LAPTISOR DE MATCA PUR IZOTERMA 10GR ECO

LAPTISOR DE MATCA PUR IZOTERMA 10GR ECO Lăptişor de matcă PUR ECO     Lăptișorul de matcă pur este singura sursă naturală de ACETILCOLINA, mediator în procesul de transmitere a influxului nervos. Este unica sursa de Acid 10 HDA (substanță activă cu efect antibacterian, antifungic și antiviral) care mărește rezistența organismului în fața bolilor și ajută la eliminarea radicalilor liberi. Este numărul 1 de acid pantotenic - vitamina B5 - care contribuie la sinteza coenzimei A, agentul principal al reacțiilor biochimice intracelulare.   Lăptişorul de matcă pur crud are o consistenţă cremoasă, culoare alb-gălbui, uşor translucidă şi un gust acrişor, puţin astringent.     Lăptișorul de matcă pur este un elixir al sănătății care ajută la întărirea sistemului imunitar, la scăderea nivelului de colesterol, contribuind la reducerea tensiunii arteriale, este folosit in cazuri de epuizare fizică și psihică, stress, afecțiuni endocrine și ale ficatului, îmbunătățește memoria și somnul, încetinește procesul de îmbatrânire, ameliorează tulburările de menstruație sau de menopauză. Lăptișorul de matcă pur este o componentă excelentă în tratamentele cosmetice atât pentru ten, cât şi pentru păr.   Mod de administrare:  Copii - 0,5 gr/zi; Adulți –1 - 2 gr/zi. Se recomanda consumul in cure de minimum 6 saptamani.  In caz de diabet se poate consuma ca atare, nu modifica indicele glicemic.   Mod de păstrare: A se păstra la frigider, la temperaturi cuprinse între 2ºC și 6ºC.   Laptisorul de matca pur ECO este un produs ecologic certificat de Ecoinspect Laptisorul de matca pur ECO este atestat de catre Bio - Romania, avand statutul de produs ecologic si produs natural.  

LAPTISOR DE MATCA PUR IZOTERMA 10GR ECO Lăptişor de matcă PUR ECO     Lăptișorul de matcă pur este singura sursă naturală de ACETILCOLINA, mediator în procesul de transmitere a influxului nervos. Este unica sursa de Acid 10 HDA (substanță activă cu efect antibacterian, antifungic și antiviral) care mărește rezistența organismului în fața bolilor și ajută la eliminarea radicalilor liberi. Este numărul 1 de acid pantotenic – vitamina B5 – care contribuie la sinteza coenzimei A, agentul principal al reacțiilor biochimice intracelulare.   Lăptişorul de matcă pur crud are o consistenţă cremoasă, culoare alb-gălbui, uşor translucidă şi un gust acrişor, puţin astringent.     Lăptișorul de matcă pur este un elixir al sănătății care ajută la întărirea sistemului imunitar, la scăderea nivelului de colesterol, contribuind la reducerea tensiunii arteriale, este folosit in cazuri de epuizare fizică și psihică, stress, afecțiuni endocrine și ale ficatului, îmbunătățește memoria și somnul, încetinește procesul de îmbatrânire, ameliorează tulburările de menstruație sau de menopauză. Lăptișorul de matcă pur este o componentă excelentă în tratamentele cosmetice atât pentru ten, cât şi pentru păr.   Mod de administrare:  Copii – 0,5 gr/zi; Adulți –1 – 2 gr/zi. Se recomanda consumul in cure de minimum 6 saptamani.  In caz de diabet se poate consuma ca atare, nu modifica indicele glicemic.   Mod de păstrare: A se păstra la frigider, la temperaturi cuprinse între 2ºC și 6ºC.   Laptisorul de matca pur ECO este un produs ecologic certificat de Ecoinspect Laptisorul de matca pur ECO este atestat de catre Bio – Romania, avand statutul de produs ecologic si produs natural.  

Va recomandam produsul LAPTISOR DE MATCA PUR IZOTERMA 10GR ECO vandut de la pretul de 17.9 RON.

Indicații: Imunitate scăzută, epuizare fizică și psihică, probleme de memorie, insomnii, stres, tulburări de menstruaţie sau menopauză, hipertensiune, colesterol mărit, afecțiuni endocrine și ale ficatului. Întârzie procesul îmbătrânirii. Este excelent î

CUMPARA

Categoria: Laptisor de Matca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *