LAPTISOR DE MATCA PUR – PLICURI 10 x 1G – 10 G

Afla de ce anume poti beneficia in cazul in care consumi LAPTISOR DE MATCA PUR !   Beneficii:    Imunitate scazuta, epuizare fizica si psihica, probleme de memorie si somn, stress, menopauza sau tulburari de menstruatie, hipertensiune, colesterol marit, afectiuni endocrine si ale ficatului. Intarzie procesul imbatranirii.   Pentru o frumusete de Regina, un ten catifelat sau un par viu stralucitor, folositi Laptisorul de matca PUR pentru prepararea tratamentelor cosmetice.     Descriere: Laptisorul de matca este ambalat in forma pura, proaspata, asa cum ni-l da natura. In forma pura laptisorul isi pastreaza toate propietatile, in timp ce diversele prelucrari duc la diminuarea acestora.    Efectul extraordinar al laptisorului de matca era cunoscut deja de strabunii nostri dacii, de egipteni si romani, si chiar de indigenii din America. Laptisorul de matca este un produs apicol de mare valoare nutritiva si terapeutica, se poate spune chiar miraculos. Este o substanta complexa, produsa de glandele salivare ale albinelor si este destinata hranei reginei stupului. Compozitie: 100% laptisor de matca PUR, asa cum a fost recoltat din stup.   Singura sursa naturala de ACETILCOLINA, mediator in procesul de transmitere a fluxului nervos.\Singura sursa de ACID 10 HDA (substanta activa cu efect antibacterian, antifungic si antiviral), care mareste rezistenta organismului in fata bolilor si ajuta la eliminerea radicalilor liberi.   Vitamine: In special vitamine din complexul B (B1, B2, B3, B6, B7, B8, B9 - acidul folic, B12) in concentratii mari, sursa naturala principala de vitamina B5 (acidul pantotenic), supranumita vitamina antistress.   Aminoacizi: Toata paleta de aminoacizi esentiali (18 la numar, care nu pot fi sintetizati de organism).   Mod de administrare: Intern: Copii: 1/2 (0.5gr/zi),  Adulti: 1/2-1 plic (0.5-1gr/zi) Se administreaza sublingual pana la dizolvarea totala(cca. 5 min.), dimineata, cu 20-30 de minute inainte de masa.   In amestec: Omogenizat in miere 2% (ex. 10g laptisor la 500g miere) Copii: 1-2 lingurite/zi Adulti: 1-2 lingurite/zi.   Se recomanda consumul in cure de minimum 6 saptamani, primavara si toamna, dar se poate consuma fara restrictii intregul an. In caz de diabet: consumat ca atare, nu modifica indicele glicemic. Producator:       Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.  

Afla de ce anume poti beneficia in cazul in care consumi LAPTISOR DE MATCA PUR !   Beneficii:    Imunitate scazuta, epuizare fizica si psihica, probleme de memorie si somn, stress, menopauza sau tulburari de menstruatie, hipertensiune, colesterol marit, afectiuni endocrine si ale ficatului. Intarzie procesul imbatranirii.   Pentru o frumusete de Regina, un ten catifelat sau un par viu stralucitor, folositi Laptisorul de matca PUR pentru prepararea tratamentelor cosmetice.     Descriere: Laptisorul de matca este ambalat in forma pura, proaspata, asa cum ni-l da natura. In forma pura laptisorul isi pastreaza toate propietatile, in timp ce diversele prelucrari duc la diminuarea acestora.    Efectul extraordinar al laptisorului de matca era cunoscut deja de strabunii nostri dacii, de egipteni si romani, si chiar de indigenii din America. Laptisorul de matca este un produs apicol de mare valoare nutritiva si terapeutica, se poate spune chiar miraculos. Este o substanta complexa, produsa de glandele salivare ale albinelor si este destinata hranei reginei stupului. Compozitie: 100% laptisor de matca PUR, asa cum a fost recoltat din stup.   Singura sursa naturala de ACETILCOLINA, mediator in procesul de transmitere a fluxului nervos.\Singura sursa de ACID 10 HDA (substanta activa cu efect antibacterian, antifungic si antiviral), care mareste rezistenta organismului in fata bolilor si ajuta la eliminerea radicalilor liberi.   Vitamine: In special vitamine din complexul B (B1, B2, B3, B6, B7, B8, B9 – acidul folic, B12) in concentratii mari, sursa naturala principala de vitamina B5 (acidul pantotenic), supranumita vitamina antistress.   Aminoacizi: Toata paleta de aminoacizi esentiali (18 la numar, care nu pot fi sintetizati de organism).   Mod de administrare: Intern: Copii: 1/2 (0.5gr/zi),  Adulti: 1/2-1 plic (0.5-1gr/zi) Se administreaza sublingual pana la dizolvarea totala(cca. 5 min.), dimineata, cu 20-30 de minute inainte de masa.   In amestec: Omogenizat in miere 2% (ex. 10g laptisor la 500g miere) Copii: 1-2 lingurite/zi Adulti: 1-2 lingurite/zi.   Se recomanda consumul in cure de minimum 6 saptamani, primavara si toamna, dar se poate consuma fara restrictii intregul an. In caz de diabet: consumat ca atare, nu modifica indicele glicemic. Producator:       Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.  

Va recomandam produsul LAPTISOR DE MATCA PUR – PLICURI 10 x 1G – 10 G vandut de la pretul de 17.14 RON.

Efectul extraordinar al laptisorului de matca era cunoscut deja de strabunii nostri dacii, de egipteni si romani, si chiar de indigenii din America. Laptisorul de matca este un produs apicol de mare valoare nutritiva si terapeutica, se poate spune chiar

CUMPARA

Categoria: Laptisor de Matca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *