Gastritix 60cps

Gastritix 60cps Gastritix - remediul natural ideal pentru un abdomen plat Beneficii:  reducerea spasmelor gastrointestinale si calmarea durerilor abdominale (si in situatii stresante); cicatrizarea si refacerea mucoasei gastrice (favorizeaza productia de mucus gastrointestinal); reducerea flatulentei si meteorismului abdominal; reducerea senzatiei de greata (antiemetic).   Ingrediente: Contine 6 ingrediente de calitate superioara care iti asigura un tranzit usor si un abdomen plat. Musetelul are un rol binecunoscut pentru tratarea afectiunilor digestive, precum digestie lenesa, balonare si flatulenta. Lactonele sesquiterpenice cu gust amar stimuleaza sucurile gastrice, iar flavonoidele si cumarinele au actiune antispastica si antiinflamatorie. Seminţele de fenicul au efect antiseptic, antispastic, carminativ, stomahic, in flatulenta, calmant gastric, laxativ, diuretic galactogen (stimuleaza secretia lactata la mamele care alapteaza ), tonic, vermifug, antiparazitar, sedativ nervos,avand efect calmant, confera o stare de multumire, eficient in stari de nervozitate, iritabilitate, efect afrodisiac, antiemetic. Wild yam - adjuvant in reducerea spasmelor uterine, gastrointestinale, renale si bronsice. Radacina de ghimbir este extrem de bogata in potasiu, zinc, calciu, cupru si magneziu, dar si vitamine precum B6, C si D. De asemenea, are un continut de uleiuri esentiale cu multiple proprietati benefice ca gingerol, cineol, elemen, borneol, bisabolen, curcumen, phellandrene care au un important efect afrodisiac si actioneaza in acelasi timp ca tonic general cul rol in inlaturarea oboselii si a toxinelor acumulate in organism. Scoarta de ulm este utila in tulburari digestive, precum: ulcer, gastrita, enterite, colite, diaree, intoxicatii alimentare. Are actiune antiinflamatoare si emolienta asupra mucoasei intestinale. Este un antioxidant si detoxifiant de exceptie. Radacina de nalba mare contine amidon, mucilagii, taninuri, flavonoizi si saruri minerale ce au o actiune emolienta, expectoranta, antiinflamatorie si antidiareica. Ajuta la eliminarea materiilor reziduale din intestine, dar are si o actiune asemanatoare unui pansament gastric.     Mod de administrare: Cate 2 capsule/zi la masa (sau la nevoie) sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Contraindicatii: A nu se administra persoanelor cu alergii la plante din familia asteraceae (Ambrosia [rugina], Aster [Ochiul Boului], Chryzsanthemum [Crizantema]).A se administra cu precautie in caz de litiaza biliara, urina acida, afectiuni renale, afectiuni digestive grave.Ulmul poate inhiba absorbtia medicamentelor. Prezentare: 60 capsule Producator: Secom Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Gastritix 60cps Gastritix – remediul natural ideal pentru un abdomen plat Beneficii:  reducerea spasmelor gastrointestinale si calmarea durerilor abdominale (si in situatii stresante); cicatrizarea si refacerea mucoasei gastrice (favorizeaza productia de mucus gastrointestinal); reducerea flatulentei si meteorismului abdominal; reducerea senzatiei de greata (antiemetic).   Ingrediente: Contine 6 ingrediente de calitate superioara care iti asigura un tranzit usor si un abdomen plat. Musetelul are un rol binecunoscut pentru tratarea afectiunilor digestive, precum digestie lenesa, balonare si flatulenta. Lactonele sesquiterpenice cu gust amar stimuleaza sucurile gastrice, iar flavonoidele si cumarinele au actiune antispastica si antiinflamatorie. Seminţele de fenicul au efect antiseptic, antispastic, carminativ, stomahic, in flatulenta, calmant gastric, laxativ, diuretic galactogen (stimuleaza secretia lactata la mamele care alapteaza ), tonic, vermifug, antiparazitar, sedativ nervos,avand efect calmant, confera o stare de multumire, eficient in stari de nervozitate, iritabilitate, efect afrodisiac, antiemetic. Wild yam – adjuvant in reducerea spasmelor uterine, gastrointestinale, renale si bronsice. Radacina de ghimbir este extrem de bogata in potasiu, zinc, calciu, cupru si magneziu, dar si vitamine precum B6, C si D. De asemenea, are un continut de uleiuri esentiale cu multiple proprietati benefice ca gingerol, cineol, elemen, borneol, bisabolen, curcumen, phellandrene care au un important efect afrodisiac si actioneaza in acelasi timp ca tonic general cul rol in inlaturarea oboselii si a toxinelor acumulate in organism. Scoarta de ulm este utila in tulburari digestive, precum: ulcer, gastrita, enterite, colite, diaree, intoxicatii alimentare. Are actiune antiinflamatoare si emolienta asupra mucoasei intestinale. Este un antioxidant si detoxifiant de exceptie. Radacina de nalba mare contine amidon, mucilagii, taninuri, flavonoizi si saruri minerale ce au o actiune emolienta, expectoranta, antiinflamatorie si antidiareica. Ajuta la eliminarea materiilor reziduale din intestine, dar are si o actiune asemanatoare unui pansament gastric.     Mod de administrare: Cate 2 capsule/zi la masa (sau la nevoie) sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Contraindicatii: A nu se administra persoanelor cu alergii la plante din familia asteraceae (Ambrosia [rugina], Aster [Ochiul Boului], Chryzsanthemum [Crizantema]).A se administra cu precautie in caz de litiaza biliara, urina acida, afectiuni renale, afectiuni digestive grave.Ulmul poate inhiba absorbtia medicamentelor. Prezentare: 60 capsule Producator: Secom Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Va recomandam produsul Gastritix 60cps vandut de la pretul de 31.9 RON.

Contribuie la reducerea spasmelor si durerilor abdominale. Cicatrizeaza si refacere mucoasa gastrica, favorizand productia de mucus gastrointestinal.

CUMPARA

Categoria: Suplimente Alimentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *