MUMIO RASINA MUNTILOR 60 TB

MUMIO RASINA MUNTILOR 60 TB influenteaza pozitiv procesele metabolice din organism Beneficii:  Tonic general  Influenteaza pozitiv procesele metabolice din organism  Inlatura oboseala , avand o actiune tonica generala Descriere:  Se gaseste in stanci greu accesibile pentru oameni , in pesteri sub forma de concretiune , concentrari de turturi Curatata si demineralizata este de culoare cafeniu inchis , o masa lipicioasa si vascoasa care se inmoaie la caldura mainilor , avand un miros specific de smoala si un gust amar la dizolvarea in apa.  Este un tonic general, influenteaza pozitiv procesele metabolice din organism, inlatura oboseala avand o actiune tonica generala. Boli digestive, hemoroizi, anemie, fracturi ale oaselor, artroza, reumatism, afectiuni ale coloanei vertebrale, osteoporoza, insuficienta venoasa, HTA, tromboflebita, lombosciatica, rani infectate, purulente, arsuri, ulcer, arsuri la stomac, greata, otita purulenta, dureri de cap, ameteli, epilepsie, paralizia nervului facial, astm bronsic, balbaiala, sangerari nazale, inflamarea glandelor mamare, alergii, inflamatii afectiuni specifice femeilor, sterilitate la femei si barbati, impotenta, afectiuni ale vezicii urinare, nevralgii, afectiuni ale nervilor periferici, paradontoza, leucemie, diminuarea cantitatii sau calitatii hemoglobinei, diabet zaharat, cancer. Compozitie: MUMIO - contine aproximativ 28 elemente chimice, 30 elemente macro si micro precum si 10 oxizi diferiti de metale, 6 amino-acizi, vitamine B-uri, P, uleiuri eterice, venin de albine, substante asemnanatoare cu smoala, etc. Mod de administrare: Cantitatea necesara de MUMIO pentru 1 administrare: 0,2 - 0,4 -0,5 grame in functie de greutate, astfel: - pana la 70 kg : 0,2 grame;- pana la 80 kg : 0,3 grame;- pana la 90 kg : 0,3 - 0,4 grame;- peste 90 kg : 0,5 grame. O pastila are 0.2 gr extract purificat de MUMIO. Se administreaza de 1-2 ori / zi. A se dizolva de preferinta in lapte 1:20 parti (2-3 linguri).Se adauga dupa gust miere. Se mai poate dizolva in sucuri de fructe sau de castravete, putandu-se adauga si patrunjel, afine, chimen, galbenus de ou.Cantitatea necesara de extract de MUMIE pentru o serie de tratament este de 10-25 grame in functie de greutatea corporala. Atentie ! Marirea cantitatii administrate nu amplifica efectele pozitive. Contraindicatii: gravide si femei care alapteaza. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

MUMIO RASINA MUNTILOR 60 TB influenteaza pozitiv procesele metabolice din organism Beneficii:  Tonic general  Influenteaza pozitiv procesele metabolice din organism  Inlatura oboseala , avand o actiune tonica generala Descriere:  Se gaseste in stanci greu accesibile pentru oameni , in pesteri sub forma de concretiune , concentrari de turturi Curatata si demineralizata este de culoare cafeniu inchis , o masa lipicioasa si vascoasa care se inmoaie la caldura mainilor , avand un miros specific de smoala si un gust amar la dizolvarea in apa.  Este un tonic general, influenteaza pozitiv procesele metabolice din organism, inlatura oboseala avand o actiune tonica generala. Boli digestive, hemoroizi, anemie, fracturi ale oaselor, artroza, reumatism, afectiuni ale coloanei vertebrale, osteoporoza, insuficienta venoasa, HTA, tromboflebita, lombosciatica, rani infectate, purulente, arsuri, ulcer, arsuri la stomac, greata, otita purulenta, dureri de cap, ameteli, epilepsie, paralizia nervului facial, astm bronsic, balbaiala, sangerari nazale, inflamarea glandelor mamare, alergii, inflamatii afectiuni specifice femeilor, sterilitate la femei si barbati, impotenta, afectiuni ale vezicii urinare, nevralgii, afectiuni ale nervilor periferici, paradontoza, leucemie, diminuarea cantitatii sau calitatii hemoglobinei, diabet zaharat, cancer. Compozitie: MUMIO – contine aproximativ 28 elemente chimice, 30 elemente macro si micro precum si 10 oxizi diferiti de metale, 6 amino-acizi, vitamine B-uri, P, uleiuri eterice, venin de albine, substante asemnanatoare cu smoala, etc. Mod de administrare: Cantitatea necesara de MUMIO pentru 1 administrare: 0,2 – 0,4 -0,5 grame in functie de greutate, astfel: – pana la 70 kg : 0,2 grame;- pana la 80 kg : 0,3 grame;- pana la 90 kg : 0,3 – 0,4 grame;- peste 90 kg : 0,5 grame. O pastila are 0.2 gr extract purificat de MUMIO. Se administreaza de 1-2 ori / zi. A se dizolva de preferinta in lapte 1:20 parti (2-3 linguri).Se adauga dupa gust miere. Se mai poate dizolva in sucuri de fructe sau de castravete, putandu-se adauga si patrunjel, afine, chimen, galbenus de ou.Cantitatea necesara de extract de MUMIE pentru o serie de tratament este de 10-25 grame in functie de greutatea corporala. Atentie ! Marirea cantitatii administrate nu amplifica efectele pozitive. Contraindicatii: gravide si femei care alapteaza. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Va recomandam produsul MUMIO RASINA MUNTILOR 60 TB vandut de la pretul de 35.0 RON.

Este un tonic general, influenteaza pozitiv procesele metabolice din organism, inlatura oboseala avand o actiune tonica generala.

CUMPARA

Categoria: Suplimente Alimentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *