LAPTE DE CORP NUTRITIV-REPARATOR 250 ML

Pentru o piele  ingrijita si catifelata foloseste  Laptele de Corp Nutritiv-Reparator !       Beneficii:   Formula extra-ingrijire, bogata in extracte naturale, reda pielii tale hidratarea pierduta.Laptele de Bumbac, cu continut ridicat de uleiuri si proteine, restabileste catifelarea si elasticitatea pielii.Proteinele din Orez mentin echilibrul natural de hidratare al pielii, imbunatatind structura pielii si lasand-o catifelata si radianta.     Ingredientele MINUNE:   Bumbacul, cunoscut pentru utilizarea sa in industria textila, este o fibra naturala matasoasa, placuta pielii. In afara de aceasta utilizare, o importanta deosebita o au si semintele de bumbac, bogate in uleiuri si proteine.   Ingrediente bioactive:Extractul de Bumbac inclus în formulele noastre este 100% natural, obţinut prin metode blânde, eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăților substanţelor active. Contine proteine, minerale si uleiuri esentiale ce protejeaza pielea impotriva deshidratarii si a iritatiilor.Actiune:Hraneste perfect pielea si asigura protectie epidermei foarte sensibile. Accelereaza vizibil procesul de regenerare celulara, calmeaza iritatiile existente si previne deshidratarea si imbatranirea pielii. Este folosit in produse pentru piele sensibila, pe care o ajuta sa-si recapete catifelarea si supletea.     Orezul reprezinta o taina veche japoneza pentru o piele fina, catifelata. Este extrem de folositor in prevenirea imbatranirii, mentinand vital metabolismul celular si energizand pielea.   Ingrediente bioactive:Proteinele hidrolizate din Orez sunt un amestec complex de aminoacizi esentiali pielii: arginina - de care depinde elasticitatea pielii, cistenina si leucina - care influenteaza regenerarea celulara, acid glutamic - necear pentru combaterea agresiunii factorilor de mediu, glicina si prolina - principalii componenti ai colagenului, care confera fermitate pielii, lizina - care stimuleaza sinteza de colagen, metionina - care incetineste procesele de imbatranire celulara, serina - utilizata pentru efectul hidratant dovedit, treonina - necesara pentru formarea elastinei si colagenului, tirozina - necesara pentru sanatatea pielii.Actiune:Proteinele hidrolizate din Orez restabilesc elasticitatea, supletea si fermintatea pielii si ii confera fermitate influentand sinteza de colagen si elastina, intaresc actiunea de bariera a pielii stimuland regenerarea celulara, previn deshidratarea si asigura re-hidratarea pielii, au efect antirid determinand sinteza de antioxidanti celulari si incetinind procesele de imbatranire celulara.     Producator:                             

Pentru o piele  ingrijita si catifelata foloseste  Laptele de Corp Nutritiv-Reparator !       Beneficii:   Formula extra-ingrijire, bogata in extracte naturale, reda pielii tale hidratarea pierduta.Laptele de Bumbac, cu continut ridicat de uleiuri si proteine, restabileste catifelarea si elasticitatea pielii.Proteinele din Orez mentin echilibrul natural de hidratare al pielii, imbunatatind structura pielii si lasand-o catifelata si radianta.     Ingredientele MINUNE:   Bumbacul, cunoscut pentru utilizarea sa in industria textila, este o fibra naturala matasoasa, placuta pielii. In afara de aceasta utilizare, o importanta deosebita o au si semintele de bumbac, bogate in uleiuri si proteine.   Ingrediente bioactive:Extractul de Bumbac inclus în formulele noastre este 100% natural, obţinut prin metode blânde, eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăților substanţelor active. Contine proteine, minerale si uleiuri esentiale ce protejeaza pielea impotriva deshidratarii si a iritatiilor.Actiune:Hraneste perfect pielea si asigura protectie epidermei foarte sensibile. Accelereaza vizibil procesul de regenerare celulara, calmeaza iritatiile existente si previne deshidratarea si imbatranirea pielii. Este folosit in produse pentru piele sensibila, pe care o ajuta sa-si recapete catifelarea si supletea.     Orezul reprezinta o taina veche japoneza pentru o piele fina, catifelata. Este extrem de folositor in prevenirea imbatranirii, mentinand vital metabolismul celular si energizand pielea.   Ingrediente bioactive:Proteinele hidrolizate din Orez sunt un amestec complex de aminoacizi esentiali pielii: arginina – de care depinde elasticitatea pielii, cistenina si leucina – care influenteaza regenerarea celulara, acid glutamic – necear pentru combaterea agresiunii factorilor de mediu, glicina si prolina – principalii componenti ai colagenului, care confera fermitate pielii, lizina – care stimuleaza sinteza de colagen, metionina – care incetineste procesele de imbatranire celulara, serina – utilizata pentru efectul hidratant dovedit, treonina – necesara pentru formarea elastinei si colagenului, tirozina – necesara pentru sanatatea pielii.Actiune:Proteinele hidrolizate din Orez restabilesc elasticitatea, supletea si fermintatea pielii si ii confera fermitate influentand sinteza de colagen si elastina, intaresc actiunea de bariera a pielii stimuland regenerarea celulara, previn deshidratarea si asigura re-hidratarea pielii, au efect antirid determinand sinteza de antioxidanti celulari si incetinind procesele de imbatranire celulara.     Producator:                             

Va recomandam produsul LAPTE DE CORP NUTRITIV-REPARATOR 250 ML vandut de la pretul de 12.0 RON.

Laptele de Corp Nutritiv-Reparator hraneste instantaneu si ingrijeste intens pielea foarte uscata, lasand-o catifelata si ultra-fina pana la 24 de ore.

CUMPARA

Categoria: Ingrijirea Corpului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *