CUMPARA

Categoria: Cosmetice si Ingrijire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *