Crema pentru corp cu ulei de migdale dulci Erboristica 200 ml

Crema pentru corp cu ulei de migdale dulci Erboristica 200 ml Descriere: Crema de corp naturala pe baza de ulei vegetal de migdale are proprietati restructurante, de elasticizare si intarire. Actiunea combinata a uleiului de jojoba, untului de shea, acizilor grasi esentiali (omega-3, omega-6) si a vitaminei E face aceasta crema ideala pentru utilizarea pe pielea uscata si deshidratata. Betaina obtinuta din trestia de zahar mentine hidratarea si ajuta la elasticizarea pielii, lasand-o moale si catifelata. Ideala pentru prevenirea vergeturilor. Produs vegan. Fara parabeni, coloranti, conservanti sau substante petrochimice. Testat dermatologic la Universitatea din Ferrara. Netestat pe animale. Testat la nichel, crom si cobalt. Produs fabricat in Italia, de catre Athenas SRL - avand o experienta de peste 40 de ani in domeniul produselor cosmetice naturale.

Crema pentru corp cu ulei de migdale dulci Erboristica 200 ml Descriere: Crema de corp naturala pe baza de ulei vegetal de migdale are proprietati restructurante, de elasticizare si intarire. Actiunea combinata a uleiului de jojoba, untului de shea, acizilor grasi esentiali (omega-3, omega-6) si a vitaminei E face aceasta crema ideala pentru utilizarea pe pielea uscata si deshidratata. Betaina obtinuta din trestia de zahar mentine hidratarea si ajuta la elasticizarea pielii, lasand-o moale si catifelata. Ideala pentru prevenirea vergeturilor. Produs vegan. Fara parabeni, coloranti, conservanti sau substante petrochimice. Testat dermatologic la Universitatea din Ferrara. Netestat pe animale. Testat la nichel, crom si cobalt. Produs fabricat in Italia, de catre Athenas SRL – avand o experienta de peste 40 de ani in domeniul produselor cosmetice naturale.

Va recomandam produsul Crema pentru corp cu ulei de migdale dulci Erboristica 200 ml vandut de la pretul de 30.94 RON.

Crema de corp naturala pe baza de ulei vegetal de migdale cu proprietati restructurante, de elasticizare si intarire. Produs vegan.

CUMPARA

Categoria: Cosmetice si Ingrijire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *