MIERE MANUKA MGO 550+ 500GR

Ce este Mierea de Manuka? Mierea de Manuka este o miere monoflora, unica in lume, adunata si preparata de albinute din floarea arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium), arbore care creste numai in insulele salbatice si nepoluate ale Noii Zeelande. Este cel mai puternic antibiotic natural cunoscut.   UMF (unique manuka factor), sau factorul unic al mierii de Manuka, este o componenta terapeutica care are menirea de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol.   Mierea cu UMF 25 - nivel maxim de activitate - se recomanda in cazurile unor infectii foarte rezistente. Atentie: Folosirea unui nivel de activitate prea puternic in cazurile in care nu este necesar poate duce in anumite cazuri la aparitia unor reactii adverse sau de sensibilitate din partea organismului, de aceea va recomandam sa folositi factorul potrivit necesitatilor Dvs.  In cei peste 20 de ani de cercetare, Prof. Dr. Molan din Noua Zeelandă sau Prof. Thomas Henle de la Universitatea Dresden din Germania, atestă faptul că Mierea de Manuka are proprietăţi antibacteriene cu totul neobişnuite, ceea ce o califică pentru a fi folosită in scop medical.   Recomandari ale Mierii de Manuka: Uz intern: febră, bronșită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecțiuni parodontale, astm, astenie; distruge până și bacteria Helicobacter Pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii și elimină placa dentară; potențează acțiunea radioterapiei în unele forme de cancer, etc.Uz extern: plăgi chirurgicale și infectate, arsuri de gradul I și II, leziuni, eczeme, psoriazis, mușcături de insecte, herpes.Uz cosmetic: riduri, acnee, păr uscat.   Mod de administrare: Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masăUz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresăUz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr Prezentare: 500 g Producator: ApilandSuplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Ce este Mierea de Manuka? Mierea de Manuka este o miere monoflora, unica in lume, adunata si preparata de albinute din floarea arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium), arbore care creste numai in insulele salbatice si nepoluate ale Noii Zeelande. Este cel mai puternic antibiotic natural cunoscut.   UMF (unique manuka factor), sau factorul unic al mierii de Manuka, este o componenta terapeutica care are menirea de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol.   Mierea cu UMF 25 – nivel maxim de activitate – se recomanda in cazurile unor infectii foarte rezistente. Atentie: Folosirea unui nivel de activitate prea puternic in cazurile in care nu este necesar poate duce in anumite cazuri la aparitia unor reactii adverse sau de sensibilitate din partea organismului, de aceea va recomandam sa folositi factorul potrivit necesitatilor Dvs.  In cei peste 20 de ani de cercetare, Prof. Dr. Molan din Noua Zeelandă sau Prof. Thomas Henle de la Universitatea Dresden din Germania, atestă faptul că Mierea de Manuka are proprietăţi antibacteriene cu totul neobişnuite, ceea ce o califică pentru a fi folosită in scop medical.   Recomandari ale Mierii de Manuka: Uz intern: febră, bronșită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecțiuni parodontale, astm, astenie; distruge până și bacteria Helicobacter Pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii și elimină placa dentară; potențează acțiunea radioterapiei în unele forme de cancer, etc.Uz extern: plăgi chirurgicale și infectate, arsuri de gradul I și II, leziuni, eczeme, psoriazis, mușcături de insecte, herpes.Uz cosmetic: riduri, acnee, păr uscat.   Mod de administrare: Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masăUz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresăUz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr Prezentare: 500 g Producator: ApilandSuplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Va recomandam produsul MIERE MANUKA MGO 550+ 500GR vandut de la pretul de 513.0 RON.

Este indicată in cazurile unor infectii foarte rezistente. Mierea de Manuka este considerată cel mai puternic antibiotic natural, tocmai de aceea este recomandata pentru tratamentul împotriva Helicobacter Pylori.

CUMPARA

Categoria: Miere UMF/MGO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *