LAPTISOR DE MATCA 25G + LAPTISOR DE MATCA 10G ALBINA CARPATINA PACHET

LAPTISOR DE MATCA 25G + LAPTISOR DE MATCA 10G ALBINA CARPATINA PACHET Descriere LAPTISORUL DE MATCA este unul dintre cele mai valoroase produse apicole deoarece contine substanta activa Acid 10-HDA- prezenta exclusiv in laptisorul de matca pur, care ofera efecte antibacteriene, antifungice si antivirale, contribuind astfel la buna functionare a sistemului imunitar. Ingrediente: 100 % laptisor de matca pur, neprelucrat, recoltat direct din stup. Beneficii:  uz intern:  vitalizant, imunomodulator, contribuie la buna functionare a sistemului imunitar;  are efect antioxidant si intarzie procesele de imbatranire; tonic in perioadele de oboseala fizica si psihica, tulburari de memorie; mentine valorile normale ale tensiunii arteriale si colesterolului. uz extern:  stimuleaza producerea colagenului natural;  diminueaza acneea si hidrateaza tenul; diminueaza ridurile existente si previne aparitia altora noi; mentine elasticitatea si fermitatea tenului. Administrare: intern : ca atare - copii: 1 lingurita de dozare rasa (0.5g/zi); adulti: 2 lingurite de dozare rase (1g/zi). in amestec, omogenizat in miere(2%) - copii: 2 lingurite/zi (10g);- adulti: 2 linguri/zi (20g). extern: este folosit in prepararea cremelor si mastilor de fata. Precautii: Nu se administreaza persoanelor alergice la produse apicole, femeilor insarcinate si copiilor sub 3 ani.

LAPTISOR DE MATCA 25G + LAPTISOR DE MATCA 10G ALBINA CARPATINA PACHET Descriere LAPTISORUL DE MATCA este unul dintre cele mai valoroase produse apicole deoarece contine substanta activa Acid 10-HDA- prezenta exclusiv in laptisorul de matca pur, care ofera efecte antibacteriene, antifungice si antivirale, contribuind astfel la buna functionare a sistemului imunitar. Ingrediente: 100 % laptisor de matca pur, neprelucrat, recoltat direct din stup. Beneficii:  uz intern:  vitalizant, imunomodulator, contribuie la buna functionare a sistemului imunitar;  are efect antioxidant si intarzie procesele de imbatranire; tonic in perioadele de oboseala fizica si psihica, tulburari de memorie; mentine valorile normale ale tensiunii arteriale si colesterolului. uz extern:  stimuleaza producerea colagenului natural;  diminueaza acneea si hidrateaza tenul; diminueaza ridurile existente si previne aparitia altora noi; mentine elasticitatea si fermitatea tenului. Administrare: intern : ca atare – copii: 1 lingurita de dozare rasa (0.5g/zi); adulti: 2 lingurite de dozare rase (1g/zi). in amestec, omogenizat in miere(2%) – copii: 2 lingurite/zi (10g);- adulti: 2 linguri/zi (20g). extern: este folosit in prepararea cremelor si mastilor de fata. Precautii: Nu se administreaza persoanelor alergice la produse apicole, femeilor insarcinate si copiilor sub 3 ani.

Va recomandam produsul LAPTISOR DE MATCA 25G + LAPTISOR DE MATCA 10G ALBINA CARPATINA PACHET vandut de la pretul de 29.0 RON.

Este vitalizant, imunomodulator, contribuie la buna functionare a sistemului imunitar, tonic in perioadele de epuizare fizica si psihica.

CUMPARA

Categoria: Laptisor de Matca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *