DETERGENT PENTRU ARTICOLE DE COMPRESIE

Indicaţii:  Pentru spălarea zilnică, de mână, a articolelor de compresie şi de lenjerie. Mod de utilizare: Puneţi apă călduţă (max. 400C) într-un vas pentru spălat, într-o cantitate proporţională cu volumul articolelor pe care doriţi să le spălaţi, apoi puneţi detergentul dozat astfel: apăsaţi de trei ori pe capacul flaconului (4ml) pentru fiecare litru de apă. Dacă apa are duritate mare, doza de detergent trebuie dublată, respectiv câte 6 apăsări (8ml) pentru fiecare litru de apă. Nu se recomandă depăşirea dozelor recomandate de detergent, pentru a evita formarea de spumă în exces sau îmbâcsirea materialului. Clătiţi cu o cantitate suficientă de apă (4-5 litri), la aceeaşi temperatură ca şi apa cu care aţi spălat, schimbând cel puţin o dată apa în care clătiţi. Avantaje: Este un detergent neagresiv cu ţesăturile, se dizolvă uşor în apă la temperaturi mai mici de 400C, nu lasă urme pe material, parfumează plăcut. Utilizarea zilnică a produsului, asigură îngrijirea optimă a articolelor de compresie. Nu conţine fosfaţi, coloranţi sau substanţe insolubile. Compoziţie: - surfanctanţi anionici >5% <15%, - surfactanţi nonionici <5%, - parfum, - conservanţi.

Indicaţii:  Pentru spălarea zilnică, de mână, a articolelor de compresie şi de lenjerie. Mod de utilizare: Puneţi apă călduţă (max. 400C) într-un vas pentru spălat, într-o cantitate proporţională cu volumul articolelor pe care doriţi să le spălaţi, apoi puneţi detergentul dozat astfel: apăsaţi de trei ori pe capacul flaconului (4ml) pentru fiecare litru de apă. Dacă apa are duritate mare, doza de detergent trebuie dublată, respectiv câte 6 apăsări (8ml) pentru fiecare litru de apă. Nu se recomandă depăşirea dozelor recomandate de detergent, pentru a evita formarea de spumă în exces sau îmbâcsirea materialului. Clătiţi cu o cantitate suficientă de apă (4-5 litri), la aceeaşi temperatură ca şi apa cu care aţi spălat, schimbând cel puţin o dată apa în care clătiţi. Avantaje: Este un detergent neagresiv cu ţesăturile, se dizolvă uşor în apă la temperaturi mai mici de 400C, nu lasă urme pe material, parfumează plăcut. Utilizarea zilnică a produsului, asigură îngrijirea optimă a articolelor de compresie. Nu conţine fosfaţi, coloranţi sau substanţe insolubile. Compoziţie: – surfanctanţi anionici >5% <15%, – surfactanţi nonionici <5%, – parfum, – conservanţi.

Va recomandam produsul DETERGENT PENTRU ARTICOLE DE COMPRESIE vandut de la pretul de 34.0 RON.

Lichid pentru spălarea articolelor de compresie. Special conceput pentru spălarea articolelor de compresie şi a altor articole de lenjerie, ce necesită o spalare frecventă, delicată, şi la temperatură mai mică de 40oC.

CUMPARA

Categoria: Aparatura si Accesorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *