MANUKA DOCTOR APIREFINE – Crema antirid pentru un ten fara imperfectiuni

MANUKA DOCTOR APIREFINE - Crema antirid pentru un ten fara imperfectiuni Beneficii: - Ajuta la reducerea aspectului de pori si a ridurilor; - Primer de matifiere pentru un finisaj perfect; - Netezeste aspectul imperfectiunilor; Descriere: - Conceput pentru a ajuta la controlul producției de sebum și ulei, această formulă ajută la minimizarea aspectul de pori, liniilor fine si a ridurilor; - In timp ce controleaza stralucirea tenului și uniformizeaza tonul pielii, crește, de asemenea, elasticitatea și ajuta la hidratarea si protejarea pielii. Ingrediente active: Miere de manuka Mierea de Manuka este o miere monoflora , unica in lume , adunata si preparata de albinute din floarea arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium), arbore care creste numai in insulele salbatice si nepoluate ale Noii Zeelande. Mierea de Manuka a fost utilizata pentru proprietatile sale medicinale de catre triburile Maori si primii colonisti europeni timp de secole, cu mult inainte ca proprietatile deosebite ale acesteia sa fie cercetate si validate de catre medicina moderna. Venin purificat de albine S-a remarcat datorita proprietatilor sale care fac minuni asupra epidermei si, in special, asupra tenului cu semne vizibile de imbatranire. Reactia organismului la utilizarea cremei cu venin este aceea de a accelera circulatia sangelui in zona respectiva si de a creste productia de colagen si pe cea de elastina in timp ce injectiile, reusesc pe o perioada determinata sa inhibe contractia muschilor faciali prin paralizie, determina pierderea abilitatii si masei acestora, motiv pentru care se ajunge la o deformare a chipului. Ingrediente principale: - Acid salicilic, extract din radacina de Mahonia Aquifolium, extract din frunze de Plantago lanceolata, complex activ botanic pe baza de extract de linte. Mod de utilizare: Aplicati o cantitate mica pe fata si masati usor cu degetul inelar, acoperind zonele cu imperfectiuni.  Atentionari: - Evitati contactul direct cu ochii.- A nu se folosi de catre persoanele alergice la veninul de albine sau la oricare din ingredientele enumerate la baza cutiei.- Depozitati produsul intr-un loc uscat ferit de lumina directa a soarelui.  

MANUKA DOCTOR APIREFINE – Crema antirid pentru un ten fara imperfectiuni Beneficii: – Ajuta la reducerea aspectului de pori si a ridurilor; – Primer de matifiere pentru un finisaj perfect; – Netezeste aspectul imperfectiunilor; Descriere: – Conceput pentru a ajuta la controlul producției de sebum și ulei, această formulă ajută la minimizarea aspectul de pori, liniilor fine si a ridurilor; – In timp ce controleaza stralucirea tenului și uniformizeaza tonul pielii, crește, de asemenea, elasticitatea și ajuta la hidratarea si protejarea pielii. Ingrediente active: Miere de manuka Mierea de Manuka este o miere monoflora , unica in lume , adunata si preparata de albinute din floarea arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium), arbore care creste numai in insulele salbatice si nepoluate ale Noii Zeelande. Mierea de Manuka a fost utilizata pentru proprietatile sale medicinale de catre triburile Maori si primii colonisti europeni timp de secole, cu mult inainte ca proprietatile deosebite ale acesteia sa fie cercetate si validate de catre medicina moderna. Venin purificat de albine S-a remarcat datorita proprietatilor sale care fac minuni asupra epidermei si, in special, asupra tenului cu semne vizibile de imbatranire. Reactia organismului la utilizarea cremei cu venin este aceea de a accelera circulatia sangelui in zona respectiva si de a creste productia de colagen si pe cea de elastina in timp ce injectiile, reusesc pe o perioada determinata sa inhibe contractia muschilor faciali prin paralizie, determina pierderea abilitatii si masei acestora, motiv pentru care se ajunge la o deformare a chipului. Ingrediente principale: – Acid salicilic, extract din radacina de Mahonia Aquifolium, extract din frunze de Plantago lanceolata, complex activ botanic pe baza de extract de linte. Mod de utilizare: Aplicati o cantitate mica pe fata si masati usor cu degetul inelar, acoperind zonele cu imperfectiuni.  Atentionari: – Evitati contactul direct cu ochii.- A nu se folosi de catre persoanele alergice la veninul de albine sau la oricare din ingredientele enumerate la baza cutiei.- Depozitati produsul intr-un loc uscat ferit de lumina directa a soarelui.  

Va recomandam produsul MANUKA DOCTOR APIREFINE – Crema antirid pentru un ten fara imperfectiuni vandut de la pretul de 120.0 RON.

Crema Antirid cu miere de manuka si venin purificat de albine.

CUMPARA

Categoria: Cosmetice si Ingrijire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *