MULLEIN OIL 10ML

MULLEIN OIL 10ML contribuie la menţinerea igienei şi sănătăţii urechii.  Beneficii:    Ajută la menţinerea igienei şi sănătăţii urechii.  Ameliorează hipersensibilitatea urechii după expunerea în curenţi de aer.  Poate reduce stările inflamatorii de la nivelul urechii externe şi medii.  Uşor de administrat, cu ajutorul picurătorului inclus în dop. Contribuie la:  Întreţinerea stării de sănatate a urechii externe şi medii Reducerea disconfortului de după expunerea în curenţi de aer Atenţionare:   A se utiliza doar la persoanele cu timpanul intact!   Nu puneţi niciodată picăturile de Mullein oil în ureche dacă există o secreţie, fie că este un lichid limpede, puroi sau sânge, deoarece aceasta poate indica o perforare a timpanului!    Apelaţi neapărat la medic, dacă: aveţi dureri de ureche intense sau care se prelungesc mai multe zile, dacă în ureche există un corp străin sau puroi, dacă din ureche se scurge sânge sau un alt lichid sau dacă aveţi febră.   Compoziţie:   Extract din herba înflorită de *Lumânărică - Verbascum thapsiforme (1:1); conţine 20% alcool etilic de cereale şi 50% glicerină farmaceutică. Florice de lumânărică au în compozieţie uleiuri volatile, mucilagii, flavonoizi (hesperidozida), saponozide, taninuri, rezine, glicozide (verbascozida), aucubozida, harpagozida, zaharuri, carotenoizi (antoxanthina), fitosteroli, verbasterol, acizi polifenol- carboxilici şi substanţe minerale.    *Plantă recoltată ecologic Certificare ecologică ECOINSPECT Ro-008 Mod de administrare: Câte 1-2 picături de 2-3 ori pe zi, în fiecare ureche, cu ajutorul picurătorului inclus în dop.Înainte de administrare, flaconul se ţine în mână câteva minute, pentru ca soluţia să ajungă la temperatura corpului. Propuneri de asocieri cu alte produse naturale Plantextrakt: - Pentru reducerea stărilor inflamatorii de la nivelul urechii externe şi medii, cu administrarea internă de Extract din muguri de Arin negru – Alnus glutinosa şi Extract din muguri de Nuc – Juglans regia. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

MULLEIN OIL 10ML contribuie la menţinerea igienei şi sănătăţii urechii.  Beneficii:    Ajută la menţinerea igienei şi sănătăţii urechii.  Ameliorează hipersensibilitatea urechii după expunerea în curenţi de aer.  Poate reduce stările inflamatorii de la nivelul urechii externe şi medii.  Uşor de administrat, cu ajutorul picurătorului inclus în dop. Contribuie la:  Întreţinerea stării de sănatate a urechii externe şi medii Reducerea disconfortului de după expunerea în curenţi de aer Atenţionare:   A se utiliza doar la persoanele cu timpanul intact!   Nu puneţi niciodată picăturile de Mullein oil în ureche dacă există o secreţie, fie că este un lichid limpede, puroi sau sânge, deoarece aceasta poate indica o perforare a timpanului!    Apelaţi neapărat la medic, dacă: aveţi dureri de ureche intense sau care se prelungesc mai multe zile, dacă în ureche există un corp străin sau puroi, dacă din ureche se scurge sânge sau un alt lichid sau dacă aveţi febră.   Compoziţie:   Extract din herba înflorită de *Lumânărică – Verbascum thapsiforme (1:1); conţine 20% alcool etilic de cereale şi 50% glicerină farmaceutică. Florice de lumânărică au în compozieţie uleiuri volatile, mucilagii, flavonoizi (hesperidozida), saponozide, taninuri, rezine, glicozide (verbascozida), aucubozida, harpagozida, zaharuri, carotenoizi (antoxanthina), fitosteroli, verbasterol, acizi polifenol- carboxilici şi substanţe minerale.    *Plantă recoltată ecologic Certificare ecologică ECOINSPECT Ro-008 Mod de administrare: Câte 1-2 picături de 2-3 ori pe zi, în fiecare ureche, cu ajutorul picurătorului inclus în dop.Înainte de administrare, flaconul se ţine în mână câteva minute, pentru ca soluţia să ajungă la temperatura corpului. Propuneri de asocieri cu alte produse naturale Plantextrakt: – Pentru reducerea stărilor inflamatorii de la nivelul urechii externe şi medii, cu administrarea internă de Extract din muguri de Arin negru – Alnus glutinosa şi Extract din muguri de Nuc – Juglans regia. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Va recomandam produsul MULLEIN OIL 10ML vandut de la pretul de 13.9 RON.

Ajută la menţinerea igienei şi sănătăţii urechii. Ameliorează hipersensibilitatea urechii după expunerea în curenţi de aer. Poate reduce stările inflamatorii de la nivelul urechii externe şi medii. Uşor de administrat, cu ajutorul picurătorului inclus în

CUMPARA

Categoria: Tincturi Uz Extern

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *