DONAVITAL 30ML

DONAVITAL 30ML sustine echilibrul endocrin al femeilor Beneficii:  reduce cu peste 90% starile neplacute datorate sindromului premenstrual  atenueaza tulburarile din perioada menstruala  regleaza secretia hormonala ovariana si ciclul menstrual  favorizeaza fertilitatea si reduce starile specice perioadei premenopauza si de menopauza.   Ingrediente: Extracte vegetale de Vitex agnus castus au actiune tonica, oftalmica, sedativa, stomahica, afrodisiaca asupra femeilor. Regleaza ciclul mentrual, diminueaza durerile specifice sindromului premenstrual si ale menopauzei si sustine secretia de progesteron. Stimuleaza secretia de lapte, creste fertilitatea feminina. Au efect benefic si in tratamentul durerilor articulare, a oboselii oculare si a muscaturilor de insecte.   Mlădiţe de Rubus idaeus (Zmeur) şi fructe de Rubus idaeus (Zmeur) sustin echilibrul hormonal al aparatului genital feminin de la pubertate la menopauza. Ajuta la ameliorarea simptomelor neplacute de inainte si din timpul ciclului menstrual. Contribuie la ameliorarea simptomelor din menopauză si din afectiuni ale aparatului genital feminin.  Alcool etilic de cereale 35 % vol substanta lichida ce cuprinde o structura chimica numita hidroxil, intra in compozitia bauturilor alcoolizate; utilizat ca antiseptic.    Recomandări: ameliorarea tulburărilor feminine din sfera genitală, de la pubertate, până la menopauză. Componentele produsului Donavital acţionează în sensul echilibrării axului hipotalamo-hipofizo-ovarian, fiind remedii corectoare ale tulburărilor hormonale feminine.   Mod de administrare Donavital: - 4 ml diluaţi în apă, dimineaţa, înainte de masă, în doză unică zilnică, timp de 3-6 luni, pentru consolidarea rezultatelor. Se evită adminstrarea pe perioada menstruaţiei, în caz de sângerare abundentă. Contraindicaţii:  în perioada de sarcină şi alăptare. Atenţie: favorizează fertilitatea!   Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.    

DONAVITAL 30ML sustine echilibrul endocrin al femeilor Beneficii:  reduce cu peste 90% starile neplacute datorate sindromului premenstrual  atenueaza tulburarile din perioada menstruala  regleaza secretia hormonala ovariana si ciclul menstrual  favorizeaza fertilitatea si reduce starile specice perioadei premenopauza si de menopauza.   Ingrediente: Extracte vegetale de Vitex agnus castus au actiune tonica, oftalmica, sedativa, stomahica, afrodisiaca asupra femeilor. Regleaza ciclul mentrual, diminueaza durerile specifice sindromului premenstrual si ale menopauzei si sustine secretia de progesteron. Stimuleaza secretia de lapte, creste fertilitatea feminina. Au efect benefic si in tratamentul durerilor articulare, a oboselii oculare si a muscaturilor de insecte.   Mlădiţe de Rubus idaeus (Zmeur) şi fructe de Rubus idaeus (Zmeur) sustin echilibrul hormonal al aparatului genital feminin de la pubertate la menopauza. Ajuta la ameliorarea simptomelor neplacute de inainte si din timpul ciclului menstrual. Contribuie la ameliorarea simptomelor din menopauză si din afectiuni ale aparatului genital feminin.  Alcool etilic de cereale 35 % vol substanta lichida ce cuprinde o structura chimica numita hidroxil, intra in compozitia bauturilor alcoolizate; utilizat ca antiseptic.    Recomandări: ameliorarea tulburărilor feminine din sfera genitală, de la pubertate, până la menopauză. Componentele produsului Donavital acţionează în sensul echilibrării axului hipotalamo-hipofizo-ovarian, fiind remedii corectoare ale tulburărilor hormonale feminine.   Mod de administrare Donavital: – 4 ml diluaţi în apă, dimineaţa, înainte de masă, în doză unică zilnică, timp de 3-6 luni, pentru consolidarea rezultatelor. Se evită adminstrarea pe perioada menstruaţiei, în caz de sângerare abundentă. Contraindicaţii:  în perioada de sarcină şi alăptare. Atenţie: favorizează fertilitatea!   Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.    

Va recomandam produsul DONAVITAL 30ML vandut de la pretul de 15.7 RON.

Regleaza secretia hormonala ovariana, restabileste echilibrul endocrin. Adjuvant in dismenoree la femei tinere si in premenopauza; ciclu menstrual regulat; tulburari premenstruale de tipul: dismenoree, tensiune mamara, retentie hidrica, acnee, astenie, c

CUMPARA

Categoria: Pentru Femei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *